Dodaj do ulubionych

KTKOPP - edycja męska

• borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 16:51
      I jeszcze dajmy przedstawiciela innego gatunku muzycznego:

• fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 16:56
        O, ten ladny :)
        • borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 07.05.24, 21:28
          I się na stare lata nie roztył 🙄
    • asdzxcvfsrggxdfsd Głosowanie 08.05.24, 06:35
      Też mamy 30 jak było aktorek to też tak głosujemy: 5 po 3p, 5 po 2p i 5 po 1p.

Anders Thomas
      Backstreet Boys
      Bednarek Kamil
      Cobain Kurt
      Cash Johnny
      Cohen Leonard
      Cornell Chris
      Damiano David
      Depeche Mode
      Eminem
      Fish
      Garou
      Gibb brothers
      Jackson Michael
      Knopfler Mark
      Kravitz Lenny
      Limahl
      Łuszczykiewicz Wojtek
      Marley Bob
      Mercury Freddie
      Morvan Fab
      Navarro Dave
      Pilatus Rob
      Pipes Todd
      Ricky Martin
      Rose Axl
      Springsteen Bruce
      Sting
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Głosowanie 08.05.24, 07:00
        Anders Thomas
        Backstreet Boys
        Bednarek Kamil
        Cash Johnny 1
        Cobain Kurt
        Cohen Leonard 3
        Cornell Chris 2
        Damiano David
        Depeche Mode
        Eminem
        Fish 2
        Garou 2
        Gibb brothers 2
        Jackson Michael
        Knopfler Mark 3
        Kravitz Lenny 1
        Limahl
        Łuszczykiewicz Wojtek
        Marley Bob 1
        Mercury Freddie 3
        Morvan Fab 1
        Navarro Dave
        Pilatus Rob
        Pipes Todd 2
        Ricky Martin 1
        Rose Axl
        Springsteen Bruce 3
        Sting 3
      • fornitta007 Re: Głosowanie 08.05.24, 08:12
        3 punkty: Fab, Rob (zanim zaczal cpac mial nieziemska urode- ciekawe, czy nosil soczewki, czy to jego kolor oczu byl?), Bob Marley, Kurt Cobain, Sting
        2 punkty: Lenny Kravitz, Ricky Martin, Garou, Damiano David, Ville
        1 punkt: Limahl, Eminem, Todd Pipes, Backstreet boys ;), Anders Thomas- bo sie w nim kochaly baby kiedys masowo
        P.s. mlodemu Bednarkowi (przed utyciem) by sie punkt nalezal, ale go nie lubie, to nie dostal :P
        • borsuczyca.klusek Re: Głosowanie 08.05.24, 08:34
          Młody polski przed utyciem to jeszcze Piotr Cugowski by się nadał, ale ponieważ jego stan chudości trwał krótko i dawno temu to go nie nominowałam 🙄
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Głosowanie 08.05.24, 08:37
            W sumie tak sobie pomyślałem, że zrobiłem błąd strategiczny przy założeniach zgłoszeń.
            Może lepiej by było wklejać jedną konkretną fotę?
          • fornitta007 Re: Głosowanie 08.05.24, 08:42
            Boshe, Cugowski mlody nieeeee! Kawal glosiska i talent wokalny, ale cos oblesnego mial w urodzie od zawsze:
      • borsuczyca.klusek Re: Głosowanie 08.05.24, 10:13
        Ja muszę nad tym dłużej pomyśleć 😭

Ale ten wątek mi umysłowił, że ludzi obiektywnie pięknych i to jeszcze takich, którzy atrakcyjni pozostaliby przez większość życia jest dosłownie garsteczka 🙄

Najlepiej prezentują się ci co młodo umarli 😒
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Głosowanie 08.05.24, 10:23
          borsuczyca.klusek napisała:

> Ja muszę nad tym dłużej pomyśleć 😭

Jak zwykle nie ma pośpiechu.

> Ale ten wątek mi umysłowił, że ludzi obiektywnie pięknych (...) jest dosłownie garsteczka

Może takich w ogóle nie ma? No zobaczymy za chwilę jak Wy 2 kobiety się będziecie zgadzać - choć raczej z moją oceną to się wielce nie zgodzi :D

• fornitta007 Re: Głosowanie 08.05.24, 10:26

> Najlepiej prezentują się ci co młodo umarli 😒
          >
          Ciekawa puenta :D
    • borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska 08.05.24, 16:59
      Ten konkurs mnie pokonał, za trudne to było 😭

3 punkty:
      Cornell Chris
      Damiano David
      Navarro Dave
      Rose Axl
      Cobain Kurt

2 punkty:
      Mercury Freddie
      Eminem
      Ricky Martin

1 punkt:
      Jackson Michael
      Anders Thomas
      Bednarek Kamil
      Limahl
      Morvan Fab
      • fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 08.05.24, 18:10
        Przewiduje, ze beda remisy...
    • fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska 08.05.24, 19:08
      Troche wstyd, ze tego pana nikt nie nominowal:
      Wspolczesny przystojniak, a nie dziad lamane przez trup :P
    • asdzxcvfsrggxdfsd KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 06:07
      Remisy oczywiście były, u aktorek też.
      Za to ciekawa sprawa: tu i tam było po 30 propozycji; wśród aktorek było aż 7 przypadków, że każde z nas dało danej osobie jakieś punkty. Przy facetach są tylko tacy dwaj - i w dodatku nie wśród zwycięzców.

Zwycięzcami są:

Kurt Cobain i Sting

---------------------------------
      Anders Thomas 1+1
      Backstreet Boys 1
      Bednarek Kamil 1
      Cash Johnny 1
      Cobain Kurt 3+3
      Cohen Leonard 3
      Cornell Chris 2+3
      Damiano David 2+3
      Depeche Mode
      Eminem 1+2
      Fish 2
      Garou 2+2
      Gibb brothers 2
      Jackson Michael 1
      Knopfler Mark 3
      Kravitz Lenny 1+2
      Limahl 1+1
      Łuszczykiewicz Wojtek 2
      Marley Bob 1+3
      Mercury Freddie 3+2
      Morvan Fab 1+3+1
      Navarro Dave 3
      Pilatus Rob 3
      Pipes Todd 2+1
      Ricky Martin 1+2+2
      Rose Axl 3
      Springsteen Bruce 3
      Sting 3+3
      Ville 2+2
      Wodecki Zbigniew
      • fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:14
        Drugie miejsce 5 punktow: Chris Cornell, Damiano David, Freddie Mercury, Fab Morvan, Ricky Martin. No ja bym tak tego nie zostawila... Trzeba jakas dogrywke zrobic ;)
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:21
          To zaproponuj. W kwestii formalnej - skoro jest 2 zwycięzców ex aequo to tamci zaczynają się od miejsca trzeciego.
          • fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:30
            Ano fakt, o 3 miejsce sie beda bic. Moze kolejne glosowanie- na podstawoe fotek ;) Kazda z nas (bo to moi i borsuczycy kandydaci) wstawi jedno zdjecie i bedziemy oceniac tylko po nim. Dajemy 3, 2, 1 pkt- czyli punkty przyznajemy tym razem trzem panom. I wolno na swoich kandydatow glosowac. A jak to nie pomoze, to po prostu nie przyznamy trzeciego miejsca i juz :P
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:34
              Można. A można też od razu przyznać 3 miejsca tym, którzy dostali już głosy od każdego. Czyli by byli: Morvan Fab i Ricky Martin.

• fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:40
                No... jak Fab ma trzecie miejsce, to ja biore taki wynik :D Chyba, ze B. sie nie zgodzi, obaczym ;)
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 07:58
                  Oczywiście czekamy na wypowiedź Borsi.

Natomiast jak nam się kiedyś zechce konkursu pięknych piosenkarek - to faktycznie nominacje powinny być za zdjęcie lub konkretny teledysk.
                  • borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:36
                    Mnie ten konkurs pokonał, trzy razy te punkty przyznawałam i rearanżowałam. Po prostu chyba nie da się tak łatwo zero-jedynkowo ocenić kto najładniejszy 🙄
                    • borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:38
                      Może trzeba by było poszukać pośród jakichś bardziej niszowych wykonawców? 🤔
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:45

> Może trzeba by było poszukać pośród jakichś bardziej niszowych wykonawców? 🤔
                        >

Jeśli kiedyś dojdzie do drugiej edycji - to spokojnie możemy wykluczyć z udziału obecną czołówkę - albo nawet wszystkich 30 nominacji.
                    • fornitta007 Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:40
                      Myslalam, ze punkty przyznajemy tym, ktorzy nas osobiscie najbardziej kreca ;) No bo tak obiektywnie, Sting nie ma powalajacej urody, ale zdecydowanie ma "to cos"...
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:46
                        fornitta007 napisała:

> Myslalam, ze punkty przyznajemy tym, ktorzy nas osobiscie najbardziej kreca ;)

Tak było, z tym zastrzeżeniem, że jak pisałem mnie faceci nie kręcą więc oceniałem jak sam chciałbym być.
                      • borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:49
                        To mnie chyba po prostu mało kto kręci 😭
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 08:44

> Mnie ten konkurs pokonał, trzy razy te punkty przyznawałam i rearanżowałam. Po
                      > prostu chyba nie da się tak łatwo zero-jedynkowo ocenić kto najładniejszy 🙄

Przypominam, że już w pierwszym konkursie na kraje musiałem rzucać kostką. Więc zawsze łatwo nie będzie :)

• borsuczyca.klusek Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 16:04
                        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Przypominam, że już w pierwszym konkursie na kraje musiałem rzucać kostką. Więc
                        > zawsze łatwo nie będzie :)
                        >

Dlatego wyniki takie z dupy 😒
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 16:13
                          Dlaczego zaraz z dupy?
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: KTKOPP - edycja męska - WYNIKI 09.05.24, 17:07
                            Moim zdaniem problem polega na tym, że bawią się tylko 3 osoby. I jak którejś coś kompletnie nie odpowiada - to tylko zgodne głosy 2 pozostałych mogą ja wysoko ustawić.
                            Gdyby bawiło się co najmniej 5 osób, to już wielce remisów raczej by nie było a i wyniki by były bardziej uśrednione. Ale co zrobisz, batem nie pogonisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka