xstefciax 29.01.26, 08:51 Po pracy jadę do mamusi i będę z nią mieszkać, tam nie ma internetu. Nie będę miała możliwości pisania. Pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie oraz już teraz życzę udanego weekendu:-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Informacja 29.01.26, 10:53 xstefciax napisała: > Po pracy jadę do mamusi i będę z nią mieszkać, tam nie ma internetu. Nie będę m > iała możliwości pisania. To już tak na zawsze? Odpowiedz Link
xstefciax Re: Informacja 29.01.26, 15:16 To zależy od wielu czynników, a najbardziej od mojego rodzeństwa. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Informacja 29.01.26, 16:04 xstefciax napisała: > To zależy od wielu czynników, a najbardziej od mojego rodzeństwa. > O kurcze, niewesoło to brzmi. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Informacja 01.02.26, 19:43 Jestem już w domu, ale tam lepiej mi się śpi. Odpowiedz Link
dynamic_pulse Re: Informacja 29.01.26, 17:47 To nie masz smarta? Przez sieć można się łączyć, czyżby tam była dziura sygnałowa? Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Informacja 29.01.26, 18:08 xstefciax napisała: > Po pracy jadę do mamusi i będę z nią mieszkać, tam nie ma internetu. Nie będę m > iała możliwości pisania. Pozdrawiam i dziękuję za zrozumienie oraz już teraz ży > czę udanego weekendu:-) Są inne kontakty 🤪 Ja na spotkaniu z panem Wachem. Kandydatem na prezydenta. Zdjęcia znowu nie wkleję. Odpowiedz Link