kulawekolano 04.06.25, 16:51 Na razie ich nie ma. Ale będą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Obudzanki 04.06.25, 19:00 Obudzanki - przynudzanki TOMMY CASH I ESPRESSO MACCHIATO I Eesti Laul 2025 Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 04.06.25, 20:49 Są tu piękne obudzanki. To ja też spróbuję. Ależ piękny mamy ranek hej kochanie polej banię a jak ci ta czkawka minie przypomnij mi jak masz na imię. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 05.06.25, 03:47 Mówią na mnie piękna Mati, co za kołnierz nie wylewa. Ja balować też uwielbiam, a niech ci tam Bonnet śpiewa... Rainbow - All Night Long (Graham Bonnet) HD.avi Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 05.06.25, 04:54 Snuć wyznania o poranku, są tu w dobrym tonie. Ledwo oczy otworzyłem, z wiadomością gonię. Głosem lekko podniesionym, Krysia prawi swe morały. Widać Grześ znów nie nocował i w tym problem cały. Gdyby nie ten brak kultury, sprawę bym przemilczał. Ale o tak wczesnej porze, grzechy mu wyliczać?! Od dzi*karzy go wyzywać, bo nocami się zabawia. Łyk kawusi, temat kończę, to nie moja sprawa... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 05.06.25, 07:54 Za firanką słonko świeci u sąsiada drą się dzieci a dziewczyna cudna, blada coś z lodówki mi wyjada. To wspomnienia są z młodości. Była w nocach moc miłości tylko czasem zwłaszcza rano mało się już pamiętało. A teraz już nie ma dziewczyn, co z lodówki wyjadają i nie ma już nocy pięknych, co z pamięci wypadają. Tylko ranki jak motyle cieszą mnie, że jeszcze żyję. Dzień dobry. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 05.06.25, 09:54 Hmm...By się ciało rozruszało, sama kawa to za mało. I alkohol też nic nie da, trochę ruchu tu potrzeba. Samochodem jazda męczy, klima, zimno ciało dręczy. Tylko rower, wiatr we włosach i już twoja cała szosa. Co przeżyjesz, to nagroda, ruch to zdrowie, a nie moda. Byle gumy wytrzymały, u stup leży ci świat cały. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Obudzanki 05.06.25, 10:00 Wiatr we włosach, w zębach muchy Jednak wolę autem ruchy 🙄 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Obudzanki 05.06.25, 10:52 Po czym poznasz szczesliwego rowerzyste ? Wlasnie po muchach na zebach .;) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 05.06.25, 10:49 e-zybi napisał: > Byle gumy wytrzymały, > u stup leży ci świat cały. Lepiej jest okrążać stupę niż w siodełku wozić pupę. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 05.06.25, 11:50 Oj tam, co do pupy, powiem tak, ona sama wie co sprawia smak ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 05.06.25, 12:18 e-zybi napisał: > Oj tam, co do pupy, powiem tak, > ona sama wie co sprawia smak ;-) > Moja pupa by nie chciała być siodełkiem katowana. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 06.06.25, 06:17 Ptaszki biorą się z jajeczek a piwo się bierze z beczek a ja kiedy z łóżka wstanę to się biorę za pisanie. Dzień dobry. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 06.06.25, 06:50 Świeży umysł, twórcza wena i tak tworzy się poema. Temat choćby z doopy wzięty, jest wersami w całość spięty. Dzieńdoberek! Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 08.06.25, 07:15 W nocy popadało i na dzisiaj dość, poranna kawa i czas ciału dać w kość. W zdrowym ciele, zdrowy duch, myk na rower i już jest nas dwóch...😉 Odpowiedz Link
a74-7 Re: Obudzanki 08.06.25, 22:48 "Psi precel 😃" Trafne okreslenie :) Ktos nie spi , by spac mogl ktos ;) Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 09.06.25, 08:41 Jaki poniedziałek, taki cały tydzień, pogoda jakby dwubiegunowa. Wczoraj upalnie i przelotne burze, a dzisiaj kawa, bo boli głowa... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 12.06.25, 09:55 Nowy dzień, więc chwalmy Pana. Kto ma zdrowe, na kolanach. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 12.06.25, 14:00 Hmm...Każdy ma swojego pana, jedni klęczą na kolanach. Innym Jarek pępkiem świata, długo czekać tu na wakat... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 12.06.25, 14:14 e-zybi napisał: > Hmm...Każdy ma swojego pana, > jedni klęczą na kolanach. > Innym Jarek pępkiem świata, > długo czekać tu na wakat... Wakat czeka na wariata. A poza tym dasz ty wiarę że na świecie są skandale?! Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 13.06.25, 06:35 W necie często siedzą świry którym często śmierdzą giry a ja trzynastego w piątek se kontynuuję wątek. Dzień dobry. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Obudzanki 13.06.25, 08:44 Czwartek, piąte, czy sobota, u mnie zawsze jest ochota. Na co? Powiem wam sam, jem, piję...w rym wpadam ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Obudzanki 18.06.25, 12:10 Znudziły mi się obudzanki. Teraz będę pił ze szklanki. Odpowiedz Link