Dodaj do ulubionych

Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary...

• Gość: mater Adidas - białe koszulki = bandyci IP: 217.140.4.* 05.08.09, 09:52
      klub o komunistycznych korzeniach, zawsze doskonały dla bandytów.
      Ja już nie kupuję ubrań Adidasa od kilku lat.
    • Gość: Samochodzik kolejką do Warszawy IP: 217.140.4.* 05.08.09, 09:56
      dojeżdżają kolejka do Warszawy, to nie jest klub z Warszawy!
    • Gość: mista_onanista ci ludzie powinni ponosić wszelkie koszty związane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 09:56
      ci ludzie powinni ponosić wszelkie koszty związane z tym że mają ochotę
      "poszumieć" - od kar przewidzianych za wykroczenia i przestępstwa popełniane w
      trakcie zadym, po koszty operacji policyjnej, zwiększonej ochrony,
      dezorganizacji życia w mieście przez ich "zadymę", koszty spowodowanych przez
      nich zniszczeń, koszty zniszczeń spowodowanych interwencją policyjną i tak
      dalej i tak dalej - do ostatniego grosika, no i oczywiście nie wiem dlaczego
      większość z nich nie ma jeszcze tzw. zakazu stadionowego sankcjonowanego
      uwięzieniem - ja nie rozumiem dlaczego nasze służby odpowiedzialne za
      zachowanie porządku nie potrafią przez tyle lat po prostu pojechać do Anglii i
      od Anglików nauczyć się jak radzić sobie z głupotą zadymiarzy - pewnie znowu,
      tak samo jak w przypadku korupcji i likwidowania solidarności dającego z
      biorącym, komuś zależy na tym żeby jednak kibolstwo rządziło piłką, czego
      jaskrawy przykład możemy właśnie obserwować w Warszawie... ale cóż - mamy tak
      jak sobie wybieramy - wystarczy spojrzeć na naszych politruków z Wiejskiej i
      wiele się wyjaśnia.
    • Gość: aa wyłapać, wywieźć do Ustrzyk i rozebrać do naga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.09, 10:00
      Wyłapać zadymiarzy, wywieźć do Ustrzyk Dolnych i rozebrać do naga. Niech
      wracają do Warszawy pieszo.
      • jar_ole to nie jest dobry pomysł, po drodze z Ustrzyk do W 05.08.09, 13:51
        byłby pas spalonej ziemi. Lepiej niech palą Saharę, albo Antarktydę
        (przy ich debilności, to by mogło być ciekawe - popatrzyć jak
        próbują:)
    • Gość: XXL Ostrowski o co ci chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:16
      Ostrowski o co ci chodzi ?
      "Gdybyśmy w Polsce i na innych europejskich stadionach spotykali się z taką
      świadomością i współpracą, poradzilibyśmy sobie z problemami."

O żesz ku .... no i radzicie sobie wyśmienicie....
      He he he ;)
      Co za jełop ;)
    • Gość: prawdziwy kibic Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.serv-net.pl 05.08.09, 10:19
      i oto jest oblicze kibiców legii. niedługo zaczną nosić niebieskie koszulki i
      przy łazienkowskiej śpiewać hymn lecha. zamiast z klubem - przeciw niemu,
      świetna postawa buntowników ze stolicy :)
    • Gość: KKK Panie Walter... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:20
      Panie Walter, jak się wdepło w gó..., to teraz trzeba ze smrodem chodzić.

Było zostawić, aż uschnie. Wszyscy byliby szczęśliwi...
    • Gość: edi Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.icpnet.pl 05.08.09, 10:26
      Na cholere Ległej europejskie puchary ?! Mało się ośmieszyli ?
    • Gość: xyz Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:42
      Najzabawniejsze jest to że klub tych kiboli ma zakamuflowane poparcie gronkowca który jest z kolei przez GW gloryfikowany. Aby było śmieszniej kibole się gronkowcowi sprzeciwili pod blaszakiem. Bądź tu mądry i pisz wiersze...
    • Gość: dlugopis Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 10:43
      Już po komentarzach widzę że niektórych prawda boli?
      Taki właśnie był zamiar.
      Barany nauczcie się czytać za zrozumieniem a póżniej komentować.

JESTEŚMY WASZĄ STO(L)ICĄ.....
    • Gość: Deg Re: łykajcie barany wszystko jak pelikan ryby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:48
      Człowieku masz poważny problem ze sobą i czym prędzej powinieneś
      zasięgnąć rady specjalisty. A jeśli Ty jesteś typowym
      przedstawicielem mieszkańca Warszawy (a nie Warszawiakiem, bo to
      jednak różnica) to nie dziwię się, że określenie "Ty chyba jesteś z
      Warszawy" jest jedną z najpoważniejszych obelg w naszym kraju.
      • pereiro Re: łykajcie barany wszystko jak pelikan ryby... 05.08.09, 11:34
        Apeluję, żeby nie wierzyć podobnym bzdurom. Kibice ległej, to mieszkańcy szeroko
        pojętego Mazowsza. Na Warszawę powołują się z bezsilności i głęboko
        zakorzenionych kompleksów. Przez ich zachowanie i nie dające się zweryfikować
        anonimowe wpisy, łatka chamów jest przyczepiana do wizerunku prawdziwych
        warszawiaków.
    • Gość: olieksandrarov bez publicznosci to jak trening IP: *.aster.pl 05.08.09, 10:49
      Spytaj piłkarzy jak sie gra mecze bez publiczności. Czujesz się jak na treningu,
      zero emocji, trudniej spiąć się do gry na 100% gdy mordy nie wrzeszczą na ciebie
      z trybun.
    • Gość: ryba Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.bialystok.vectranet.pl 05.08.09, 10:51
      Szkoda mi prawdziwych kibiców Legi, bo są zarąbiści. I tylko cierpią
      przez watahę ćwierć mózgów. Powinni wszyscy dostać zakaz na
      wszystkie imprezy sportowe w kraju i zagranicą. Bydło trzeba trzymać
      na łańcuchu.
      Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibiców LEGI, nie dajcie się
      idiotom!
      Pozdrawia
      RyBa Jaga Białystok
    • Gość: kibic Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:53
      Cala Polska sie wstydzi anty kibicow z warszawy!!!!!!!!!!
    • Gość: kabanos Re: miejscowi chlopi oraliby nimi pole, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:05
      a jakicw...ku jestes madry. Ciekawe czy tez bedziesz taki madry jak zlozymy ci
      wizyte i napalimy toba w piecu?
      • Gość: gość Re: miejscowi chlopi oraliby nimi pole, IP: *.chello.pl 05.08.09, 11:23
        brr powiało grozą
      • Gość: Pan Tadek Re: miejscowi chlopi oraliby nimi pole, IP: 89.240.203.* 05.08.09, 12:26
        Gość portalu: kabanos napisał(a):

> a jakicw...ku jestes madry. Ciekawe czy tez bedziesz taki madry jak zlozymy ci
        > wizyte i napalimy toba w piecu?

Sam z pewnoscia wizyty nie zlozysz, bo jestes maly i slaby, dlatego otaczasz sie
        banda tobie podobnych debili, zgadlem wyplochu ?
    • Gość: Jacek Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:10
      Znajomy z Warszawy powiedział mi,że szykują się w Warszawie straszne rzeczy.
      Kibole warszawscy chcą zniszczyć Legię, a Broendby już zaciera ręce, bo
      awansuje nawet gdy przegra. Ależ mamy kibiców, niech ich szlag
      trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Policjant Re: Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:16
        Wszyscy agresywni kibole zostaną wyłapani, będą nagrania, monitoring. Policja
        sobie z kibolami poradzi!
        • Gość: Marian Pazdzioch Re: Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "ka IP: *.devs.futuro.pl 05.08.09, 12:08
          hehe a po meczu znowu przeczytamy komunikat, w ktorym pojawi sie niesmiertelny tekst "...niestety policja bezradnie rozklada rece..." ;-DDD
    • Gość: :) jaki klub tacy kibice IP: *.chello.pl 05.08.09, 11:20
      • Gość: :( jaki cymbał,taki wpis. IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.09, 13:49
    • Gość: wertos Widzę że media podkęcają atmosferę tylko po co???? IP: 212.160.148.* 05.08.09, 11:20
      Sami robia reklamę bandziorą szukają sensacji a takimi artykułami
      podrzucaja pomysł a potem w razie draki znowu będa mądrości wypisawać
    • Gość: real Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: 78.8.79.* 05.08.09, 11:25
      Prawdziwi Warszawiacy zgineli w powstaniu a dzisiejsi to banda
      wiesniakow spod bialoruskiej granicy.
    • Gość: Zyga Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:25
      Pałować chołotę do granic miasta
    • Gość: Ja Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.lanet.net.pl 05.08.09, 11:33
      Dlaczego gazeta przedstawia tylko punkt widzenia jednej strony? Jeżeli chcecie być żetelną gazetą powinniście przedstawiać punkt widzenia dwóch stron. Nie tylko w sprawach związanych z kibicami, ale we wszystkich dziedzinach życia. Narazie działacie jak polscy politycy. "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
      • Gość: ja Re: Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "ka IP: *.lanet.net.pl 05.08.09, 11:35
        Przepraszam za błąd w słowie rzetelny.
    • Gość: LEGIONISTA Kpina i kolejna prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:44
      Ten "artykuł" to jawna kpina z czytelników i kolejna prowokacja
      znakomicie uzupełniającego się tandemu GW i KP Legia.
      Nikt przy zdrowych zmysłach, kto bywa na stadionie przy
      Łazienkowskiej, nie byłby w stanie napisać większej głupoty. Ten
      stadion to istny Big Brother i jednocześnie pokaz rodem z PRL-u w
      jego szczytowym okresie. Permanentna inwigilacja. Kamerzysta
      nagrywający każdego wchodzącego, forograficy, kamery na trybunach -
      normalnie ORWELL. I jeszcze Ostrowski raczy wydawać takie komunikaty
      a dziennikarzyna to łyka.
      Albo sami jesteście idiotami albo z czytelników robicie idiotów !!!
      • Gość: Wiślaczka Re: Kpina i kolejna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:51
        Ja to was na prawdę nie rozumiem... Jak w ogóle można chcieć żeby wasz klub
        odpadł jak najwcześniej w pucharach!!!?????????
        • Gość: LEGIONISTA Re: Kpina i kolejna prowokacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:34
          Nie musisz nas rozumieć. Nie jesteś na naszym miejscu. A może nie
          chcemy być takim pośmiewiskiem w europie jak wy.
      • mangold Re: Kpina i kolejna prowokacja 05.08.09, 13:20
        Gość portalu: LEGIONISTA napisał(a):
        Permanentna inwigilacja. Kamerzysta
        > nagrywający każdego wchodzącego, forograficy, kamery na trybunach -
        > normalnie ORWELL.

Dzieki temu wyłapie sie wszystkich bandytów i bedzie mozna wreszcie spokojnie
        rozkoszować się sportem
      • bmc3i i slusznie, nie ma wolnosci dlka bandziorow 06.08.09, 18:58
    • Gość: kolo Liga Europejska: Legia obawia się zadym i "kary... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:49
      Klub ITI i HGW to Legia??? Śniechu warte!!!
    • Gość: d kara spotka iti od Broendby a nie kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:56
      po prostu zostaną wyeliminowani przez Duńczyków
    • Gość: jasio cieciu porwany. IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.09, 11:57
      bo nie masz do tego miasta wiekszych praw
      > niz ktokolwiek z nich.

Mam ,chuju wsiowy,ponieważ to tu sie urodziłem,ja ,ojciec,dziadek.
      Jak do ciebie przyjeżdzam to zostaje max 2 tygodnie,dziękuję i wracam.
      A takie ponure wsioki jak ty przewlekle siedzą w moim mieście ,tworzą korki
      ,śmiecą i jeszcze mówią,że mają takie same prawa.
      WON ,ZŁAMASIE DO SIEBIE!!!
      • kiedy_ranne_wstaja_wzwody hahaha, bo co mi zrobisz? 05.08.09, 12:09
        po pierwsze, nie przyjechalem tu ze wsi. no chyba ze wszystko poza Wszawa to
        wies - kwestia definicji. natomiast chetnie wyjade na wies, gdy juz bedzie mnie
        na to stac. tobie wynajme moje mieszkanie, jak juz prawowity (zydowski na
        przyklad) wlasciciel odzyska "twoje".

mimo towarzystwa takich pajacow jak ty, mieszkam tu, zarabiam, place podatki, bo
        mi sie to chwilowo oplaca. i w dupie mam, czy to jest warszawa, kozia wolka czy
        londyn.

nic poza pradnym pokrzywkiwaniem ci nie zostalo, ale mozesz wypucowac mi lampy,
        gdy stoje na swiatlach :)
        • Gość: benio Re: hahaha, bo co mi zrobisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 12:21
          "po pierwsze nie przyjechalem tu ze wsi, tylko z troche wiekszego kolchozu bo
          nawet mielismy jeden telefon u soltysa.
          po drugie mam mieszkanie na Tarchominie, ktore chetnie wynajme ale najpierw
          musze splacic 600 kola kredytu a to nie bedzie latwe bo w pracy teraz nielekko i
          nie szukaja juz teraz nawet takich tanich firm sprzatajacych jak moja i mojej
          zony (ja robie ksiegowosc a zona zapie... ze sciera i czasem dorobi jeszcze na
          boku jak pociagnie komus druta)
          po trzecie to nie zawsze stoja na swiatlach po moj 126 nie zawsze odpala z rana.
          A po czwarte i chyba najwazniejsze: to mam ogromny kompleks Warszawy. Bardzo
          chcialbym tutaj sie urodzic i moc powiedziec jakie piekne jest to moje rodzinne
          miasto. Niestety nie jestem stad i nawet jako bardzo staram sie to ukryc to i
          tak mowie z takim akcentem, ze wszyscy wiedza ze jestem lamusem z kolchozu, w
          ktorym jest jeden telefon u soltysa"
          • kiedy_ranne_wstaja_wzwody O RLY? :) 05.08.09, 12:22
      • Gość: marian pazdzioch Re: cieciu porwany. IP: *.devs.futuro.pl 05.08.09, 12:09
        Powyzszy tekst najlepiej pokazuje jacy kulturalni i elokwentni sa Warszawiacy z dziada pradziada. Doskonala reklama - lepszej nie trzeba ;-)
        • Gość: jasio Re: cieciu porwany. IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.09, 13:06
          Poczytaj Tyrmanda,Grzesiuka.To jest Warszawa.Buraku pastewny.
      • mangold Gdybyś się palancie urodził jako 05.08.09, 12:19
        Hutu juz byś latał z maczetą po dzungli polujac na Tusti, Na szczęście masz net
        i dzieki temiu żes taki netowy napinacz stanie ci wreszcie i osiągniesz orgazm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka