Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prognozy I rundy

IP: *.gov.pl 17.04.03, 15:25
    Zachód:

Spurs – Suns 4:2

Kings -Jazz 4:1

Mavericks - Blazers 4:2

Timberwolves - Lakers 1:4

Wschód:

Pistons - Magic 4:2

Nets - Bucks 4:3

Pacers - Celtics 4:1

Sixers: Hornets 4:2
    Obserwuj wątek
      • alex.4 Re: Prognozy I rundy 17.04.03, 18:17
        S.Antonio- Phoenix 4-0
        Sacramento-Utah 4-1/ 4-2
        Dallas- Portland 4-1/ 4-0
        Minnesota- L.A.Lakers 1-4

Detroit - Orlando 4-1
        N.J- Milwaukee 4-1
        Indiana - Boston 4-2
        Philadelphia - N.Orleans 4-2/ 4-1
      • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 17.04.03, 18:30
        Zachód:

Spurs – Suns
        Wygrają Spurs

Kings -Jazz
        Oczywiście Kings

Mavericks - Blazers
        Raczej Mavs, ale Blazers są nieprzewidywalni

Timberwolves - Lakers
        Ci to mają pecha. Po raz który odpadną w pierwszej rundzie? Sześćdziesiąty
        siódmy?

Wschód:

Pistons - Magic
        Pistons, choć jeśliby grali bez Big Bena to może być trudniej...

Nets - Bucks
        Nets

Pacers - Celtics
        A tu może być ciekawie, choć Celtics grają ostanio bez jaj

Sixers - Hornets
        A tu jeszcze ciekawiej. Na przekór Wiltowi obstawię Hornets.

LB
      • Gość: calagan Re: Prognozy I rundy IP: *.acn.pl 18.04.03, 10:40
        Gość portalu: Wilt napisał(a):

> Zachód:
        >
        > Spurs – Suns 4:1

Raczej nie powalcza za dlugo. Spurs sa za mocni.

>
        > Kings -Jazz 4:2

Dziadki sie postawia. Ten [chyba] ostatni raz.

>
        > Mavericks - Blazers 4:3

Ciezki boj do krwi ostatniej. Ulatwi to zadanie rywalowi w II rundzie.

>
        > Timberwolves - Lakers 1:4

Raczej bez historii.

>
        >
        > Wschód:
        >
        > Pistons - Magic 4:2 (jesli z Wallacem), 3-4 (jesli bez)

Ostatnie mecze pokazaly, ze bez Bena traca wszystko co maja. Mala zbieraja, a
        bez niego to juz w ogole.

>
        > Nets - Bucks 4:2

Powalcza, ale bez przesady. Ciekawy pojedynek Kidd-Payton.

>
        > Pacers - Celtics 4:2

Tylko u siebie.

>
        > Sixers: Hornets 4:3

A moze nawet mala sensacja. Moga ich silowo stlamsic.
      • Gość: Wally#10 Re: Prognozy I rundy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.03, 13:51
        Pozostając w pełni władz umysłowych oraz dysponując umiejetnością prawidłowego
        postrzegania rzeczywistości, a także umiejętnością komunikowania tych
        spostrzeżeń, mająć jednakże na uwadze maksymę "errarae humanum est" (or sthg),
        typuję:

Spurs 6
        Kings 6
        Mavs 7
        Wolves 7

Pistons 7
        Nets 7
        Pacers 5
        Hornets 6

PS. LB nie sil się na złośliwe docinki bo marnie Ci wychodzą :) Większy pożytek
        będzie z informacji co się dzieje w Champions'ie w sprawie play-off? Wolves-
        Lakers jest w niedzielę na abc, więc sądzę, że taka relacja nie wykraczałaby
        poza techniczne możliwośći? Jeżeli coś będziesz na ten temat wiedział to będę
        niezwykle wdzięczny za informacje.
        • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 22.04.03, 15:57
          Gość portalu: Wally#10 napisał(a):

> PS. LB nie sil się na złośliwe docinki bo marnie Ci wychodzą :)

Nie chciałem być złośliwy. Po prostu mi ich szkoda. Grają dobrze, ale mają
          pecha. Zresztą kiedyś o tym dyskutowaliśmy (wraz z innymi) na forum: śmierć
          Malika Sealy, tajny kontrakt z Joe Smithem, odejście Stephona, etc. Jakieś
          fatum, czy co?

Poza tym, zważywszy na to kto jest ich przeciwnikiem w I rundzie, dopinguję
          Wolves z całego serca! :)
          Ale niestety trzeba czasem spojrzeć prawdzie w oczy...

> Większy pożytek
          > będzie z informacji co się dzieje w Champions'ie w sprawie play-off? Wolves-
          > Lakers jest w niedzielę na abc, więc sądzę, że taka relacja nie wykraczałaby
          > poza techniczne możliwośći? Jeżeli coś będziesz na ten temat wiedział to będę
          > niezwykle wdzięczny za informacje.

Z Championsem było tak, że w trakcie All-Star Game, gość prosił, żeby podać
          swoje numery telefonów komórkowych, i miał nas powiadamiał o transmisjach
          poprzez smsy.
          Jak dotychczas odbyły się 2 transmisje (jakieś 3 i 2 tyg. temu), ale niestety
          nie mogłem na nich być (a transmitowali jeden z meczy Kings :(
          Jeśli w przyszłości znowu będą jakieś transmisje, to na pewno dam o tym znać na
          forum (raczej będą to weekendy).
          Poza tym, niedługo mam zamiar pogadać z kumplem, który zna tego menadżera z
          Championsa, żeby ustalić coś bardziej konkretnego odnośnie finałów.

Pzdr,
          LB

PS. Ponieważ jednak Minnesota może nie dotrwać do finałów, więc jeśli chcesz
          zobaczyć Woves, to idź do Championsa i po prostu zapytaj kiedy coś (jeśli w
          ogóle) zamierzają zorganizować.
          • Gość: calagan Re: Prognozy I rundy IP: *.acn.pl 22.04.03, 18:27
            Gość portalu: LB napisał(a):

> > Większy pożytek
            > > będzie z informacji co się dzieje w Champions'ie w sprawie play-off? Wolve
            > s-
            > > Lakers jest w niedzielę na abc, więc sądzę, że taka relacja nie wykraczała
            > by
            > > poza techniczne możliwośći? Jeżeli coś będziesz na ten temat wiedział to b
            > ędę
            > > niezwykle wdzięczny za informacje.
            >
            >
            > Z Championsem było tak, że w trakcie All-Star Game, gość prosił, żeby podać
            > swoje numery telefonów komórkowych, i miał nas powiadamiał o transmisjach
            > poprzez smsy.
            > Jak dotychczas odbyły się 2 transmisje (jakieś 3 i 2 tyg. temu), ale
            niestety
            > nie mogłem na nich być (a transmitowali jeden z meczy Kings :(
            > Jeśli w przyszłości znowu będą jakieś transmisje, to na pewno dam o tym znać
            na
            >
            > forum (raczej będą to weekendy).
            > Poza tym, niedługo mam zamiar pogadać z kumplem, który zna tego menadżera z
            > Championsa, żeby ustalić coś bardziej konkretnego odnośnie finałów.

Panowie, ale o co chodzi? Przeciez tam sa caly czas transmisje. Na zywca
            raczej ciezko (chyba, ze w niedziele, bo wtedy zaczynaja sie wczesniej), ale
            powtorki sa. Rano jedna i popoludniu druga. Godzina zamkniecia kolo 1 w nocy.
            Na temat finalow mozna podyskutowac (zeby bylo live), bo wiele osob z e-
            basketu byloby zainteresowanych (zreszta oni stanowia obecnie wiekszosc
            widowni). Generalnie mecze sa w srody i soboty, ale w p-o nawet czesciej
            (chyba nawet dzisiaj bylo cos). Co do konkretnych meczow Wolves to raczej
            pretensje do Orbit ESPN, bo to oni daja te relacje. Tu jest link do programu
            tego Orbitu:
            www.orbit.net/Channels/OrbitESPN/
            • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 23.04.03, 09:18
              Calagan,

A wiesz może w jakich godzinach oni puszczają te powtórki?
              Konkretnie: dzień i godzina?
              I czy jest jakaś regularność tych transmisji?

Dzięki za info.

LB
              • Gość: calagan Re: Prognozy I rundy IP: *.acn.pl 23.04.03, 11:37

> Calagan,
                >
                > A wiesz może w jakich godzinach oni puszczają te powtórki?
                > Konkretnie: dzień i godzina?
                > I czy jest jakaś regularność tych transmisji?
                >
                > Dzięki za info.
                >
                > LB

Na stronie ktora zalaczylem poprzednio na dole sa dni tygodnia. Jak otwierasz
                kolejne to masz normalny program. Klikajac na pozycje (np: NBA) na dole
                pojawia sie opis co bedzie. Nie zawsze jest podany konkretny mecz (w przypadku
                p-o, bo w regular season raczej byl). Trzeba dodac takze 2 godzny do czasu tam
                podanego. Wiem, ze dzisiaj ma byc mecz Nets-Bucks. W sobote rano (chyba 10 i
                12 - dwa z rzedu) bedzie Detroit z Orlando i chyba Boston z Pacers, ale nie
                jestem pewien bo nie pamietam. Wiem tez, ze kolesie z e-basketu staraja sie
                zmiekczyc menago Championa na live, czli pub czynny w nocy. Na razie skutek
                jest mierny, ale na finaly moze im sie uda (przeciez to bedzie gora 5 meczow ;-
                ))). Wiecej informacji mozesz uzyskac na stronie www.e-basket.pl . Tam na
                forum NBA na gorze jest topic dotyczacy tych meczow w championie. Jak sie o
                cos spytasz napewno odpisza.
                • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 23.04.03, 17:29
                  Gość portalu: calagan napisał(a):

> Na stronie ktora zalaczylem poprzednio na dole sa dni tygodnia. Jak
                  otwierasz
                  > kolejne to masz normalny program. Klikajac na pozycje (np: NBA) na dole
                  > pojawia sie opis co bedzie. Nie zawsze jest podany konkretny mecz (w
                  przypadku
                  > p-o, bo w regular season raczej byl). Trzeba dodac takze 2 godzny do czasu
                  tam
                  > podanego. Wiem, ze dzisiaj ma byc mecz Nets-Bucks. W sobote rano (chyba 10 i
                  > 12 - dwa z rzedu) bedzie Detroit z Orlando i chyba Boston z Pacers, ale nie
                  > jestem pewien bo nie pamietam. Wiem tez, ze kolesie z e-basketu staraja sie
                  > zmiekczyc menago Championa na live, czli pub czynny w nocy. Na razie skutek
                  > jest mierny, ale na finaly moze im sie uda (przeciez to bedzie gora 5
                  meczow ;-
                  > ))). Wiecej informacji mozesz uzyskac na stronie www.e-basket.pl . Tam na
                  > forum NBA na gorze jest topic dotyczacy tych meczow w championie. Jak sie o
                  > cos spytasz napewno odpisza.

Dzięki.

Tylko, chodziło mi o to, czy jak wpadnę do Championsa w sobotę o 12, żeby
                  zobaczyć Celtics-Pacers, to czy gość mi przełączy na kanał Orbit ESPN, czy
                  stwierdzi, że teraz to leci zajebisty turniej golfowy i nie ma mowy o
                  koszykówce.

Ale postaram się tego już dowiedzieć bezpośrednio od menadżera Championsa.
                  Chociaż gdybyś coś wiedział na ten temat, to z góry dziękuję.

Pzdr,
                  LB
                  • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 23.04.03, 17:40
                    Dobra. Trochę poczytałem. Już wszystko wiem. :)
                    Dzięki Calagan.
                    LB
                  • Gość: calagan Re: Prognozy I rundy IP: *.acn.pl 23.04.03, 19:20

> Dzięki.
                    >
                    > Tylko, chodziło mi o to, czy jak wpadnę do Championsa w sobotę o 12, żeby
                    > zobaczyć Celtics-Pacers, to czy gość mi przełączy na kanał Orbit ESPN, czy
                    > stwierdzi, że teraz to leci zajebisty turniej golfowy i nie ma mowy o
                    > koszykówce.

Telewizorow jest tyle, ze napewno dadza ci ktorys.
                    • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 24.04.03, 11:14
                      Gość portalu: calagan napisał(a):

>
                      > Telewizorow jest tyle, ze napewno dadza ci ktorys.

No, ale ja chciałbym telebim, jak na All-Stars. :)
                      LB
                      • Gość: Wlly#10 Re: Prognozy I rundy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 18:58
                        1. Dzięki za informacje, postaram się wykorzystać je w praktyce.

2. LB: uwaga na marginesie, bardzo mnie zastanawia twoje przeczucie, że Lakers
                        zdobędą tytuł. Czy gdyby doszło do serii Sac-LA to interesowałbyś się nią
                        wogóle, ewentualnie czy dopingowałbyś? Kto ma wierzyć, że tak się nie stanie,
                        jeżeli nie fani Sacramento (a zawodnikach już nie wspomnę). Ja na przykład
                        wierzę (i mam przeczucie...), że mistrzostwo zdobędą Wolves :) Więcej optymizmu
                        i wiary w ludzi, których (jak się domyślam) lubisz.

PZDR
                        • Gość: LB Re: Prognozy I rundy IP: 217.11.142.* 25.04.03, 09:56
                          Gość portalu: Wlly#10 napisał(a):

> 2. LB: uwaga na marginesie, bardzo mnie zastanawia twoje przeczucie, że
                          Lakers
                          > zdobędą tytuł. Czy gdyby doszło do serii Sac-LA to interesowałbyś się nią
                          > wogóle, ewentualnie czy dopingowałbyś? Kto ma wierzyć, że tak się nie stanie,
                          > jeżeli nie fani Sacramento (a zawodnikach już nie wspomnę). Ja na przykład
                          > wierzę (i mam przeczucie...), że mistrzostwo zdobędą Wolves :) Więcej
                          optymizmu
                          >
                          > i wiary w ludzi, których (jak się domyślam) lubisz.
                          >
                          > PZDR

Wiesz Wally, to jest takie przeczucie, które chciałbym, aby się nigdy nie
                          sprawdziło i okazało się błędne.

I tak jak Ci napisałem, dopinguję Minnesotę z całego serca w ich walce z
                          Lakersami. A jeszcze bardziej będę dopingował Kings.
                          Ale Lakers, to zawsze Lakers: Shaq, Kobe, Jax, sędziowie :)

Ten zachowawczy ton, być może wynika z tego, że nie chcę przeżyć takiego
                          rozczarowania jak w zeszłym roku, kiedy Kings, będąc drużyną moim zdaniem
                          lepszą, nie awansowali do finałów i nie zdobyli mistrzostwa.
                          Chyba psychicznie wolę się przygotować na najgorsze (4 mistrzostwo Lakers), by
                          w chwili kiedy nie stanie się to faktem, przeżyć miłe rozczarowanie. To taki
                          mój "psychologiczny mechanizm samoobronny". :)

Pzdr,
                          LB

PS. A na razie to: GO WOLVES! BEAT LA!
                          KG, po pierwszych meczach z LA, chyba przypieczętował swój wybór na MVP.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka