04.04.25, 03:23
Slyszales? Od wczoraj zdaje sie. Chase Sapphire PREFERRED ( nie mylic z Reserve) ma promocje na 100 000 milowy bonus.
Podbili okresowo z 60 000. Roczna oplata 95 ( moja Reserved 550!).
Polecisz do Europy za to dwa razy coachem a moze i trzy po sezonie albo raz biznesem jak dobrze poszukasz.
Ja chyba wezme a potem skasuje Reserved jak "wypale" mile a mam jeszcze tego od cholery tam.....
Jeden haczyk, trza wydac $5000 w 3 miechy. Mysle ze do wykonania po Trumpowych clach ? :)
Obserwuj wątek
    • dosamegokonca_waszego Re: Promocja 04.04.25, 14:13
      Bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
      Rzeczywiscie szukam jakiejs karty podrozniczej
      (dotychczas uzywalem karte JetBlue ale zarowno karta jak sam JetBlue daja coraz mniej i coraz trudniej sie z nimi negocjuje deale czy rekompensaty za np. z zniszczony bagaz)
      bo jezeli obejdzie sie bez niepokojow na swiecie to w ten swiat trzeba bedzie czesciej pojechac.

Najwiekszym problemem jest znalezienie ladnych miejsc na zwykle wakacje bo szare masy zalewaja caly swiat, coz: taka moda !
      • kadillllak Re: Promocja 05.04.25, 01:33
        dosamegokonca_waszego napisał:

> Bardzo dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
        > Rzeczywiscie szukam jakiejs karty podrozniczej
        > (dotychczas uzywalem karte JetBlue ale zarowno karta jak sam JetBlue daja cora
        > z mniej i coraz trudniej sie z nimi negocjuje deale czy rekompensaty za np. z z
        > niszczony bagaz)

Od niedawna mozesz transferowac mile z programu Chase do JetBlue 1:1.ale lepiek bukowac bezpostednio na Chase Travel.
        Ta.karta ubezpiecza bagaz do $10k.
        Rozbilem raz wypozyczone auto, oddali kase....
        Tu jest SWIETNY blog ktory to tlumaczy.
        How I Travel The World And Fly For Free | Johnny Africa
        johnnyafrica.com/travel-the-world-fly-free/
        A ja, okazuje sie, nie moge skorzystac z tych 100k bonusa, bo juz mam ich wyzsza karte. Nie dopuszcaja downgrades. Jutro ide do branch sie wyklocic :)
        How I Travel The World And Fly For Free | Johnny Africa
        johnnyafrica.com/travel-the-world-fly-free/
        • lastboyscout Re: Promocja 05.04.25, 04:27
          Jeszcze raz dzieki.

Milego weekendu
          • kadillllak W banku bylo ciekawie. 05.04.25, 20:41
            lastboyscout napisał:

> Jeszcze raz dzieki.
            >
            > Milego weekendu
            >

Poszedlem do Chase, ale nic sie nie dowiedzialem. Podalem muzulmance w szmacie na glowie karte by mi powiedziala czy moge ja skasowac i wziac nowa ale z bonusem, powiedziala ze nie wie nic na ten temat i oddala mi moja karte. Potem dopiero sie polapalem, ze to pewnie dlatego, ze przykleilem na karcie maly sticker z maeryjkanska flaga :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka