wybitniemondry 14.11.25, 01:12 www.kalbi.pl/dzien-seniora Składam życzenia wszystkim seniorom. Seniorkom też. Chyba się nie obrażą za nazwanie ich seniorkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Dzień Seniora 14.11.25, 10:50 Sam nim jesteś, od 3 lat. Zatem kartę seniora na wtorki i czwartki, masz do carrefour'a. Jednak alkohol pod to nie podlega, tylko piwo. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień Seniora 14.11.25, 11:07 irsila napisała: > Sam nim jesteś, od 3 lat. O kurcze, nie złozyłem sobie życzeń! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień Seniora 14.11.25, 11:21 irsila napisała: > A kartę seniora do carrefoura masz? Nie mam. Nie używam żadnych kart seniora, lojalnościowych itp. Odpowiedz Link
irsila Re: Dzień Seniora 14.11.25, 12:39 wybitniemondry napisał: > irsila napisała: > > A kartę seniora do carrefoura masz? > > Nie mam. > Nie używam żadnych kart seniora, lojalnościowych itp. To jednak , na kasie swą tracisz. To był mi pierwszy market, kiedy nawet bezpłatne autobusy miał, by go niego podwozić. Wcześniej jednak był, ten andiz czerowonuy aurtobuselski Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień Seniora 14.11.25, 13:09 irsila napisała: > To jednak , na kasie swą tracisz. A tam takie straty. Ciekawe ile by tracił carrefour, gdybym korzystał z karty seniora? A może by więcej zarabiał a nie tracił? Odpowiedz Link
irsila Re: Dzień Seniora 14.11.25, 17:16 Teraz już, pół miasta jeździmy, by tanio tam kupić, coś "fresz". Taką gimnastykę sobie robimy. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Dzień Seniora 14.11.25, 17:28 irsila napisała: > Teraz już, pół miasta jeździmy, > by tanio tam kupić, coś "fresz". > Taką gimnastykę sobie robimy. > Tacy biedni jesteście? Mnie by się nie chciało jeździć przez pół miasta za jakąś promocją. Odpowiedz Link
irsila Re: Dzień Seniora 14.11.25, 18:00 Po wczorajszych zakupach, ponad 55zł, na promocjach, nam udzieielili ... Odpowiedz Link