Dodaj do ulubionych

"Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kolej...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:14
Prośba - proszę podawać przy nazwiskach zawodników kluby, w których grają
Obserwuj wątek
    • Gość: Robi Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 79.139.15.* 03.08.09, 14:29
      Jak tego nie wiesz, to co z Ciebie za kibic?
    • Gość: grosik "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kolejki Ekstraklasy IP: *.btsnet.pl 03.08.09, 14:32
      sprowadzenie z Kamila Grosickiego ''ciernistej drogi wczorajszej niedyspozycji''...i o co chodzi?? te metafory autora tej rubryki sa czasami chyba zbyt wydumane
    • Gość: znachor Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.chello.pl 03.08.09, 14:58
      Wersja "Poligonu" z poprzedniego sezonu dużo lepsza... Chciałbym aby wróciła. Tutaj jest praktycznie opisane tylko 22 zawodników, co robili i za co się znaleźli w swoich jedenastkach. Panie Andrzeju, niech się Pan zastanowi nad powrotem do dawnej wersji. pzdr:)
    • Gość: Lip Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 80.51.92.* 03.08.09, 15:17
      Rafał Gikiewicz. RA-FAŁ. Łukasz to ten z Polonii Bytom. Nowy sezon, ale błędy te same. ;]
    • Gość: d Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 212.180.184.* 03.08.09, 15:33
      stawiam . c o m
    • Gość: g Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.net.inotel.pl 03.08.09, 15:37
      a mi nowa formula cos srednio podchodzi... (chyba mało czytelna):
      1. dolaczam sie do prosby 'wiecha'

2. do tej pory poligon czytalem raczej jako ciekawostke; i porownywalem z innymi opiniami o meczach
      Zerkam tutaj głownie dlatego ze wzgledu na humor...
      ale w nowej wersji cos mi kontekstu brakuje...
      (i przez to smiac sie nie mam z czego)

3. @grosik: to nie chodzilo jakies problemy osobiste tego zawodnika?
      (kiedys cos czytalem o jednym z graczy Jagi... chyba nawet Frankowski sie wypowiadal)

PS. jako ze nie jestem 'Kibicem' - prawdopodobnie moja opinia nie powinna byc statystycznie istotna ;)
    • Gość: Cibor Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:39
      jak wyżej, poprzednia formuła chyba nieco lepsza ;) a z grosickim to chodzi o jego problemy alkoholowe ktore mial jeszcze za czasów legii z tego co pamiętam :)
    • Gość: Depti888 Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 86.43.97.* 03.08.09, 16:02
      ja jestem kibicem - i wszystkich piłkarzy nie kojarzę .... "wiech" ma dobry pomysł - mnie też to przez myśl przeszło gdy czytałem 1 poligon w tym sezonie.... p. Andrzeju - jak experymentowac - to na całego !!!
      pozdrawiam
    • Gość: jendker83 Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 83.18.109.* 03.08.09, 16:11
      Brakuje mi opisów wyczynów sędziowskiej paczki, o trenerach też coś bardzo skromnie. Ogólnie ciekawy pomysł na zmianę, ale akapity o sędziach i trenerach powinny wrócić.
    • Gość: apsik Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 94.127.104.* 03.08.09, 16:13
      To i tak cud, że Ekstraklasa ruszyła... ;)
      --
      Maradonaaa biografix.pl/profil/diego-maradona-el-diez-pelusa
    • Gość: 123pc Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:30
      "''A kuku!'' wołał trener Probierz, choć chyba w połowie okrzyku zmienił zdanie" - mistrzostwo :C
    • crinos_pl Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol 03.08.09, 16:56
      Zamiast Małeckiego powinniście wziąć Sławka Peszko - bramka + asysta no i całokształt.
    • andrzej.kalwa Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol 03.08.09, 17:03
      => wiech, Depti888
      Pan spocznie, pan poczeka, się załatwi... :-)

=> znachor
      A pytania "czemu nie ma jedenastki kolejki" przychodzą do dziś ;-)

=> grosik
      Dość głośno było o tym na początku lipca, sądziłem, że w pamięci zbiorowej się ostało.
      tinyurl.com/l987xx
      tinyurl.com/llfmr3

=> Lip
      Poligon ten sam, to i błędy te same :-) I to samo niezmienne postanowienie poprawy.
      Ale nazwisko trenera Lechii napisałem dobrze. Ha! :-)

=> jendker83
      Sędziom bym dał ze dwie-trzy kolejki na powrót do ligowej formy. W ten weekend nie było jeszcze aż tak źle - ot, lekkie roztrzepanie, rozkojarzenie, słońce, upał, głębokie dekolty na trybunach...
      A trenerzy... Trener Szatałow uśmiechał się promiennie, trener Ulatowski był posępny, trener Wieczorek miał ciemne okulary, wsio normalno. Różnice w stosunku do rundy wiosennej: trener Tarasiewicz nie pobiegł dyskutować z sędziami, a trener Płatek nie snuje teorii spiskowych. Jeszcze nie.

Pozostałe uwagi - za wszystkie oczywiście dziękuję - zostały skrzętnie zaprotokołowane, wzięte pod uwagę i poddane procesowi (auto)refleksji. Zobaczymy, do czego nas to doprowadzi. "Wszystko w płynie" jak powiedział niejaki Pantarej.
    • Gość: , Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 89.231.149.* 03.08.09, 17:09
      Coś więcej o sędziach i trenerach. Dziwnie czyta się podsumowanie kolejki bez wzmianki o Ryszardzie "bidonie" Tarasiewiczu :<
    • Gość: matya Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 18:25
      podpisuję się pod wiechem i deptim
      Podpisywać proszę w jakich klubach grają piłkarze! Ja też jestem kibicem, ale chyba nie takim jak Robi, który pewnie zna na pamięć transfery wszystkich klubów ekstraklasy, ich składy razem z ławkami rezerwowych, plus składy niedawnych pierwszoligowców. Wszystko oczywiście z datami urodzenia, wzrostem i numerem buta.
    • Gość: m Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: 217.98.6.* 03.08.09, 19:13
      no, doceniliście Cierzniaka :)
    • Gość: MB Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.static.tvk.wroc.pl 03.08.09, 20:02
      A o co Wam chodzi z tymi koszulkami Śląska? Identyczny model Pumy ma Lech tyle, że niebieskie (lub białe wyjazdowe)? No i jeszcze Zenit również ma takie?
    • Gość: wtie Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 22:52
      Górnik Miał wieksza frekwencje niz zespoly z eklasy!

DUMA GÓRNIKA KIBICE DUMA GÓRNIKA
    • Gość: Tomi Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.09, 01:42
      ja rozumiem ze nie kazdy kibic zna na wyrywki metryczki zawodników, ale aż musiałem sobie przeczytac jeszcze raz cały poligon aby dojsc z czym mieliscie panowie problem, nie znam wszystkich zawodników każdego klubu na pamiec, ale mniej wiecej ogladam mecze i podsumowania kolejek i wiem czym który zawinił. Nie wiedze wogóle sensu dopisywac klubu, po opsie mozna dojsc czym zawodnik zawinił i skad jest tym samym, nawet jezeli jest to anonimowy kopacz. A dla tych co nie wiedzą kto gra w ekstraklasie polecam wieksze zainteresowanie nasza własną ligą bo widze ze może i checi są ale wiedza ubolewa...
    • zyrix Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol 04.08.09, 01:48
      Przyłączam się do opinii tych, którym nowa wersja nie odpowiada. Jakoś tak biednie Panie Andrzeju. W zeszłym sezonie czytało się to z dużo większą przyjemnością. Wolałbym powrót do starej wersji.
    • Gość: Maniek Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.chello.pl 04.08.09, 08:22
      no też mi się wydaje, że można jednak wrócić do starego, może z innowacjami jakimiś, ale to co jest teraz to jak na Poligon to zdecydowanie za słabo.
    • Gość: MGKS Start Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 09:38
      Prawidłowa forma to "krasnostawian" a nie "krasnystawian" (jak to w ogóle brzmi!?). MGKS START Krasnystaw!!!
    • toi.toi Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol 04.08.09, 16:51
      jezeli zeby byc kibicem trza znac sklady wszystkich druzyn, to ja tez nim nie jestem i dolaczam sie do prosby o podawanie z jakiego klubu to zawodnik, nie zawsze da sie to wywnioskowac z kontekstu.

dodatkowo moje subiektywne zdanie jest takie, ze forma z poprzedniego sezonu byla ciekawsza, ta mi sie wydaje taka 'ni w piec, ni w dziesiec', cos jest, ale jakos to chaotycznie wyglada, i nie przypomina zwartej calosci. inna sprawa, ze omawianie pilkarzy dobrej i zlej jedenastki, byloby swietnym uzupelnieniem poprzedniej formy. (o ile by nie bylo za dlugie, bo mogloby sie tak skonczyc.)
      pozdrawiam :)
    • Gość: Serdel Re: "Chabry z Poligonu", czyli podsumowanie I kol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 15:14
      "Aha, panie trenerze - to nie ten Kokoszka" - powiało hipokryzją...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka