borsuczyca.klusek 29.06.25, 21:23 Jeszcze nie widziałam finałowego sezonu, ale na razie wszystkie ptaszki ćwierkają, że jest słabo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś - Squid Game 29.06.25, 21:30 Za to z cyklu mistrzowie marketingu dałam się skusić na specjalnego, tematycznego burgera. Buła rzeczywiście jest mocno różowa: Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś - Squid Game 01.07.25, 21:10 Pierwszy odcinek niezły. Nawet Starego Borsuka namówiłam do oglądania 😃 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś - Squid Game 01.07.25, 21:58 Drugi odcinek niezły aż się spociłam 🙄 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś - Squid Game 01.07.25, 23:01 Trzeci odcinek też dał radę czyli wygląda na to, że musieli skaszanić sam finał. Niestety Stary Borsuk odpadł na tym etapie 😒 Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Serial na dziś - Squid Game 02.07.25, 19:08 Obejrzałam całość i zupełnie nie mogę się zgodzić, że finał jest zły. Zaraz posłucham mądrzejszych od siebie co mają do powiedzenia, ale ja jestem usatysfakcjonowana i nie żałuję, że zdecydowałam się obejrzeć. Oczywiście było tu kupę farmazonów, ale na tym od początku oparty był ten serial, więc ciężko teraz pod koniec na to narzekać. Odpowiedz Link