negativum 29.05.24, 18:57 Na Śląsku pracuje się z komórkami macierzystymi jeleni. Trans gatunkowymi. Wiele kobiet cierpi na staw biodrowy. A dzięki takiemu rogaczowi można im pomóc. Zając nad tym pracuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Rogacz 30.05.24, 10:27 Pomijając rozważania filozoficzne i naukowe. To myślałem że w Polsce ciężko jest o jelenia. A jednak. Tak się dać wyrolować koalicji Tuskowej to tylko Polak potrafi. Drożyzna coraz większa. Konkretów 100 obietnic nie ma. Cieszymy się bracia i siostry. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Rogacz 30.05.24, 11:07 hrasier_2 napisał: > Pomijając rozważania filozoficzne i naukowe. To myślałem że w Polsce ciężko jes > t o jelenia. A jednak. Tak się dać wyrolować koalicji Tuskowej to tylko Polak p > otrafi. Drożyzna coraz większa. Konkretów 100 obietnic nie ma. Cieszymy się bra > cia i siostry. Zapomniałeś o plamach na Słońcu zakłócających łączność. Za PiS-u ich nie było. Odpowiedz Link
oby.watel Re: Rogacz 30.05.24, 11:16 Niemniej jednak nie da się ukryć, że Tusk to tłuk. Zamiast za 10 miliardów budować zaporę na granicy powinien wysłać Karskiego, który zdecydowanie skuteczniej zatrzyma ruskie czołgi. Karski to prawdziwy polski patriota i na pewno nie wziąąłby duzo, góra kilkaset milionów i meleks do ćwiczeń. x.com/Prof_Karski/status/1795114288752861421 Odpowiedz Link
negativum Re: Rogacz 30.05.24, 14:02 hrasier_2 napisał: > Pomijając rozważania filozoficzne i naukowe. To myślałem że w Polsce ciężko jes > t o jelenia. A jednak. Tak się dać wyrolować koalicji Tuskowej to tylko Polak p > otrafi. Drożyzna coraz większa. Konkretów 100 obietnic nie ma. Cieszymy się bra > cia i siostry. W Polsce jest coś koło 30 farm jeleni. Przecież Zając nie biega za jeleniem. Pomysł ciekawy. Odpowiedz Link
hrasier_2 Re: Rogacz 30.05.24, 19:51 Panowie niedługo lipiec i kto cwany dostanie bona na prąda. Odpowiedz Link
negativum Re: Rogacz 31.05.24, 00:06 hrasier_2 napisał: > Panowie niedługo lipiec i kto cwany dostanie bona na prąda. Znów mi się przypomina b. żona. Była w poderce. Kredyt mieszkaniowy we frankach, ja jej nie ma problemu. Damy radę i wspomniałem o tym byłą byłą, byłą... Zdziwienie żony, że nadchodzi termin i przelew ze Szwajcarii. Kolejny miesiąc to samo. Pyta się mnie, kto to jest, ja jej ma przyjaciółka. "aha". Wtedy nie byłem wstanie ogarnąć trzech domów, swojego, teściów i b. żony. Przeżyliśmy Teklę to i też z Donaldem damy radę. Odpowiedz Link