Gość: kseonon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 13:03 co sądzicie o tej drużynie?Jakoś ostatnio cocho się o niej zrobiło, choć wierni kibice wciąż czuwają. Sa tu jacyś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic slaska Re: Era Śląsk Wrocław IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.08.06, 18:57 Jeszcze sa tacy, ale sytuacja w klubie powoduje ze sa strasznie zdolowani, podkulili ogony i z trwoga czekaja na zblizajacy sie sezon. Jak widac Sieminski cudotworca nie byl i moznych sponsorow do Slaska nie przyciagnal :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana_wks Re: Era Śląsk Wrocław IP: *.isp.tvkg.net 08.08.06, 11:17 No cóż zespół już nie nazywa się Era, a jak będzie się nazywał w nowym sezonie też nikt nie wie, choć do końca czerwca miał być znany sponsor, mamy sierpień i ani widu ani słychu o sponsorze i zawodnikach. Co roku jest gorzej, nowy właściciel nie zmnienił nikogo z zarządu, a powinien to zrobić,żeby firmy chciały inwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Era Śląsk Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.08.06, 15:07 Wczoraj przeczytalem, ze Zielinski konczy kariere i uswiadomilem sobie, ze nie mam po co chodzic na Slask. Dla kogo? Czym jest Slask? Co to za klub, co ma gdzies kibicow, trenerow, zawodnikow... Liczy sie tylko ile razy nazwisko prezesa bedzie w prasie... Tacy ludzie jak Zielinski odchodza z klubu, a takie pierdoly jak Luczak nadal w nim sa... co to za glupia strategia? Mam chodzic na Slask zeby ogladac gre Tomka Stepnia, Adriana Mroczka? Nie mam do nich nic, na pewno to talenty... ale to nie sa zawodnicy, ktorzy przyciagna kibicow... Sam Chanas jeszcze super gwiazda nie jest, choc to niewatpliwie wielki talent. W chwili kiedy Sieminski kupil Slask, klub byl na rowni pochylej stromo lecac w dol... Dlugi, brak zawodnikow, brak sponsorow, zniecheceni i wkurzeni kibice... Teraz albo polecimy na sam dol 1.Ligi... albo sie odbijemy od dna i za 2-3 lata bedzie solidna druzyna. Na chwile obecna jest bieda: trener Urlep - jeden z nielicznych pozytywnych akcentow. PG - Adrian Mroczek SG - Kamil Chanas, Tomek Stepien SF - PF - (moze Hyzy? to jedyny wartosciowy zawodnik ktory ma Slask w sercu, bo Tomczyk to juz chyba na rente pojdzie), moze Robert Tomaszek? C - Mamy zatem duzo wolnych miejsc na Litwinow, Serbow i Amerykanow... tylko to sa jednosezonowe kontrakty, ktore tylko pomoga przetrwac ale nie osiagnac sukces. Pewnym optymistycznym akcentem, moze byc to ze Urlep w podobnej sytuacji obejmowal Anwil, kiedy to zdobyl z nimi mistrzostwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojżesz Śląsk Wrocław IP: 82.160.248.* 08.08.06, 23:16 Na zawsze ze Śląskiem, czy jest dobrze czy jest źle! Wrócimy na tron, nie bójcie się. Maciek - THANKS and good luck:) Mój głos już masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojżesz Śląsk Wrocław IP: 82.160.248.* 08.08.06, 23:18 No i zapomniałem- Jaka Era?! prawdziwy kibic nie widzi nazwy sponsora w nazwie. Hej Śląsk!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Śląsk Wrocław IP: *.isp.tvkg.net 09.08.06, 17:24 ja tam będę z drużyną na dobre i na złe, bo wszyscy są gdy klub odnosi sukcesy, każdy mówi,że jest kibicem Śląska, a jak przyjdą lata chude, to dopiero widać kto jest prawdziwym kibicem. Bo kibicuje się klubowi,a nie zawodnikom, chociaż jest łatwiej, gdy grają znane nazwiska. WKS ŚLĄSK WROCŁAW na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic slaska Re: Śląsk Wrocław IP: *.os1.kn.pl 10.08.06, 07:24 I jak tu się nie zgodzić z Madzią ;) Odpowiedz Link Zgłoś