31.07.23, 07:17
250 zł. Dostępne 4 opakowania. Odbiór w Koninie.
Obserwuj wątek
    • Witam odsprzedam tanio Arthrotec forte klara38@adres.pl
    • Pomogę więcej informacji mariolazawadzka90@interia.pl
    • Arthrotec Forte. Mifepriston Ru 486 i Mizoprostol. Oryginał. Całe opakowanie 20 tab. ewentualnie dowolna ilość leku. Pochodzenie apteka pl. Nie jakieś G z importu. Kontakt mailowy lub telefoniczny. Tel 665 887 205. DOSTĘPNE RÓWNIEŻ ZESTAWY DWUSKLADNIKOWE. MIFEPRISTON RU 486 200 MG I MIZOPROSTOL 800 MG. NIE ZAWSZE CZYTAM MAILE WIĘC CZASAMI WARTO ZADZWONIĆ LUB NAPISAĆ SMS.

TEL 665 887 205

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem za pobraniem. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
      • Polecam. Wszystko jak w opisie.
    • Odsprzedam tanio tabletki nie są miliony monet kontakt do mnie maria.gru@poczta.fm
    • Cześć wszystkim.
      Dziękujemy za namiary.
      Zamówiliśmi i odebraliśmy osobiście od pana z numeru 506.569.372 mieliśmy blisko do niego więc bylo wygodniej
      Pan nam wszystko wytłumaczył i mieliśmy z nim non stop kontakt
      Polecamy
    • szybkaaborcja.pl
      Zaawansowane podejście do Twojego komfortu i bezpieczeństwa. Wykorzystując połączenie leków mifepriston i misoprostol, nasz zestaw tabletek wczesnoporonnych gwarantuje bezpieczne i pewne działanie do 9 tygodnia ciąży. Po tym terminie warto mieć na uwadze konieczność specjalistycznej opieki medycznej, aby unikać niechcianych powikłań. Dlaczego warto wybrać nas? Jesteśmy ekspertami w swoim fachu, bazując na wieloletniej wiedzy oraz praktyce. Z zaangażowaniem udzielamy niezbędnego wsparcia w tym ważnym dla Ciebie momencie.

Rozumiemy, jak istotna jest dyskrecja oraz szybkość działania w tej kwestii. Dlatego, zamiast obciążać Cię wizytami w aptekach czy zbędną papierologią, umożliwiamy zamówienie zestawu tabletek wczesnoporonnych bez recepty, dostarczając go bezpośrednio pod wskazany przez Ciebie adres. Nasza siedziba w centralnej lokalizacji pozwala nam wysyłać zamówienia ekspresowo. Gwarantujemy, że Twoja przesyłka dotrze do Ciebie w maksymalnie 72 godziny, zapewniając Ci szybki dostęp do leków. Cenimy Twoją prywatność, dlatego podejmujemy wszelkie kroki, aby zapewnić bezpieczną, dyskretną dostawę, której możesz zaufać.
    • Polecam Fundacjakobietyrazem@wp.pl wszystko ok i sprawnie załatwione 😊
    • Arthrotec Forte. Mifepriston Ru 486 i Mizoprostol. Oryginał. Całe opakowanie 20 tab. ewentualnie dowolna ilość leku. Pochodzenie apteka pl. Kontakt mailowy lub telefoniczny. Tel 665 887 205. DOSTĘPNE RÓWNIEŻ ZESTAWY DWUSKLADNIKOWE. MIFEPRISTON RU 486 200 MG I MIZOPROSTOL 800 MG. NIE ZAWSZE CZYTAM MAILE WIĘC CZASAMI WARTO ZADZWONIĆ LUB NAPISAĆ SMS.

TEL 665 887 205

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem za pobraniem. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania.
    • Arthrotec Forte. Mifepriston Ru 486 i Mizoprostol. Oryginał. Całe opakowanie 20 tab. ewentualnie dowolna ilość leku. Pochodzenie apteka pl. Kontakt mailowy lub telefoniczny. Tel 665 887 205. DOSTĘPNE RÓWNIEŻ ZESTAWY DWUSKLADNIKOWE. MIFEPRISTON RU 486 200 MG I MIZOPROSTOL 800 MG. NIE ZAWSZE CZYTAM MAILE WIĘC CZASAMI WARTO ZADZWONIĆ LUB NAPISAĆ SMS.

TEL 665 887 205

Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem za pobraniem. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu.
      • My polecamy doktora z 506569372
        Super kontakt i szybka dostawa.
        Widać że zna sie na rzeczy
    • Dziewczyny! Ja kupowałam od 721068379 zestaw z cytotec za 350.

Polecam kontakt za świetne podejście do pacjentki i za sprawną dostawę
    • Witam jeśli potrzebujesz dyskretnej i szybkiej pomocy w 100% bezpiecznej napisz pod numer telefonu 500810922 lub pod adres e-mail ewelina810299@gmail.com
    • TABLETKI PORONNE ZESTAW 12+1 DO DOMOWEJ KURACJI

Dziewczyny posiadam skuteczne tabletki ARTHROTEC do przywraca cylku miesiaczkowego
      we wczesnej fazie ciaży czyli do 12tygodnia ktore sama stosowałam bedac
      w 9 tygodniu i te tabletki bardzo mi pomogły.
      Tabletki sa pochodzenia aptecznego zapakowane w orginalne blistro apteczne.
      Zaleta tabletek jest to że, możesz je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.
      Tabletki mozna sobie odebrac osobiscie na terenie śląska lub moge je wyslac duskretnie kurierem.
      KONTAKT 502-427-780
    • PRZYWRACANIE CYLKU MIESIACZKOWEGO DO 12 TYGODMNIA

Dziewczyny posiadam skuteczne tabletki o nazwie Arthrotec do przywraca cylku miesiaczkowego
      we wczesnej fazie ciaży (zaleca sie do 12 tygodnia)
      Ja je stosowałam osobiscie bedac w 9tyg ciaży i tabletki bardzo mi pomogły.Tabletki sa pochodzenia aptecznego zapakowane w orginalne blistro apteczne . Posiadam paragon zakupu
      Zaleta tabletek jest to że, możesz je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.
      Tabletki mozna sobie odebrac osobiscie lub mozliwa wysyłka na terenie kraju
      Co do ceny zawsze sie jakos dogadamy ważne zeby komus pomogły.

Kontakt 502-427-780
    • TU ZNALAZŁAM WSPARCIE I POMOC W ABOECJI

Dziewczyny jesli szukacie sprawdzonego żrodła i osobę godna zaufania to polecam wam
      kontakt 502-427-780 . U tej dziewczyny odbierałam tabletki osobiscie w na śląsku i z całego
      serca moge wam polecic ta osobe. Dziewczyna uczciwa posiada dużąwiedze na temat stosowania
      tabletek poronnych i byla ze mna w stałym kontakcie w dniu w ktorym je stosowałam i mnie prowadziła.
      Tabletki okazały sie skuteczne i cała kuracja przebiegła bardzo spokojnie . Wiec jesli jestescie w trudnej
      sytuacji zyciowej i decydujecie sie na ten krok to polecam ten kontakt 502-427-780.
      tam otrzymacie skuteczne tabletki oraz komplekowa pomoc. Dziekuje raz jeszczce
    • TABLETKI PORONNE POLECAM 502-427-780

DZIEWCZYNY JESLI SZUKACIE TABLETEK PORONNYCH TO POLECAM NUMER 502-427-780
      WLASNIE DZIS OTRZYMALAM PRZESYLKE
      TABLETKI ZGODNE W 100% Z OPISEM
      WSZYSTKO ORGINALNIE ZAPAKOWANE
      DZIS ZACZYNAM KURACJE.
      JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIEKUJE ZA UCZCIWOŚĆ I ZA POMOC
    • Kontakt: 511.344.682

Dbamy o bezpieczeństwo kobiet w niechcianej ci+Ąży
      Zapewniamy jakość na poziomie światowych standardów
      Gwarantujemy bezpieczne, naturalne po+ronienie

w sprawie zamowienia prosze sms o tresci ( POMOC ZESTAW )
      Kontakt: 511.344.682

zestaw do 7 tyg 300 zl
      zestaw do 12 tyg najskuteczniejszy 500 zl

BEZPIECZNE I SKUTECZNE TABLETKI PORO+NNE ORYGINALNE
      FABRYCZNIE ZAPAKOWANE
      WYSYŁKA ZA POBRANIE Z SPRAWDZENIE ZAWARTOSCI
    • Witam , jeśli jakaś Pani potrzebuje pilnej pomocy jestem w stanie pomóc jednej kobiecie odezwij się do mnie elwira1092837465@gmail
    • Hej jestem w stanie pomóc jednej kobiecie napisz do mnie a napewno zaradzimy bez stresu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka