kochamzapachfrezji 20.02.24, 18:48 hej.mielec.pl/pl/709_podkarpacie/82196_protest-rolnikow-blokada-drog-i-torow-foto-wideo-.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hell-raiser1 Re: Blokada dróg 20.02.24, 18:54 Napisałem gdzie indziej. U mnie od rana jeździli i trochę hałasu było. I o 15 korki bo wtedy mi się zachciało jechać. Ale nie było to szczególnie upierdliwe. Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Blokada dróg 20.02.24, 20:53 Po necie krąży lista kto sprowadzał zboże z Ukrainy, w tym Olej Kujawski. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/producent-oleju-kujawskiego-skomentowal-import-zboza-z-ukrainy/lzjxff1&ved=2ahUKEwiFupi82LqEAxXBCRAIHbQWCk8Qr_oDKAB6BAgPEAE&usg=AOvVaw3FyJgdh6zuT9zvnnG0zyLy Odpowiedz Link
hell-raiser1 Re: Tergowica bis 21.02.24, 15:38 A jak myślisz, że tam mało prowokatorów , sympatyków ruskich. Pewnie jakiś peowiec Rudego. Michał Kołodziejczak w ostrych słowach zwrócił się do Wołodymyra Zełenskiego, obarczając go winą za kryzys w relacjach polsko-ukraińskich. - Niech zabierze Ukraińców, bo tutaj jego armia chodzi po sklepach, u nas, w Polsce - powiedział wiceminister rolnictwa w wywiadzie dla "Wirtualnej Polski.www.salon24.pl/newsroom/1361969,kolodziejczak-ma-dosc-zelenskiego-niech-zabiera-swoja-armie-chodzaca-tu-po-sklepach Odpowiedz Link
oby.watel Re: Tergowica bis 21.02.24, 15:45 hell-raiser1 napisał: > A jak myślisz, że tam mało prowokatorów , sympatyków ruskich. Pewnie jakiś peowiec Rudego. Michał Kołodziejczak w ostrych słowach zwrócił się do Wołodymyra Zełenskiego, obarczając go winą za kryzys w relacjach polsko-ukraińskich. - Niech zabierze Ukraińców, bo tutaj jego armia chodzi po sklepach, u nas, w Polsce - powiedział wiceminister rolnictwa w wywiadzie dla "Wirtualnej Polski. www.salon24.pl/newsroom/1361969,kolodziejczak-ma-dosc-zelenskiego-niech-zabiera-swoja-armie-chodzaca-tu-po-sklepach Jasne, pusty łeb to wina prowokatora, Był pełny, ale się wypróżnił. Odpowiedz Link