vargtimmen 24.03.09, 22:04 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86563 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88559 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88649 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86891 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:10 absolutt napisał: > Konkluzja? Wybór, swoboda, możliwość twórczego pisania, szacunek? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:15 absolutt napisał: > Szacunek bez pytajnika. Tak z góry, na kredyt? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:27 absolutt napisał: > Nic, drobiazg. > > Śpij dobrze. Nawzajem. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:08 pozarski napisał: > No i? obstawiamy ile które wytrzyma? Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:13 To nasze wytrzyma ile trzeba. Ciekawa sprawa z SS. Weszla tam parka z depresji i zdaje sie,ze opanowala szanownego wilka,ku wielkiemu smutkowi woman.born.of who knows. Tam beda jatki,zobaczysz.;))) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:14 pozarski napisał: > To nasze wytrzyma ile trzeba. Ciekawa sprawa z SS. Weszla tam parka z > depresji i zdaje sie,ze opanowala szanownego wilka,ku wielkiemu > smutkowi woman.born.of who knows. Tam beda jatki,zobaczysz.;))) OK. Stawiasz na to, że ŚŚ padnie pierwsza. Kto drugi? Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:17 Nie,nie padnie w ogole,bo swinia bedzie je trzymal za wszelka cene. Normalne kolo padnie pierwsze,bo tam sie nie dzieje nic. Na krzywym kole szaleje ja z Ave,wiec na razie sie trzyma.;)) My jednak, wg mnie, rozwijamy sie najbardziej dynamicznie.;) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:19 pozarski napisał: > Nie,nie padnie w ogole,bo swinia bedzie je trzymal za wszelka cene. > Normalne kolo padnie pierwsze,bo tam sie nie dzieje nic. Przeciwnie, dziś chciałbym tam być! > Na krzywym kole szaleje ja z Ave,wiec na razie sie trzyma.;)) Wolę sobie nie wyobrażać > My jednak, wg mnie, rozwijamy sie najbardziej dynamicznie.;) A może jakieś obiektywne kryterium? Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:21 Wystarczy popatrzxec na liczbe postow. To jest obiektywne dla ciebie,czy potrzebujesz cos z urzedu statystycznego?;) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:22 pozarski napisał: > Wystarczy popatrzxec na liczbe postow. To jest obiektywne dla > ciebie,czy potrzebujesz cos z urzedu statystycznego?;) Że też na to nie wpadłem! To +1 Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:23 vargtimmen napisał: ) > > Że też na to nie wpadłem! > > To +1 > Ze tez nie wpadles! A co to To+1? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:24 pozarski napisał: > vargtimmen napisał: > ) > > > > Że też na to nie wpadłem! > > > > To +1 > > > Ze tez nie wpadles! A co to To+1? > +1 na liczniku Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:27 pozarski napisał: > Jesli chcesz,nie mam nic przeciwko.;) Też nie :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: . 25.03.09, 15:41 Odwaliliśmy 1/3 roboty > Pan i ja > a VT "woli sobie nie wyobrażać". Niewdzięcznik jeden! ;) :p Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 25.03.09, 15:50 ave.duce napisała: > Odwaliliśmy 1/3 roboty > Pan i ja > a VT "woli sobie nie wyobrażać". > Niewdzięcznik jeden! ;) > > :p Po raz drugi dziś przychodzi mi wyrażać ubolewanie z powodu własnych słow ;) Tytułem wyjaśnienia, fraza "czynności wykonywane na Krzywym Kole" wywołuje u mnie najdziwniejsze skojarzenia, np. z łamaniem kołem. Dlatego wolę zaprzestać za wczasu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: . 25.03.09, 16:24 Ok :) ps. gdybym Cię chciała dobić... za/wczasu ;))) :p Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 25.03.09, 19:55 ave.duce napisała: > Ok :) > > ps. gdybym Cię chciała dobić... za/wczasu ;))) > O, faktycznie, dzięki, że ugryzłaś się w palce...zawczasu? :) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 25.03.09, 20:28 ave.duce napisała: > No ba! Potem to już byłoby po czasie ;) > Mam nadzieję, że niezbyt mocno i nie nazbyt boleśnie ;) Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:12 pozarski napisał: > No i? Pozarski - Gatsby wysiada! ;))) Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:14 Autor zmeczony i pesymistyczny,a tu trza kogos z werwa. Zabierz sie sama do dziela!;) Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:16 pozarski napisał: > Autor zmeczony i pesymistyczny,a tu trza kogos z werwa. Zabierz sie > sama do dziela!;) If I only had time .... ;))) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:17 belgijska napisała: > pozarski napisał: > > > Autor zmeczony i pesymistyczny,a tu trza kogos z werwa. Zabierz sie > > sama do dziela!;) > > If I only had time .... ;))) > Tego jeszcze nigdy nie słyszałem! Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:21 vargtimmen napisał: > Tego jeszcze nigdy nie słyszałem! > Czego? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:22 belgijska napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Tego jeszcze nigdy nie słyszałem! > > > Czego? Tych słów :) > Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:24 vargtimmen napisał: > Tych słów :) Jakis blad w Conditional? Nie znam angielskiego. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:25 belgijska napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Tych słów :) > > Jakis blad w Conditional? Nie znam angielskiego. > Nie, poprawne, tyle, że nie słyszałem nigdy wcześniej. Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:26 vargtimmen napisał: > Nie, poprawne, tyle, że nie słyszałem nigdy wcześniej. To skad wiesz, ze poprawne? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:28 belgijska napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Nie, poprawne, tyle, że nie słyszałem nigdy wcześniej. > > To skad wiesz, ze poprawne? Ze znajomości gramatyki, chyba Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:31 vargtimmen napisał: > Ze znajomości gramatyki, chyba Znasz gramatyke a nigdy TEGO nie slyszales??? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:33 belgijska napisała: > vargtimmen napisał: > > > > Ze znajomości gramatyki, chyba > > Znasz gramatyke a nigdy TEGO nie slyszales??? > Nie, choć może kiedyś czytałem. Zdziwiona? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:38 pozarski napisał: > Belgijko, If I had a hammer...;))) To bys był...? www.youtube.com/watch?gl=US&v=HLQQhbfQ_oU Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:43 pozarski napisał: > Noo,I'd do something i might regret.;) Sure, you would. całość: www.youtube.com/watch?v=VuI5QlwGKa8&feature=related Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:45 How can you be so sure about it? Do you sit on some of my well hidden secrets?;) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:48 pozarski napisał: > How can you be so sure about it? Do you sit on some of my well hidden > secrets?;) You've said that brother, haven't you? Please, Kkeep your secrets for yourself and beware of your hammer. Some things may go wild. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 22:55 pozarski napisał: > Oh,oh,oh. What did I say? I said nosing.;) Nevertheless, be careful.. ;) deser.pl/deser/1,83453,5113594,Mrozacy_krew_w_zylach_rekord_swiata.html Odpowiedz Link
vargtimmen Re: . 24.03.09, 23:01 belgijska napisała: > vargtimmen napisal: > > > > > Nevertheless > > !!!!! ?????? > Neverthemore! Odpowiedz Link
belgijska Nie, "Honey" nie! 24.03.09, 23:45 vargtimmen napisał: > Sleep well :) Moze jeszcze lullaby mi zaspiewasz? Reserved.:) Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Nie, "Honey" nie! 25.03.09, 09:19 belgijska napisała: > vargtimmen napisał: > > > Sleep well :) > > Moze jeszcze lullaby mi zaspiewasz? Reserved.:) > Co racja, to racja! To nie było zbyt grzeczne! Należą się Pani eleganckie przeprosiny :) Odpowiedz Link
belgijska Re: Nie, "Honey" nie! 25.03.09, 11:50 vargtimmen napisał: > Należą się Pani eleganckie przeprosiny :) Juz zapominam - Pan Bog mi kule nosi wiec kamieniami nie rzucam... Odpowiedz Link
who.is.who ??? 25.03.09, 01:07 Co Pan myślał sobie tak sie zwracając do Madame Belgijskiej? Odpowiedz Link
belgijska Re: ??? 25.03.09, 07:14 who.is.who napisał: > Co Pan myślał sobie tak sie zwracając do Madame Belgijskiej? Co ten lycatntrop sobie myslal, to juz mu zostawmy, niechaj i jego bedzie - dobrze, ze Pan strzelbe na czas wyciagnal, Panie O'Who - moze i sama dalabym rade ale, ze to zwinne kreatury bywaja a po ciemnicy i zwierza dojrzec trudno - co dwa strzaly, to nie jeden..... Merci.... Odpowiedz Link
vargtimmen Re: ??? 25.03.09, 09:20 Strzelać w Tawernie? Wszystko rozumiem, ale trunków szkoda! Odpowiedz Link
belgijska Re: ??? 25.03.09, 11:50 vargtimmen napisał: > > Strzelać w Tawernie? Wszystko rozumiem, ale trunków szkoda! Ma Pan na mysli hydromel? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: ??? 25.03.09, 09:30 who.is.who napisał: > Co Pan myślał sobie tak sie zwracając do Madame Belgijskiej? O, jak się Pan ładnie za kobietą ujął Mr. Who, podoba mi się! Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:49 pozarski napisał: > How can you be so sure about it? Do you sit on some of my well hidden > secrets?;) :))))) Les sécrets bien gardés ;))) Si j'avais un marteau Et si j'avais une cloche Puis si j'avais une chanson à chanter Je serais le plus heureux Je ne voudrais rien d'autre Qu'un marteau, une cloche et une chanson Pour l'amour de mon père Ma mère, mes frères et mes sœurs Oh oh, ce serait le bonheur C'est le marteau du courage C'est la cloche de la liberté Mais la chanson c'est pour mon père Ma mère, mes frères et mes sœurs Oh oh, pour moi c'est le bonheur C'est ça le vrai bonheur ...... www.youtube.com/watch?v=7SCt8JPAkgU Odpowiedz Link
pozarski Re: . 24.03.09, 22:53 Ja to pamietam,a nawet samego Pete Seger'a, autora piosenki. Niesamowite,ale facet byl stalinowcem! Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:56 pozarski napisał: > Ja to pamietam,a nawet samego Pete Seger'a, autora piosenki. > Niesamowite,ale facet byl stalinowcem! If I Had a hammer and sicle... :)))) Odpowiedz Link
belgijska Re: . 24.03.09, 22:39 pozarski napisał: > Belgijko, If I had a hammer...;))) What would you do tell me the truth and nothing but THE truth ...:))) Odpowiedz Link
belgijska Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 07:47 pozarski napisał: > Bez 2 zdan.;) Pozarski, znalazlam lyrics piosenki, chyba z filmu, po szwedzku, czy tak jakos po nordycku a ja po ichniemu tuman, ciemny jak tabaka w rogu i ni w zab - pomozesz, w razie czego ...? ;) Wiesz, intryga ... ;) Odpowiedz Link
pozarski Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 07:50 W razie czego - mozesz na mnie liczyc,padruga,Siostro.;) Odpowiedz Link
belgijska Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 08:21 pozarski napisał: > W razie czego - mozesz na mnie liczyc,padruga,Siostro.;) Tanks ;)) Batalionom dziekujemy ;)) Teraz ide spac - for some must watch when some must sleep - z wilka, stricken deer? Zastanowie sie "do poduszki", co byloby, gdyby zamiast Czerwonego Kapturka z dzemem truskawkowym i butylka rumu w koszyczku, do lasu wybrala sie mama .... Pomysle, czy sprawa mialaby ten sam obrot i co na to mysliwy ... - dramat romantyczny? ;) I will let my imagination run away with me.... ;))) à suivre.... Odpowiedz Link
pozarski Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 08:32 Dobranoc taka raza i spij smacznie.;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 23:34 Tamte mogą się schować! ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 11:48 Ma Pan racje, Panie O'Who -w porownaniu do osciennej - (wybaczy Pan, w jezyku dyplomatycznym latwiej spod klawiatury wychodzi) 'masturbation cérébrale' - lepsze.... Odpowiedz Link
who.is.who Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 23:39 Przez klawiaturę łatwiej przechodzą rozmaite rzeczy, nie tylko samo/mózgo/podrażnienia. To coś niby elektrowstrząsy ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 23:50 who.is.who napisał: > Przez klawiaturę łatwiej przechodzą rozmaite rzeczy, nie tylko > samo/mózgo/podrażnienia. To coś niby elektrowstrząsy ;-) Zabawa i kontakt z "zywym " jezykiem "potoczystym" ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: To forum jest najlepsze :-) 25.03.09, 23:54 Nie najgorzej, jak sie "spotka" kogoś, z kim można pogaduszyć? pogaduchować? :-) Język czasem zbyt żywy, jak na moje skromne wymagania, ale zabawa niekiedy jest przednia, nie da sie ukryć. Odpowiedz Link
belgijska Re: To forum jest najlepsze :-) 26.03.09, 01:07 who.is.who napisał: > Nie najgorzej, jak sie "spotka" kogoś, z kim można pogaduszyć? pogaduchować? :- > ) > Język czasem zbyt żywy, jak na moje skromne wymagania, ale zabawa niekiedy jest > przednia, nie da sie ukryć. Jezyk zbyt zywy? prosze Pana, Pan, widac neo -? Tutajpanuje elegancja jezykowa wysokich lotow - ja sie tu czuje prawie wyobcowana po innych "mocnych" przezyciach - my sie tu bawimy w puchu werbalnym! ;) Niech Pan mi wierzy! ;))Dobranoc;) Odpowiedz Link
ave.duce >>> :) 28.03.09, 22:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88559 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88649 No comment ;) :p Odpowiedz Link