Dodaj do ulubionych

U2 w Chorzowie

12.05.05, 14:19
Pierwsze info dt. rezerwacji, jaką poczynili w Katowicach U2 zamieściłem w
wątku trasowym, ale teraz mamy nowe, obszerniejsze info:
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2702460.html
więc postanowiłem założyć oddzielny wątek poświęcony tylko temu wydarzeniu
( które dla niektórych forumowiczów będzie największym wydarzeniem w
dotychczasowym życiu, także zdecydowanie na specjalne miejsce zasługuje smile.
Czyli proponuję od teraz zamieszczać tutaj:

1) wszelkie newsy dot. chorzowskiego koncertu, i wszelkich spraw z nim
powiązanych;
2) wszelkie posty dot. umawiania się, transportów, wspólnych przejazdów itp.
3) po koncercie: opinie, recenzje, relacje, linki do zdjęć, bootlegów itp.
4) oraz wszystkie inne kwestie w jakikolwiek sposób łączące się z przyjazdem
U2 do Polski ( czyli nie tylko samym koncertem - jeśli dowiecie się np. co U2
zjedli 5 lipca na śniadanie, albo jakiej pasty do zębów zażyczył sobie Larry
do łazienki - też tu piszecie smile)

Odnośnie newsa: dwa hotele - nieźle, nieźle big_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:28
      Ha! Może mi ktoś z obsługi przemyci na przykład kubeczek, z którego pił Edż. I
      zrobię sobie ołtarzyk ;]

Uch. Brzmię jak dwunastolatka =='
      • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:31
        > Ha! Może mi ktoś z obsługi przemyci na przykład kubeczek, z którego pił Edż.
        I
        > zrobię sobie ołtarzyk ;]

Ja też, ja też !! Dasz kawałek kubeczka ? big_grinbig_grin
        • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:34
          No dooobra... Ale się wymienimy! Ty polujesz na widelec Adama i też dasz mi
          kawałek! big_grin
          • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:39
            Ok ! Ale to nie wszystko. Peternurek będzie miał za zadanie zdobyć poduszkę, na
            której spał Bono, a Panna Ania spróbuje podebrać Larry'emu żel do włosów big_grinbig_grinbig_grin
            Z tyloma relikwiami będziemy już mogli co najmniej katedrę zbudować big_grinbig_grinbig_grin
            • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:47
              Poduszka to pomysł niezły, ale żel odpada! Wyschnie! Jak taką wyschniętą
              relikwię trzymać, hmm? Lepiej ten grzebień, którym sobie włosy do tyłu
              zaczesuje big_grin
              • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 14:51
                > Lepiej ten grzebień, którym sobie włosy do tyłu zaczesuje big_grin

Jasne, sam zaczesuje big_grinbig_grin Pewnie setka stylistów czuwa dzień i noc nad
                nienagannym stanem jego fryzury big_grinbig_grinbig_grin Ale to całkiem niezły pomysł big_grinbig_grinbig_grin
                • ann.from.red.hill.mining.town Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 15:40
                  Żel fajna sprawa, ale co zrobić, jak się po kilkunastu latach przeterminuje? sad
                  • eirinn Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:05
                    Przecież nie będziesz go jadła big_grin On się na pewno w cudowny sposób odświeży wink
                    • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:14
                      On się NIE odświeży. Ja wiem, że Larry jest nadczłowiekiem, ale z mojego punktu
                      widzenia jego żel nie jest nadżelem, więc wysycha jak każdy inny big_grin xzy
                      naprawdę nikt nie bierze tej groźby na powaznie? Tym badziej mojej
                      grzebieniowej propozycji? ;D
                      • eirinn Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:18
                        A gdyby go tak w próżniowe opakowanie???
                        • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:41
                          Ehh... Co za pożytek z żelu Larry'ego w opakowaniu prózniowym, hmmm? Cała
                          radocha w używaniu! Ja tam forsuje grzebień big_grin
                          • eirinn Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:52
                            Zawsze można obwozić jako relikwię smile A grzebień też by trzeba jakoś
                            zabezpieczyć, zwłaszcza jeśli zachowają się na nim WŁOSY. Inaczej powypadają sad
                            • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 17:56
                              No i właśnie - włosy zachować jako relikwie, a grzebienia używać i szpanować że
                              się ma coś, co kiedyś należało do Larry'ego XD Jak powiesz, że to głupi pomysł,
                              to zamorduje big_grin

Chociaż ja tak naprawdę wolę widelec Adama... :]
                              • eirinn Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 18:29
                                Nie powiem, nie powiem!!!!
                                Ale widelec Adama ma mniej zębów niż grzebień Lerry'ego big_grin
                                • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 18:33
                                  Ale napewno ma ładniejsze :] W sensie, te zęby big_grin
                                  • eirinn Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:02
                                    No i mocniejsze, na pewno big_grin I tak myślę... jakby się na nich uchowały resztki
                                    Ostatniego Posiłku... (przed koncertem, rzecz jasna) smile))
                                    • ann.from.red.hill.mining.town Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:32
                                      Ale wiecie co... ja w sumie nie miałabym nic przeciwko, gdyby wpadł mi w ręce
                                      ręcznik Larry'ego... big_grin
                                      • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:43
                                        No ja bym w sumie też nie pogardziła. Ale jednak, widelec Adama, to by bylo
                                        COŚ. Wolałabym chyba widelec Aedama od ręcznika Larry'ego... ;D
                                        • ann.from.red.hill.mining.town Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:49
                                          A bielizna Larry'ego? Nie sądzisz, że byłaby lepsza od jakiegoś żelastwa?
                                          tongue_out
                                          • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:52
                                            Ehm. Nie. Nie. Chyba jednak nie big_grin

No ale dyskusje nad wyższością Adama nad Larrym (albo twoim zdaniem Larry'ego
                                            nad Adamem smile już przeszłyśmy XD Mnie nie przekonasz! Nie oddam widelca Adama
                                            nawet za całą uzywaną bieliznę Larry'ego big_grin big_grin big_grin
                                            • ann.from.red.hill.mining.town Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:54
                                              Ależ ja na widelec Adama bym się nie obraziła... oczywiście jako dodatek do
                                              bielizny Larry'ego big_grin
                                              • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 19:59
                                                Ależ ja bym się na cały zapas uzywanej bielizny Larry'ego też nie obraziła big_grin
                                                Ale jako dodatek do widelca Adama oczywiście big_grin big_grin
                                                • kwiat_paproci Re: U2 w Chorzowie 12.05.05, 22:31
                                                  a myślałam, że będziecie tu jakiś konkrety nt. koncertu wypisywać, a wy jak
                                                  zwykle o głupotach wink
                                                  P.S. Ja rezerwuję ich hotelowe ręczniki, którymi będą ocierać swój pot. Święty
                                                  pot big_grin
                                                  • newyearsday1981 Re: U2 w Chorzowie 13.05.05, 11:44
                                                    no tak,od razu widać,od którego momentu ihope przestał się wpisywaćwinknie dziwię
                                                    mu się, szczerze mówiąc...A tak przy okazji,skoro nikt się nie łasi na poduszkę
                                                    Bono,to ja ją biorę!No chyba,że Peternurek mnie uprzedziwinkAle będzie musiał się
                                                    mocno postaraćtongue_out
                                                    Myslałam,żeby załapać pracę w tym hotelu na czas jak ONI tam będą-mogłabym
                                                    nawet sprzątać!A propos żelu Larry'ego-skoro to ma być relikwia to używanie jej
                                                    byłoby świętokradztwemtongue_out Więc i tak nie ma znaczenia czy będzie
                                                    przeterminowany,czy nie.Osobiście,jestem za grzebieniem.Ręcznikami hotelowymi
                                                    też nie pogardzęwink
                                                  • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 13.05.05, 12:19
                                                    Tą dyskusję proponuję jednak przenieść na Siostrzane Forum smile))
                                                  • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 13.05.05, 14:03
                                                    Hmm... Hmm... Czy te powyższe wypowiedzi to jakaś aluzja na temat inteligencji
                                                    naszych postów? Cóż, co do mnie, to kiedy to pisałam miałam 38,2, więc chyba
                                                    jestem usprawiedliwiona. A teraz się topię w chusteczkach i płuca wykasłuję,
                                                    więc proszę bez żadnych takich, z litością dla chorego :]
                                                  • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 18.05.05, 09:42
                                                    > Cóż, co do mnie, to kiedy to pisałam miałam 38,2,

Masz na myśli iloraz ? big_grinbig_grinbig_grin Cóż, mam nadzieję, że czujesz się już
                                                    lepiej big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • mamusia_muminka Re: U2 w Chorzowie 23.05.05, 18:37
                                                    Czy WYPAD to wystarczająco cięta riposta? tongue_out big_grin big_grin big_grin big_grin
    • peternurek1 Re: U2 w Chorzowie 13.05.05, 18:05
      Świetny wątek, podoba mi się smile

Wpsisuje się właściwie po to żeby rozwiać wszelkie wątpliwości co do poduszki
      Bono - biore ją ja. A dalej na ten temat proponuję rozmawiać tu.
      • newyearsday1981 Re: U2 w Chorzowie 13.05.05, 22:14
        ha,ha,ha,chciałbyś;P Zobaczymy...smileZresztą,nikt nie zapytał
        zainteresowanego.Może on się tak przywiąże do tej poduszki,że sam ją
        zabierze.Zresztą właśnie to mówi na koncercie(słucham U2OUTLOUD RADIO):"Wara od
        mojej poduszki!JA JĄ BIORĘ"wink
        • lady_sunflower Re: U2 w Chorzowie 18.05.05, 20:58
          hej, ja wiem, że jak mnie nie będzie to moja strata, ale weźcie też coś dal
          mnie! mam takie piękne miejsce na półce ... w sam raz na relikwie! tongue_out
        • aasiek Re: U2 w Chorzowie 19.05.05, 08:19
          Ech, no właśnie, zachęcona przez nyd'81 wink zajrzałam na ten wątek...
          Kurteczka... Ja to bym ręczniki z tego hotelu zachwaciła... [rozmarzyła się]
          Oczywiście już dotknięte przez TE dłonie (ech, "hands of love.."?) smile
          • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 19.05.05, 09:24
            Ponawiam propozycję swoją i Petera smile Bo będzie kasowanko ! smile
            • ihopeyouwilllikeme Re: U2 w Chorzowie 20.05.05, 12:44
              > Ponawiam propozycję swoją i Petera smile Bo będzie kasowanko ! smile

Założyłem stosowny wątek na Siostrzanym Forum smile
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28439&w=24170399
              Ponieważ dyskusja w gruncie rzeczy faktycznie jest zajebista, i szkoda ją
              urywać big_grinbig_grin Ale jednak mamy ambicje być poważnym forum ( śmiejcie się, ambicje
              wolno mieć big_grinbig_grinbig_grin W związku z tym wszystkie nastepne posty na temat ręczników
              itp. zamieszczone w tym wątku będą przeze mnie usuwane smile

<zresztą, jak znam życie, dyskusja po przeniesieniu i tak się urwie, ale żeby
              nie było że tylko usuwam, a nie chce mi się działać big_grinbig_grinbig_grin>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka