mjf1 17.08.09, 13:42 "Koscielny chce grać dla Polski. Francuzka ekstraklasa!" FrancuZka ??? pzdr j Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uhm Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:43 "Francuzka ekstraklasa!"... brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitu No juz brac go oby wiecej takich IP: *.superkabel.de 17.08.09, 14:19 Kazdy lepszy od naszych kopaczy ktory za granica sie wychowal 697952.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.axelspringer.pl 17.08.09, 13:45 a ta ekstraklasa to nie powinna być francuska, a nie francuzka przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:47 taaaa --Francuzka i Niemniecka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: 212.124.244.* 17.08.09, 13:48 A ja słyszałem, że Heniek Kasperczak też odnalazł polskie korzenie i chce grać dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: 83.238.163.* 17.08.09, 13:54 Niby poważna gazeta a takie błędy ortograficzne. Wstyd z ta Francuzką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorg Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.aster.pl 17.08.09, 13:57 No i co dudka nie gral a naszych 3 Polaczkow z pochodzenia gralo to kto jest lepszy sportowo a dudka od kilku lat to podstawowy obronca reprezentacji. Oczywiscie ze Polaczki bo oni graja a nie siedza...Wasilewski napewno bedzie tez lepszy od nich haha ten blazen to sie nadaje do klatki walczyc z popkiem a nie na boisko. Jedynie lepiej moga grac od Perquisa i Koscielnego Krzynowek i Zewlakow bo oni sa starymi dziadami ale maja doswiadczenie i tego im nikt nie zabierze. A reszty to nie mozna nawet porownywac np.polskiej ligi do francuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 14:01 OBRONA I POMOC POLACY Z FRANCJI I NIEMIEC , ATAK POLACY Z BRAZYLII I TYLKO BRAMKARZ TO POLAK Z POLSKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia 17.08.09, 14:04 No nie wiem jakaś Nasza Polska, albo inne ścierwo zaraz doniesie, że Boruc to żyd. A tak w ogóle Kościelny zawsze się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nellaf Ligue 1: Jest jeszcze jeden Polak do wzięcia IP: *.toya.net.pl 17.08.09, 14:28 Skład reprezentacji Polski na MŚ2022 w Turcji, Meksyku, Niemczech, Węgrzech+Chorwacji, Rosji, Laosie+Kambodży, Ruandzie+Burundi czy też w innym popapranym miejscu gdzie akurat będą się odbywać: W bramce: Mustapha Al-Aziyah Abrahamski, Obrona: Takesure Nowak, Patrice L'Aurelski, Jordan O'Kovalski, Helmut Katschinski, Huan Shi Zwalka Pomoc: Jose Eduardo da Silva Gomes-Pazdzioch, Didier M'Boniek, Izaak Hmiel, Tomas Polakson, Emmanuel Rivaldovski Atak: Alieksandr Bystry, Whitney Babajaga-Lewandowski, Kenneth Borubar I tak dalej. A tak na powaznie, to juz pare lat temu obawialem sie, ze spotka nas to samo co reprezentacje Francji czy NIemiec - czyl kompletne wymieszanie narodowosci i zatracenie idei reprezentacji wlasnego kraju. NIestety zmierzamy dokladnie w ta strone. A moznaby przeciez nasladowac taki Meksyk czy Hiszpanie - gdzie niepredko wpuszcza obcokrajowca, ktory tylko bedzie sobie nowa narodowoscia gebe wycieral. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rage bigos głową miesza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 17:26 A ja słyszałem że podobno Obraniak bigos głową miesza, i pozjadał wszystkie koparki na budowach w Krakowie. A słyszeliście że Boruc rozjebał się z Kubicą w Monaco na torze? Odpowiedz Link Zgłoś