borsuczyca.klusek 01.09.26, 08:28 Będzie dostępny od 15 września na platformie SkyShowtime Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 09:30 na prime nadal platny coz, mam wersje zpiracona, juz dluzej czekac nie moglam 😛 a i tak wylacznie na moj wlasny uzytek nawet jesli nie jest sie fanem Krola, to warto obejrzec a ostatni kadr jest cholernie przejmujacy ale i ogromnie duzo mowiacy o tym, ze koncerty i fani byli dla Elvisa wszystkim Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 09:44 Obejrzę z mamą. Ona jakaś fanką nie jest, ale byłyśmy razem na filmie i jej się podobał. A SkyShowtime mam jeszcze w subskrypcji. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 10:02 na netflixie jest tez dokument 'upadek i wzlot krola' czy jakos tak, dotyczy slynnego koncertu z 1968 -czarna skora, akustyczna gitara, fever itp tez warto obejrzec Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 10:37 Zobaczę, jak się wkręcimy to może też wpadnie 😅 Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 18:16 i chyba na disney;u jest kilka filmow z Elvisem w roli glownej, powiedzmy sobie szczerze, sa to gnioty o powtarzalnej fabule w stylu harlekinow ale tez widac zmiane jaka jest gdy Elvis zaczyna w tych filmach spiewac i jak radoche mu to przynosi Odpowiedz Link
e-zybi Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 01.09.26, 19:58 Co tam Elvis... www.facebook.com/reel/911179011383145 Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: EPIC: ELVIS PRESLEY IN CONCERT 02.09.26, 06:39 hmm, dla kazdego cos milego ale... charyzmy i glosu jaki mial Elvis, nigdy nie bylo i nie bedzie - koniec kropka ! a przeciez spiewal tylko przez 20lat a takich osob, ktore wielbia Kinga nie tylko od dnia smierci (czyli np ja) sa miliony Odpowiedz Link