• fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 15:14
      Co ja pacze :D
      No to ja luzno o cyckach filmowych ;) Najwiekszmy cyckowy absurd: corka glownego bohatera "American beauty" chciala powiekszyc naprawde spory (!) biust. Miala byc zakompleksiona, ok, ale mogla marzyc o operacji nosa, albo odsysania tluszczu, cokolwiek innego. No chyba, ze sie myle i nie doceniam wagi ;) kultu duzych cyckow? Zawsze
      mi ten drobiazg zgrzytal.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 15:30
        Paczysz :) na grupę Leningrad, która choć rosyjska - zawsze miała mocno ironiczne spojrzenie na Matuszkę Rassiję.

"Kult" dużych cycków jest jakoś tam wbudowany w naturę męską (bo to jednak lepiej potrzymać w ręcę taką dorodną gruszkę a nie jakiegoś naleśnika - no co, to nie moje określenie, ale właśnie znajomej i to na swoje własne :) Zwróć jednak uwagę, że tutaj to babka ma problem cycków - facet tylko (głupi on!) proponuje rozwiązanie - jak chcesz to zrobimy ci sztuczne, ale dla mnie to nieistotne, bo masz fajną żopę. A ta - foch!

Wracając do Leningradu - tu masz o wielkomiejskich nowobogackich:

• fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 15:34
          No nie powiedzial, ze dla niego to nieistotne, o nie. Na pytanie, czy piersi nie sa za male, odp, ze jej kupi wieksze. Powinien po dzeltenmensku odp, ze jej cycki sa idealne ;) I nagroda pocieszenia "ale za to tylek masz super", nie naprawia jego nietaktu.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 15:55
            O nie - zobacz jeszcze raz. Najpierw budzi się babka i chowa stanik. Potem on się budzi i chce ją przytulić. A ta jest jakaś sztywna.
            - Ty co, wstydzisz się? i tu z pewnością chodzi mu o nagość po upojnej nocy
            I w wersji oryginalnej ona się go NIE PYTA - oświadcza, że ma oczień maleńki biust.
            On w tym momencie dostaje jakiegoś mindfucka (popatrz na jego oczy) i szuka odpowiedzi - niestety faktycznie wybiera najgorszą możliwą. Bo nie ma tak, żeby facet rozwiązywał problemy kobiety. Ona cię za to zabije - ale fakt, to znowu tekst z pewnego standupu.

> Powinien po dzeltenmensku odp, ze jej cycki sa idealne ;)

Nie, to by było po politycznemu. Kłamstwo nie ma nic wspólnego z dżentelmeństwem. Owszem, mógł od razu powiedzieć - ja należę do tych, co zwracają uwagę tylko na żopę! No ale nie zdążył zatrybić :D

Zobacz, że to wszystko się zaczyna od zdrady. Owszem, tamta laska miała super cycki -ale i sama była super laska i w ogóle nie wiadomo o co partnerowi chodziło. Co mu w aktualnym związku nie odpowiadało. Może wiadomo - zwykły dupek. Ale nasz bohaterka od razu orzekła, że chodzi tylko i wyłącznie o cycki.
            • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 15:59
              Klamstwo jest podstawa udanych relacji miedzyludzkich ;) Nie tylko damsko-meskich. Jesli chodzi o urode i umiejetnosci lozkowe, trzeba lgac!
              • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 16:05
                *probuje sobie wyobrazic odwrotna sytuacje. Kochanek martwi sie, ze jest chuderlawy. Nie powiem mu wtedy: ale za to masz duzego ;) No jakies to niemile. Powiedzialabym, ze jest szczuply, ale nie wychudzony i ze ma seksowne cialo.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 16:28
                  No to współczuję Twoim partnerom. Oczywiście ze swojego punktu widzenia - ja wolę nawet okrutną prawdę od zmyłek. Bo jak już wiem w czym problem, to z tym coś mogę zrobić. Przy przykładzie chuderlaka - mogę pójść do jakiegoś trenera/siłownię i coś zrobić z RZECZYWISTĄ sytuacją. A tak to jest "domyśl się"...
                  • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 16:35
                    Ale czekaj, sam napisales wyzej, ze te piersi to problem dziewczyny, nie chlopaka. I analogicznie, to ze moj chlopak sie uwaza za zbyt chudego, to jego problem, nie moj. Gdyby mnie jego szczuplosc przeszkadzala, to bym z nim do lozka nie szla ;) Bedzie chcial przypakowac, to to zrobi, niezaleznie od mojego gadania. A w danej chwili na pewno woli uslyszec, ze jest w sam raz, niz, ze szczypior z niego. Bycie milym nic nie kosztuje, a sprawia, ze jest milo. Tak po prostu ;)
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 16:52
                      fornitta007 napisała:

> Ale czekaj, sam napisales wyzej, ze te piersi to problem dziewczyny, nie chlopa
                      > ka.

No - w tym teledysku tak jest.

> I analogicznie, to ze moj chlopak sie uwaza za zbyt chudego, to jego proble
                      > m, nie moj. Gdyby mnie jego szczuplosc przeszkadzala, to bym z nim do lozka nie
                      > szla ;

Tak jest, więc po co uważasz, że:

> A w danej chwili na pewno woli uslyszec, ze jest w sam raz, niz, ze szczypior
                      > z niego. Bycie milym nic nie kosztuje, a sprawia, ze jest milo. Tak po prostu ;

Nie, to nie jest bycie miłym. Bo właśnie postawiłaś się na pozycji kogoś, kto wie lepiej co on chce usłyszeć.
                      Bycie miłym - choć w pozornie niemiły sposób to dla mnie powiedzenie:
                      Ale piedrolisz. Mnie tam nie przeszkadza jaki jesteś fizycznie, ale skoro sam masz z tym problem to weź dup w troki i idź na siłownię. Zrobisz fajne mięśnie to dla mnie też dobrze. Tylko nie zamień się w koksa z rozdętymi organami wewnętrznymi

• fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 17:02
                        Oj, to zupelnie nie moj styl! Przynajmniej, dopoki kochanka nie znam, jak... hmmm... lysego konia ;) Wiadomo, zazylosc powoduje, ze mozna inaczej rozmawiac, inaczej zartowac. Ale generalnie trzymam sie zasady, ze zawsze lepiej przesadzic z kurtuazja, niz czlowiekowi dojebac tak, ze mu przykro bedzie.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:10
                          A to tak już jest, że każdy jest inny i musi znaleźć swoją "drugą połówkę pomarańczy".

Bo inaczej bywa tak:

Peja też chłopak z Jeżyc, czyli powiedzmy - blisko ja.
                          A jak się odnajdujesz na tle tej pani?

• borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:12
                    Gorzej jak się dowiesz, że jesteś za niski 🙄
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:15
                      borsuczyca.klusek napisała:

> Gorzej jak się dowiesz, że jesteś za niski 🙄

Weź nie wywołuj wilka z lasu. Był na gazecie jakiś troll, co wszędzie rozgłaszał swoje kompleksy, bo niby miał tylko 177 cm wzrostu :D I nie - wcale nie marzył od dziecka o karierze koszykarza.

• borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:19
                        Najlepszy był troll kiltowy. Niestety chyba poległ na polu chwały w trakcie pandemii.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:37

> Najlepszy był troll kiltowy.

A nie kojarzę.
                          • borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:42
                            Nie kojarzysz gościa, który agitował, że jedynie słuszne jest noszenie kiltu bez majtek 😂

Facet był niestrudzony i regularnie wracał co kilka miesięcy
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:48

> Nie kojarzysz gościa, który agitował, że jedynie słuszne jest noszenie kiltu be
                              > z majtek 😂
                              >
                              > Facet był niestrudzony i regularnie wracał co kilka miesięcy
                              >

Ano nie - bo ja też tu wracam co jakiś czas, ale raczej liczony w latach niż miesiącach.
                    • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 17:15
                      Mozna kosci rozciagac. Messi mial i zyje ;)
                      • borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:20
                        Messi chyba hormon wzrostu brał
                        • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 17:23
                          A moze. Zdawalo mi sie, ze mu Barca jako juniorowi jakies operacje fundowala, ale moze pokrecilam.
                          • borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:33
                            Te operacje wydłużające kości rzeczywiście istnieją, ale są bardzo drogie, bardzo bolesne a do siebie dochodzi się długi miesiącami. No i efekt też bywa wątpliwy.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:44
                              Co do Messiego - on był bardzo zdolnym juniorem w Argentynie, ale faktycznie miał problem z rośnięciem, i tamta federacja mówiąc brutalnie go olała. Bo biedna zawsze była.
                              Na szczęście wypatrzyła go Barcelona i ściągnęła do siebie - chyba razem z rodzicami. Tam dokładnie nie wiem co z nim robili - ale faktycznie później ktoś inny się pluł o te hormony, że niedozwolony doping.
                              Nieważne - on wielce nie wyrósł, więc nie gra na pozycji nominalnego napastnika, co mu będzie cała drużyna wrzucać "na główkę". Za to jest zaebiście dobrym rozgrywającym, co pół obrony przeciwnika sobie okręci za plecami a potem walnie bramkarzowi prosto w okienko.
                              Ale Messi swój honor ma - i mimo wielokrotnych propozycji hiszpańskiego obywatelstwa - zawsze gra dla Argentyny.
    • borsuczyca.klusek Re: Cycki! 25.03.24, 17:13
      To ja dorzucę vulvę do kompletu:

youtu.be/ckxSxO-nMks?si=aWE-ZO8sDHCkzeVI
      • fornitta007 Re: Cycki! 25.03.24, 17:19
        Troche ocipiajace 😉
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 25.03.24, 17:37
        Cipowiem, dobre uzupełnienie :D
    • fornitta007 Re: Cycki! 26.03.24, 09:45
      Cycki, cycki, cycki- jedziemy z tematem! Najpiekniejsze piersi aktorek wg Was? Ja chyba nie bede oryginalna: Rose w "Titanicu" to moj nr jeden. Mloda Salma w "Desperado", kiedy miala jeszcze proporcjonalne kragle piersi a nie big cyca sztucznego. I mloda Eva Green miala nieziemski biust.
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 26.03.24, 11:14
        To byś musiała chyba dać jaką galerię, bo ja tam aktorek po cyckach nie oceniam.
        • fornitta007 Re: Cycki! 26.03.24, 11:30
          ja też nie oceniam po cyckach, ani po urodzie, ale czasem są tak piękne, że się człowiek zachwyci i zapamięta ;)
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 26.03.24, 11:37
            Wyznanie - takie piękne jak "laleczka z chińskiej porcelany" w ogóle mnie nie biorą.
      • borsuczyca.klusek Re: Cycki! 26.03.24, 11:37
        Nie wiem, nie znam się, ale podobała mi się Nicole Kidman w Oczy Szeroko Zamknięte 🙄
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 26.03.24, 11:39

> Nicole Kidman

Metr osiemdziesiąt... No to spamer o którym pisaliśmy dopiero miał kompleksy :D
        • fornitta007 Re: Cycki! 26.03.24, 11:48
          Kidman zupelnie nie w moim typie. Jeszcze w "Batman forever" byla ladna, potem juz nie moje klimaty estetyczne.
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Cycki! 26.03.24, 11:58
            Kidman to przynajmniej niezła aktorsko jest. Jasne, żaden z niej De Niro, ale daje radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka