borsuczyca.klusek 07.05.24, 01:00 Nie wzbudził entuzjazmu. A bo smutny, a że tandetny i jeszcze w dodatku siedzi dupą w fotelu, czy może być coś bardziej niesupermenowe niż siedzenie w fotelu i zakładanie kaloszy? A Wy co myślicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornitta007 Re: Nowy Superman 07.05.24, 06:21 Po Cavillu nie ma Supermana ;) Mnie te filmy zupelnie nie kreca, no ale... rozumiem, ze ludzie oczekuja okreslonej konwencji, a nie Mietka wyciskajacego pryszcze przed lustrem. Dupa w fotelu niech sobie siedzi Ferdus Kiepski, nie superbohater ;) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowy Superman 07.05.24, 06:39 Myślę, że się wypowiem jak kiedyś obejrzę. A pewnie obejrzę po takiej zachęcie - bo oglądanie jak superbohater superbohateruje mnie często męczy. Dlatego też tak cenię Logana (starzejący się Wolverin, którego już pomału wszystko boli) czy Jokera z Phoenixem gdzie złol już nie jest czystym złem. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowy Superman 07.05.24, 16:53 Film ma być dopiero w 2025, więc trochę poczekamy 🙄 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowy Superman 08.05.24, 05:53 Czy ja dobrze widzę, że ludzie oceniają postać na podstawie JEDNEGO obrazka? Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Nowy Superman 08.05.24, 13:26 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Czy ja dobrze widzę, że ludzie oceniają postać na podstawie JEDNEGO obrazka? Mysle, ze oceniaja obrazek ;) Ma to byc reklama, niekoniecznie spelnia swoja role. On jest naprawde smutno-dupowaty tutaj ten superman ;) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowy Superman 08.05.24, 13:31 Taki superman po 20 latach w Polsce 🤭 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Nowy Superman 08.05.24, 14:01 borsuczyca.klusek napisała: > Taki superman po 20 latach w Polsce 😂😂😂 o to, to! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowy Superman 08.05.24, 13:43 fornitta007 napisała: > Mysle, ze oceniaja obrazek ;) Ma to byc reklama, niekoniecznie spelnia swoja ro > le. On jest naprawde smutno-dupowaty tutaj ten superman ;) No to jak rozumiem miała być ogólna reklama, że robimy - taki próbny balonik. Na końcu to się nawet może okazać, że tak go widzi tylko vilian w swych mokrych snach :D A propos - szprechen dojcz? Westernhagen - Supermann (Offizielles Musikvideo) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nowy Superman 08.05.24, 14:02 Tłumaczenie gugla: Superman nie żyje Palił jak komin Zaczynam kopać jego grób Superman był oszołomiony Kiedy zdał sobie sprawę Że w ogóle nie potrafił latać Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Nowy Superman 08.05.24, 13:59 Only inglisz i to też not soł gut 🙄 Odpowiedz Link
fornitta007 Re: Nowy Superman 07.05.24, 16:29 Tak mi sie skojarzylo, sorki ;) MIKROMUSIC Tak mi się nie chce (Official Video) Odpowiedz Link