Dodaj do ulubionych

Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo

IP: *.torun.mm.pl 27.08.09, 20:21
no! Siedzę już sobie w pokoju w Toruniu w niebieskiej koszulce z guzikami na fotelu, despero się chłodzi i czekam na dobra piłe! Jak lech dalej przejdzie to następny mecz już na stadionie w Bydgoszczy gdyż kolejorz gra u mnie za miedzą! Pozdro poznań pozdro polska!
Obserwuj wątek
    • Gość: MałyCzołg Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.171.201.101.awakom.net 27.08.09, 20:21
      Albo mam jakąś usterkę w odbiorniku TV, albo Kołtoń zatrzasnął się w solarium.
      Pomny "Oszukać przeznaczenie 3" to i tak miał szczęście ;)))
      • Gość: lech i ja, Gdańsk Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.08.09, 21:12
        No ludzie...
        Faul jak nic. Kibicuje Lechowi w tym meczu, ale nie przesadzajmy.
        • Gość: MałyCzołg >>>> Rengifo pchnięty na bramkarza IP: *.171.201.101.awakom.net 27.08.09, 21:22
          Zwróćcie uwagę że obrońca belgijski pchnął Rengifo i ten wpadł pośladkami na
          bramkarza. Stąd wynika, że zawsze w ten sposób można wymusić faul na bramkarzu.
          • Gość: danilo Boze co zrobil Zielinski z tym zespolem w tak IP: *.superkabel.de 28.08.09, 09:19
            krotkim czasie. Z druzyny z ciagiem na bramke i do tego skutecznej Lech stal sie
            zespolek ktory kalkuluje by nie stracic bramki a moze cos sie strzeli. Moze i
            sedzie nie uznal nam prawidlowo zdobytej bramki ale takie pomylki powinny byc
            wkalkulowane w pilke i nie powinnysmy tego rozpamietywac nalezy raczej pamietac
            ze Lewy w dziecinny sposob zgubil pilke bedac sam na sam z bramkarzem ze nie
            dopisalo nam szczescie po poprzeczce Stilicia!!! A karne to byl koszmar i
            wypowiedz pana "trenera" karnych to my nie cwiczylismy wiec ja sie pytam co to
            za trener co nie cwiczy karnych przed tak waznym meczem. Temu panu juz
            dziekujemy to najbardziej cisnace sie slowa ktore musze tu napisac!!!!
            697952.w.interia.pl
        • Gość: zawsze kibic Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:21
          i znów oglądałem pełen nadziei. tylko co z tego. nie graliśmy wogóle, mając pół
          akcji i chcielismy wygrać mecz? a dlaczego? i jeszcze błagalne modły Borka na
          Polsacie, no łomatko. gdybyśmy wygrali to zrobilibyśmy wielką krzywdę piłce
          europejskiej, ot co.
          nie dla psa kiełbasa, czy tez nie dla Polaków Liga Europejska

i znów szkoda...

czekam na lepsze czasy

Zawsze kibic
          • Gość: LucasDzihad Zieliński łachudro cóżeś zrobił z klasową drużyną? IP: *.acn.waw.pl 27.08.09, 23:44
            jw
            nie rozumiem:
            Jak to możliwe, że z oszczędności bierze się pół-amatora na treneiro.
            Żeby nie zarobić miliona euro?

Czy ktoś na forum ma wykształcenie ekonomiczne?
            Może mi podpowie?
    • kisiel_bb Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo 27.08.09, 20:22
      Fifa w wersji PCtowej?
      • Gość: cv no i gdzie ten spacerek lecha?gd IP: *.zone9.bethere.co.uk 27.08.09, 23:13
        vc
    • util Ale jak się ucieszyli, że Leo Matiego zauważył. 27.08.09, 20:24
      Co za obłudne towarzystwo. "Polemikę" prowadzą z selekcjonerem. Panowie
      "eksperci".
    • Gość: e Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.58.classcom.pl 27.08.09, 20:26
      nawet biedronki pier.... Samicę wronki
      przepraszam
      SAmicę Poznań ;lol:
    • tomek93216 Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo 27.08.09, 20:28
      www.youtube.com/watch?v=B04F_WIFZRs
      Ciekawe czy dzisiaj Peszko też tak będzie przeżywał?
    • Gość: krzysiuzbysiu cytat komentatorski IP: *.cable.ubr10.hawk.blueyonder.co.uk 27.08.09, 20:31
      mam cytat, jednak nie z dzisiejszego meczu.
      kto jest jego autorem nietrudno sie domyślić. poezja.

"ostatnie minuty spotkania, dziewiecdziesiata juz minuta, ile arbiter jeszcze
      doliczy a moze juz powie koniec, niech te emocje trwaja dalej, dluzej dluzej,
      jak wola kobieta kiedy wtapia sie w ramiona ukochanego mezczyzny, niech graja
      jak najdluzej bo moze nie jest to mecz piekny porywajacy ale jest to mecz
      pelen emocji , lahm, atak niemcow ,turek sie przewraca,jeszcze akcja druzyny
      niemieckiej, lahm sam na sam lahm goooooooooooooooollllll cud niemiecki nie
      turecki. czy moze jednak bedzie jeszcze odpowiedz turkow. lahm fantastycznie
      zakonczyl akcje ktora rozpoczal, niemcy niczym mlot niemiecki, wali z ogromna
      sila w tych juz rozlozonych polozonych na lopatki turkow. kapitalna akcja i
      oczywiscie usmiechy kobiet. mezczyzne podobno poznaje sie po tym jakie kobiety
      go otaczaja, wiec powiem panstwu ze lama otocza po tym spotkaniu kobiety
      najpiekniejsze, no i ma to szczescie ze moze byc i dobrym kochankiem i jest
      swietnym pilkarzem a wielu z nas, mezczyzn moze powiedziec: kochankiem, no
      moze tak , ale pilkarzem, niestety bozia takiego talentu nie dala.."
    • Gość: lolek Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 20:44
      oby lech zdechł
    • Gość: aaa Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 89.174.214.* 27.08.09, 20:45
      nie mam polsatu, czy mecz jest gdzies przez satelite transmitowany?
      mam tylko platforme n w domu:/
    • Gość: AAA Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 20:46
      MAM PYTANIE: JEŚLI LECH WYELIMINUJE BRUGGIE TO PRZEJMIE JEGO
      WSPÓŁCZYNNIK
    • jjrak Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo 27.08.09, 20:52
      jak na razie to na łomot sie zanosi. Wyglada jak barca z Dolcanem Ząbki ,
      tylko barca juz by coś strzeliła ;-)
    • Gość: Herod Jak widzę te długie piłki, zamiast gry... IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 20:56
      ...mam ochotę zrobić rzeź. Do boju, Panowie! BOJU. B-O-J-U. Czego Was Franz
      nauczył, tego Was Zieliński zdążył w kilka tygodni oduczyć...? GRAJCIE!
    • Gość: Szkot Plan trenera Lecha - po rykoszecie IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 27.08.09, 20:57
      Po rykoszecie od poprzeczki Kasprzika pilka wpada do bramki Belgow
      • Gość: Szkot Re: strategia Zielinskiego IP: *.cable.ubr18.sgyl.blueyonder.co.uk 27.08.09, 22:37
        na razie nie dziala :(
    • Gość: KasiaKoz Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.retsat1.com.pl 27.08.09, 20:59
      Arboleda nie zauważaył dobrze ustawionego Arboledy - Lubański :)
    • Gość: Emgie Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.09, 21:01
      dialog moich rodziców
      T: Kikut "to najlepszy" piłkarz Lecha. Dawno bym go sprzedał.
      M: Wiesz ile razy już go wystawiali na allegro?? i tylko opłaty
      ponoszą...

i jak tu oglądać??
      • stasio_paluch A Mati już zapomniał co to jest pole bramkowe? 27.08.09, 21:08
        Bramkarz jest nietykalny - były wiec podstawy żeby nie uznać bramki. Nie co się
        mazać, trzeba grać.
    • Gość: JAro Jak to nie było faulu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:06
      Pewnie, że pchał bramkarza - Lubański, gdzie masz okulary?
    • criss82 Howard Webb reaktywacja!! 27.08.09, 21:07
      znowu się zaczyna!!!
    • Gość: Haaania Czy sędzie zrozumie IP: 195.225.246.* 27.08.09, 21:08
      co znaczy "sędzia ch*j" ?
    • Gość: k.mil Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:11
      Sędzia wcale nie zmieniał decyzji bo od razu pokazywał, że jest faul.

To że Borek nie rozróżnia gestów sędziego to sie nie dziwię...ale Lubański?
      zapomniał jak sędzia pokazuje faul a jak środek boiska?

Oraz zgadzam się z nimi że piłka to sport kontaktowy z tym że tu chodziło o
      bramkarza i jego teren w obrębie 5 metrów ;-)
      • bnch Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo 27.08.09, 21:17
        Jak powiedział Borek: "piłka to gra kontaktowa". No, ale w polu bramkowym bramkarz jest nietykalny, więc jak na takiego doświadczonego komentatora, to jednak nieco żałosna opinia jest.
        • Gość: haniaaa Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 195.225.246.* 27.08.09, 21:25
          To czemu sędzia nie gwizdnał jak napastnik belgów wpadł w Kasprzika w jego polu
          bramkowym ?
          • Gość: coks Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 87.204.55.* 27.08.09, 21:27
            bo bramkarz zlapal pilke i bylo to bezcelowe
        • Gość: j Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:27
          Nie podoba mi sie komentarz meczu i udawanie, ze sedzia jest przeciwko nam. Nie
          zmienia to jednak faktu, ze bramka ewidentnie prawidlowa, faul tylkiem, plecami?
          nie przesadzajmy, przecierz rengifo nie mial gdzie sie ruszyc wiec cofal sie by
          dostac sie do pilki, nie zrobil nic specjalnie. Sedzia nietykalny? Pamietacie
          barca chelsea 2-4 n a stamford (to zobaczcie sobie ostatnia bramke) tam nie bylo
          faulu. Jesli jestescie takimi legalistami to dzisiaj widzialem 4 karne po
          rzutach roznych, a faulow na bramkarzu ze 30 (w koncu nietykalny, jak wpadnie na
          kogos przy wychodzeniu do dosrodkowania to faul). Wazniejsze od przepisow jest
          ich interpretacja(nie widzicie chyba codzienie fauli an bramkarzu lub 7 karnych
          w meczach, wedlug przepisow powinny byc odgwizdywane, wedlug aktualnych regul
          wykladni wypracowanych w meczach nie [juz nie mowiac o regulach wykladni w
          ANgli, gdzie jak wszyscy wiemy jeszcze rzadziej odgwizduje sie faule]), bramka
          prawidlowa.
          • Gość: dzul Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 82.84.68.* 27.08.09, 21:32
            Litosci, zawodnik druzyny atakujacej przepchnal (niewanze czy tylkiem, czy inna
            czescia ciala) bramkarza w polu bramkowym uniemozliwiajac mu zlapanie prostej
            pilki. Jesli to nie jest faul na bramkarzu to nie wiem co nim jest.
            • Gość: a Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:21
              Nie wiem co to jest wedlug Ciebie, ale ogladaj mecze pilki noznej, potem sie
              wypowiadaj, sedziuj chociaz w A klasie (o wiele trudniej niz w ekstraklasie)
              potem sie wypowiadaj. Nie sedziujesz, nie znasz sie, to wypowiadaj sie, ale bez
              emocji. dziekuje
              • Gość: f. Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 212.180.165.* 28.08.09, 00:23
                A jakieś argumenty masz ?

Nie jest ważne czy faul był tyłkiem oraz czy był zamierzony czy nie - fakt jest taki że bramkarz został odepchnięty polu bramkowym i tylko przez to piłka wpadła - ewidentnie prawidłowa decyzja i nie ma o czym gadać.
    • Gość: King Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.telpol.net.pl 27.08.09, 21:13
      Hej Club Brugge Golll
    • Gość: gosc Re: Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:15
      Pomijając sytuację z golem, ktoś tu drukuje mecz... i nie będę pokazywał palcem kto.
    • Gość: Przemo Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: 195.114.177.* 27.08.09, 21:17
      To jest kurde żenujące...mecz C.Brugge + Arbitrzy vs Lech
    • Gość: gosc Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.chello.pl 27.08.09, 21:17
      sedzia to slepy cwok i burak
    • Gość: mar Club Brugge - Lech Poznań Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 21:19
      a ja słyszałem, ze decyzja sędziego nie podlega żadnej dyskusji i nie może być
      zmieniona... a po 2 to Lechita zostal wepchniety na bramkarza
    • criss82 Będzie 1:2 dla Lecha 27.08.09, 21:19
      ale w czerwonych kartkach, bo na to się zanosi... Przypomnijcie mi z jakiej ten sędzia jest ligi (narodowości) bo jak widzę to u niego gra się bardzo delikatnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka