ihopeyouwilllikeme 11.05.05, 14:32 www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=7261626 Bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusia_muminka Re: Biografia Bono - 2 czerwca 11.05.05, 15:32 No i fajnie! Ale ja szczerze mówiąc bardziej czekam na to cholerne U2 by U2... Ale jako chwilowy substytut i biografią Takiego Jednego Gościa nie pogardzę Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Biografia Bono - 2 czerwca 11.05.05, 15:42 > No i fajnie! Ale ja szczerze mówiąc bardziej czekam na to cholerne U2 by U2... Spokojnie, " To Cholerne U2 By U2 " ma wyjść już we wrześniu, wytrzymasz Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_muminka Re: Biografia Bono - 2 czerwca 11.05.05, 15:49 Wiem że we wrześniu, ale czy to nie ma być ten wrzesień za rok przypadkiem? Jak nie ma, to mam kolejny dowód na to, że po kilkunastu latach intensywnej edukcji NADAL niezupełnie radzę sobie z czytaniem. No i kolejny powód do radości, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Biografia Bono - 2 czerwca 11.05.05, 15:50 > Wiem że we wrześniu, ale czy to nie ma być ten wrzesień za rok przypadkiem? Wydaje mi się, że chodziło jednak o tegoroczny wrzesień. Ale głowy nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Biografia Bono - 2 czerwca 19.05.05, 16:25 sluchaj a moze ta ksiazka jest dostepna w stanach?!...hmmmm jakbym sie tak dobrze rozejrzala to mysle ze udaloby mi sie ja tutaj kupic...taki drobny prezent dla mojego kochanego braciszka jak to mowia "love is blindness"... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Biografia Bono - 2 czerwca 20.05.05, 11:50 > sluchaj a moze ta ksiazka jest dostepna w stanach?!...hmmmm jakbym sie tak > dobrze rozejrzala to mysle ze udaloby mi sie ja tutaj kupic...taki drobny > prezent dla mojego kochanego braciszka jak to mowia "love is blindness"... Siostrzyczko, tej książki w Stanach też nie ma, ale możesz mi kupić to: www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/3829601743/qid=1116582499/sr=8-1/ref=sr_8_xs_ap_i1_xgl14/102-1563424-7929707?v=glance&s=books&n=507846 O ile masz tyle kasy A ma Ci jeszcze starczyć na wycieczkę do Red Rocks Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Biografia Bono - 2 czerwca 20.05.05, 11:51 Aha, no i oczywiście bardzo dziękuję za pamięć ))))) I fajnie, że odwiedziłaś nasze forum Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Biografia Bono - 2 czerwca 20.05.05, 14:48 co do kasy to sie nie martw...nie bede jesc przez kilka dni i troche zaoszczedze to napewno starczy.. hehehe, jezeli tylko uda mi sie to znalezc to oczywiscie, ze Ci kupie. wyslij mi na maila tytuly plyt jakie jeszcze bys chcial....postaram sie je gdzies wyszukac i kupic Ci braciszku moj kochany..."All I want is a picture of you All I want is to get right next to you" because i miss you my brother.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Biografia Bono - 2 czerwca 21.05.05, 15:36 Jesteś dla tego drania za dobra ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: Biografia Bono - 2 czerwca 19.05.05, 19:04 > Wydaje mi się, że chodziło jednak o tegoroczny wrzesień. Ale głowy nie dam. A nie październik czasem? W każdym razie napewno w tym roku. Ps. Ajhołp, masz za dobrą siostre Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sunflower Re: Biografia Bono - 2 czerwca 19.05.05, 22:18 też bym chciała mieć taką ... ) a ajhołp niech lepiej głowy nie daje, bo kto różne ciekawe rzeczy pisał? :] --- I see seven towers But I only see One way out Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Biografia Bono - 2 czerwca 20.05.05, 11:47 Oto, co nt. " U2 by U2 " ma do powiedzenia Amazon.com: Hardcover: 352 pages Publisher: HarperEntertainment (September 1, 2005) Language: English ISBN: 0060776757 Czyli wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sunflower Re: Biografia Bono - 2 czerwca 21.05.05, 09:47 czyli rozumiem, że będziesz ją chaiał mieć pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_muminka Re: Biografia Bono - 2 czerwca 23.05.05, 18:44 Achhh, kutwa. Właśnie przejrzałam swój zeszyt od polskiego. Mniej więcej od miesiąca wszystkie daty kończę rokiem 2004. No to zagadka wyjaśniona, nie dziwne że mi się wydawało, że w przyszłym, cholera! A przyszły to ten! Znaczy, gdyby było tak, jak mi się wydawało, że było. No. Nie ma jak jasna i klarowna wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś