Gość: asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:05 Witam , proszę o podanie jakieś parkingu lub ulicy , który jest nie za daleko od hali .dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataa Re: parkowanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:22 Gdzie mniej więcej mieści się hala jakiś punkt orientacyjny ???? pierwszy raz jadę do Łodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: parkowanie w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 27.06.09, 08:26 Hala w Łodzi mieści się bezpośrednio przy dworcu kolejowym Łódź Kaliska, obok stadionu ŁKS. Punkt orientacyjny - jadąc drogą krajową nr 1 od strony południowej (będzie to aleja Jana Pawła II) mija się po prawej stronie hipermarket Real, zaraz za nim jest park oraz zaczyna się estakada. Trzeba pojechać dołem i skręcić w lewo pod estakadą - hala jest jakieś 500 metrów dalej. Jadąc drogą krajową nr 1 od strony północnej (będzie to al. Włókniarzy) trzeba na wysokości w/w estakady, pojechać dołem i skręcić w prawo (najlepiej na pierwszych światłach pod estakadą - za pętlą autobusową) - wyjedzie się prosto na parking przy dworcu skąd można dojść do hali. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: parkowanie w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 27.06.09, 08:32 Spory parking mieści się pod wiaduktami znajdującego się obok hali dworca. Z parkowaniem może być kłopot o tyle, że całość parkingów wokół hali jet przygotowywana dopiero na mistrzostwa europy w koszykówce i siatkówce (druga połowa roku). Jeśli nie będzie miejsca obok dworca, najłatwiej będzie zaparkować na parkingu supermarketu carrefour znajdującego się jakieś 7 minut drogi pieszo od hali przy al. Bandurskiego (skrzyżowanie z Wróblewskiego), ewentualnie na parkingach hipermarketu Real lub Castoramy znajdujących się przy al. Jana Pawła II (też obok skrzyżowania z Wróblewskiego :) ). Dojście pieszo stamtąd to już około 10-15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataa Re: parkowanie w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 10:05 Jejku dzięki wielkie za informacje :):) na pewno się przyda ponieważ pierwszy raz jadę do Łodzi :):) mam tylko nadzieje ze się nie zgubimy :D pozdrawiam i jaszcze raz dzięki wielkie :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: parkowanie w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 27.06.09, 11:53 Nie ma za co :) Życzę udanego pobytu w mieście i ciekawego meczu. A po nim najlepiej odpocząć w Manufakturze :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś