kulawekolano 04.06.25, 15:32 Czy mogę tu się przenieść ze swoimi usypiankami i obudzankami? forum.gazeta.pl/forum/w,94363,178971370,178971370,usypianki.html Czy może moje grafomaństwo obniży poziom tego forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulawekolano Re: Pytanie do admistratorki 04.06.25, 15:38 borsuczyca.klusek napisała: > Możesz 🙄 > Dziękuję łaskawej pani za dobre słowo. Nie wiem jak się odźwięczę. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Pytanie do admistratorki 04.06.25, 15:48 Może piosenką się odźwięczę? Drupi - Sereno e (1977) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Pytanie do admistratorki 06.06.25, 09:16 Tak mi się przypomniało, że ja trochę do Drupiego podobny jestem. A kiedyś to nawet jego piosenki grałem i śpiewałem. Ależ powodzenie u dziewczyn pod blokiem miałem! A teraz już zapomniałem jak się gra i że powodzenie miałem. Co to ja chciałem? Kurcze, zapomniałem. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Pytanie do admistratorki 04.06.25, 16:32 Taka tam sjesta popołudniowa, jajca do góry bo ciąży głowa. Zaległem drzemką na swej kanapie, to nie rutyna, chwilowy zabieg. Już me powieki oczy przykryły, rytmy dzwoneczka sen przegoniły. Telemarketer z wizją wygranej, zablokowałem, głupio gadane. Jeszcze ponawiał, tak ze 2 razy, widać gość chyba nic nie zajarzył. Zmarnował czas mój, kij mu w .... gnam do marketu, browarek kupię. ---- Kombii - Sen Sie Spelni Odpowiedz Link