wybitniemondry Re: Rymowanki 11.09.25, 19:27 Coś wam powiem. Może i w tajemnicy wpuszczę was do piwnicy. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 11.09.25, 21:36 Sztaudynger, oczywiscie. To o cnocie mi sie bardzo podoba Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 12.09.25, 10:15 Ciekawe czy mi się uda rymować głupiej niż wczoraj? Ale jeszcze nie pora. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 12.09.25, 13:12 No i przyszła wreszcie ta pora. Me westchnienia do fornici są jak od szrapnela raną i nie starczy wszystkich nici by je pozaszywać rano. A pozaszywają może to pojadę z nią nad morze. Ona powie: spieprzaj dziadu! To ucieknę do jej sadu. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 12.09.25, 13:41 Obiadu dziś nie jadłem żadnej serca nie skradłem i jutro tak samo zrobię wszystkim innym i sobie. I w całej tej inżynierii będę jak bizon na prerii przez pioniera zabity wejdę w swoje niebyty. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 12.09.25, 15:42 gyatt napisał(a): > Obiad zjedz! Nie zjem! I kawy nie piję a żyję. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 12.09.25, 16:22 Czym ty zyjesz? Poezja i wodka? Artysta jeden! Jedz cos!!! Ale juz!!!!! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 12.09.25, 17:00 gyatt napisał(a): > Czym ty zyjesz? Poezja i wodka? Artysta jeden! Jedz cos!!! Ale juz!!!!! Miłością żyję. A teraz jem loda na patyku. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 12.09.25, 19:05 On zyje slodyczami, alkoholem i miloscia A ja go za to przeokrutnie ganie! Lecz moja "troska" podszyta jest zazdroscia... Slodycz- sensem zycia. Takie moje zdanie Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 12.09.25, 19:08 Zeby przelamac gorycz zycia i gorzaly Zjadl loda na patyku, jak ten chlopiec maly Anioly na to z niesmakiem spogladaly A czarty sie smialy. I mu dolewaly Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 14:46 To nie całkiem tak jest, jak ja o sobie piszę ja słyszę szepty aniołów a inni słyszą ciszę. Każdy inaczej słyszy jak latające myszy. Jak się będziecie śmiać, to kurwa jego mać puszczę wam chichot demonów i się zaczniecie bać. A teraz koniec wierszyka i już nawet nie wnikam w głębie innych umysłów bo mi nie starczy przysłów. Jestem po prostu alef nie chwalę się tym wcale. Tak tylko przypominam że jest efekt domina. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 15:36 A ja nigdzie nie jadę. Siedzę swym chudym zadem na obrotowym krześle i mam się całkiem nieźle w tej mojej niepodróży bo to dla zdrowia służy. Być może jestem potworem potworem domatorem. I nie radzę nikomu wchodzić do mego domu bo jak już tam wejdziecie to całkiem zwariujecie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 16:39 Kiedyś mi się już skończy za mną ten list gończy. Nie skończy się więzieniem to miłości pragnienie. A może kiedyś skonam w jej kobiecych ramionach. Kobietę, co ma kosę kocham, więc wszystko zniosę. A potem krtani cieśń nie pozwoli mi płakać żałobnej treści pieśń się ze mnie pięknie wygdaka. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 13.09.25, 17:48 To jest piekne. Pewnie mi nie uwierzysz, bo myslisz, ze ja nic, tylko sobie dworuje. Ale naprawde mnie twoje wiersze ruszaja. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 19:11 Więc nie płacz kiedy odjadę nie szukaj mnie na torach i mojej twarzy bladej i terminatora. I nie zabijaj młotem gdy przyjdę po papierówki gdy straszną mam ochotę. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 13.09.25, 19:49 Sezon na papierowki minal. Teraz inne zajady na talerzu. Ale sie wybralam w podroz- winobranie. Ludzie wszedzie. Brrrr! A u Kosika chyba jakas grypa, czy inny covid I jak tu nie wierzyc, ze trzynastka jest pechowa? Ale alkohol mam, bede sie dezynfekowac, zeby mnie nie zarazil. Nowy mural powstal w Zielonej Gorze: Krolowa Maryla. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 20:14 gyatt napisał(a): > Sezon na papierowki minal. A pamięć o rajskim ogrodzie i Kasi co tam przychodzi nigdy nie minie. Coś chyba głupio gadam coś głupio opowiadam no ale takie są skutki picia wódki. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 13.09.25, 20:20 Po co pic wodke, jak mozna pic cukier. Ja po dubajsku dzis bede imprezowac. A jakby bylo malo slodkosci: Forfang na dokladke. (Powinien wyladowac w watku o pieknie i tym o skokach, ale spiesze sie, to go tu wrzucam) Milego weekendu, januszku! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 20:32 gyatt napisał(a): > Milego weekendu, januszku! Wszystkie moje chwile są przemiłe. Tylko kłócą się czasem z moi straszliwym lasem. Lasem gdzie strasznie błądzę i za żadne pieniądze nie mogę z niego wyjść. Zostanę składnikiem próchnicy bo zawsze byłem niczym. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.09.25, 20:54 Czterdziestoletnie dziewczyny czterdziestoletmi chłopacy. Czy to coś dzisiaj znaczy? Z czyjej to jest przewiny że nie jesteśmy młodzi. O co tu kurwa chodzi??! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 01:39 Noc jak noc. Albo wojna spokojna. Ja znów coś sobie mówię komuś tam robią kocówę a na przeciwnej szali jakieś sumienie się wali i tak do końca świata brat będzie zabijał brata. A kiedy przyjdzie czas no to karabin wezmę potem nie będzie nas ja osobiście sczeznę. Być może zabiję wielu moich nieprzyjacielów. A oni nas zastrzelą dziadów tych będzie wielu. Dobrze że nie mam dzieci nie będą za mnie śmiecić. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 02:52 Splątany i zaplątany i coś ze mną dzieje a gybym był pytany z czego się dzisiaj śmieję to bym się zastanowił i wspomnienia odnowił. A po tych strasznych wspomnieniach zabrakło by mi tchnienia i chęci do istnienia. I bym odszedł nad ranem razem z kulawym kolanem. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 08:32 Nie chcę się już więcej budzić żeby się łudzić. Może jutro się tak uda że się skończy ta ułuda. A dziś nicość na śniadanie na kolację zaś chichranie co się stało z drugim daniem. Zagłodzić trzeba to bycie które się nazywa życiem. A marzenia i wspomnienia zapić. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 08:45 A zjadłbym papierówkę ale choćbym był miły nie ma, bo się skończyły. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 14.09.25, 12:12 Wypilam litr maslanki duszkiem Nie wiem, co bedzie z moim brzuszkiem? Tak bardzo, bardzo zle sie czuje. Ja chyba zaraz zwymiotuje... Glowa mi peka- uroki kaca Picie to jednak ciezka praca! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 14:41 Pomalowałaś paznokcie na kolor zgniłej zieleni. Po co? Takie ładne miałaś naturalne. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 14.09.25, 15:11 Bo ja nie jestem po to, zeby bylo ladnie. Pod zielonym lakierem sa jeszcze dodatkowo czarne punkciki. Ma to symbolizowac plamy opadowe. Jak u trupka. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 14.09.25, 15:15 Dobra, nie wyszlo mi. Okazuje sie, ze moje wyobrazenie plam opadowych jest dosc dalekie od rzeczywistosci... Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 15:28 gyatt napisał(a): > Bo ja nie jestem po to, zeby bylo ladnie. Pod zielonym lakierem sa jeszcze doda > tkowo czarne punkciki. Ma to symbolizowac plamy opadowe. Jak u trupka. Już chyba wszystkim byłem ale nie nekrofilem! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 15:59 Trzeba zrobić jakieś pranie trzeba wypić którąś banię trzeba sobie zapamiętać że ludziska to bydlęta. Coś by trzeba dziś coś zjeśc parówkową z zamrażarki z musztardą sarepską i kromką chleba tylko tyle mi potrzeba. Właściwie to wszystko mam na drugie imię Cham i nawet mam zapalniczkę żeby rozpalić piczkę. Znaczy się ogień wywołać nie opiszą me słowa tego pożaru i czaru. Powinien być zapalnik a nie zapalniczka ale zapalnik nie rymuje się z piczka. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 16:57 wybitniemondry napisał: > na drugie imię Cham Na drugie ma Jan ale rymuje się z Cham. A na pierwsze Bogusław całujący twe usta. A potem zejdę niżej a potem tak głęboko... Co ja gadam?! Jakieś erotyki tworzę o tej porze? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 17:43 I liściem spadającym i człowiekiem grającym na wietrze trochę drżącym i upadłym aniołem. Czy wiecie skąd się wziąłem? Nawet Kasia nie zgadnie Co w głowie mojej na dnie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 14.09.25, 18:05 Ona wróciła do domu nie powiedziała nikomu że kogoś kocha i teraz w domu szlocha. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 14.09.25, 20:32 Januszek odszedl, aby walczyc z demonami Bardzo bede tesknic za nim, za nim Bede pocieszac sie slow jego echem, echem Czasem ze lzami, czasem ze smiechem- echem... Ekhem Pamieci mego nieodzalowanego Wymyslonego Przyjaciela Forumowego- Januszeczka. P.s. Spotkamy sie kiedys na "Sniadaniu u Tiffany'ego", albo nawet na "Kolacji z arszenikiem" Twoja na zawsze! fornitta Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 15.09.25, 10:46 gyatt napisał(a): > Twoja na zawsze! > fornitta No przecież musiałem wrócić. Oj umiesz bałamucić. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 15.09.25, 14:35 Już nie będę pisał strasznie no bo zrozumiałem właśnie że ktoś może na poważnie brać co tutaj napisałem a zwłaszcza tutejsze panie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 16.09.25, 14:27 Dziś nastała nowa era będę śmiał się i do sera. I będę rymował pięknie aż ze śmiechu się rozpęknę. No to już z radością kroczę w rymy ładne i urocze. Będzie mądrze i szczęśliwie a do tego urodziwie. Radujcie się! Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 19.09.25, 15:44 Spotkałam dzisiaj morsa Morsa c(i)ałkiem GOŁEGO! I choć nie liczy się forsa... To ja nie chciałam jego Bo żeby być fornitty lubym Nie można być ciałkiem- grubym Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.09.25, 16:22 gyatt napisał(a): > Spotkałam dzisiaj morsa > Morsa c(i)ałkiem GOŁEGO! > I choć nie liczy się forsa... > To ja nie chciałam jego > Bo żeby być fornitty lubym > Nie można być ciałkiem- grubym To już nie wiem, w Kołobrzegu się przeziębiasz szukając męża czy może pieski gubisz bo tak lubisz? Nie masz serca i sumienia. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 19.09.25, 16:43 Ale za to mam sliwki, winogrona i jablka. I na sumienie Ich nie wymienie! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.09.25, 17:04 gyatt napisał(a): > Ale za to mam sliwki, winogrona i jablka. > I na sumienie > Ich nie wymienie! Nie trzeba wymieniać. Chłopa ci trzeba. Takiego jak jak ja, tylko 25 lat młodszego. I odżyjesz. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.09.25, 17:16 gyatt napisał(a): > Troche za stary. Ja teraz w mlodszych gustuje 😇 Kobiety odmładzają młodsi. Mężczyzn zabijają młodsze. Ty byś mnie wykończyła po roku. Bynajmniej nie psychicznie Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 19.09.25, 17:18 wybitniemondry napisał: > Kobiety odmładzają młodsi. > Mężczyzn zabijają młodsze. Cos w tym jest! > Ty byś mnie wykończyła po roku. Bynajmniej nie psychicznie W GNIEW bym wpadla- i morderstwo w afekcie gotowe. To sie zdarza przeciez. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 19.09.25, 17:25 gyatt napisał(a): > W GNIEW bym wpadla- i morderstwo w afekcie gotowe. To sie zdarza przeciez. E nie . Wykończyłabyś mnie kondycyjnie. Przecież nie mógłbym sobie pozwolić zeby cię nie zadowolić. No chyba że bym wytrzymał i nawet ciebie przetrzymał. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.09.25, 12:22 Idą sobie dwie istotki ona słodka i on słodki. Idą sobie tak po plaży on o jeszcze słodszej marzy. Słodkością się porzygali no i w końcu się rozstali. Ona teraz tkwi w goryczy takiej, że nikt nie policzy. Może tylko gorzki człowiek lecz on tego jej nie powie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.09.25, 23:14 Radosny wierszyk Będzie jutro fajny dzionek będę śpiewał jak skowronek będę w całości radością i wielką bucowatością. I już tak na zawsze będzie będę śmiał się tu i wszędzie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.09.25, 16:11 I znów gdzieś wulgarne chamy a ja jestem roześmiany. Tylko chcę wyrzucić z głowy że wśród chamów białogłowy są i chamów naśladują i przefajnie się z tym czują. Chamstwo nie zna płciowych granic śmieję się więc też i z chamic. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 23.09.25, 13:38 Nie mogę przestać się śmiać albo przynajmniej chichotać bo bicze zaczną mnie lać i nadejdzie sromota. Więc się śmieję i śmieję. A kiedy się skończą dzieje i legnę głęboko błocie i we własnym chichocie pogrążę się po szyję dowiem się po co żyłem. Tak mi się głupio marzy bo mam już dość potwarzy. A póki jeszcze żyję to daję sobie w szyję. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 24.09.25, 14:29 I łzy płyną mi po twarzy na cześć tego co się zdarzy. Łzy ze śmiechu i radości że już się nie będę złościł wszystko będzie jakby prościej. Byłem trochę nieostrożny myślowo trochę niedrożny. Trochę może nie kumałem sam już nie wiem czego chciałem. A teraz się z tego śmieję i spokojne mam sumienie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 10.10.25, 08:55 Kobieta była mi miła urodą mnie zachwyciła i słowami miłymi... I słowami swymi w końcu mnie zabiła. A taka była miła. Odpowiedz Link