wybitniemondry Re: Rymowanki 28.11.25, 20:38 A gdyby tak wywrócić wszystko i zrobić z tego ognisko? Wszystko co marne spalić i więcej się nie żalić? Może by fajnie było lecz czegoś by ubyło. I nawet we wspomnieniach ubyłoby, czego niema. Nie wszystko jest takie proste choć się rymuje się z froste. A że tak powiem zimno nie zawsze jest zdrowe. Pisczcie tu swoje wierszyki bo ja już mam słabe wyniki. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 05.12.25, 18:35 Chęć nabożna. Się spełniło. Znów zostanie moją miłą. No bo ileż można tym się ciągle bardzo smucić? Czas już przyjaźń tę przywrócić. Zaprasuję w kantkę spodnie by wyglądać jakoś godnie na kolana padnę w błoto przed przeboską tą istotą. A spierdalaj stąd szmaciarzu! usłyszę, no i od razu stanę się od nowa kałem. Ale chociaż próbowałem. Potem bardzo będę żył bardzo palił, bardzo pił i bardzo cichutko wył. A jeszcze bardziej potem skończę z głośnym łoskotem serca i myśli w głowie a potem wam opowiem jak to się wszystko skończyło i co to warte było. Każdemu wolno marzyć. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 10.12.25, 15:46 Syf, kiła, mogiła Na portalach randkowych wklejają swe gołe zdjęcia. W ten sposób szukają szczęścia mocno dojrzałe kobiety o mentalności dziewczęcia. Im coraz starsze się stają tym coraz młodszych szukają. I w ciągu roku kochanków, mają że nie zliczycie tylu normalne kobiety nie mają przez całe życie. I ogłaszają wszem, że dobrze się z tym czują tylko dlaczego tak często w poduszkę popłakują? Kiedyś za to zapłacą jeszcze większymi łzami i niezmierzoną rozpaczą. I samotnymi nocami. I dniami. A potem jako staruszki udadzą się do wróżki pytając o człowieka który gdzieś na nie czeka. Wróżka zdziwiona deko powie: czeka was tylko wieko i żaden człowiek miły nie odwiedzi mogiły. Odpowiedz Link