wilk_z_wolfow 15.09.09, 17:47 Engelking , Barski i Janicka maja problemy . Tacy byli pewni ci ludzie Ziobry , jak dostana wyroki to przestana chronic ZZiobro , tego jestem pewien . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Engelking , Barski i Janicka ... 15.09.09, 18:46 wilk_z_wolfow napisał: > > /.../ jak dostana wyroki to przestana > chronic ZZiobro , tego jestem pewien . Nie dostaną. Kruk krukowi oka nie wykole... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Engelking , Barski i Janicka ... 15.09.09, 21:34 Zerowego nie ma na pierwszym miejscu, a skoro tak, to smieci pod dywanem juz. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Engelking , Barski i Janicka ... 15.09.09, 21:57 Tu link: www.radiozet.pl/Wiadomosci/Polska/Informacja-Radia-ZET-Zarzuty-za-konferencje-ws.-przecieku-CBA Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Nie szczekaj szczeniaczku pustogłowy!Coś masz 15.09.09, 22:12 wilk_z_wolfow napisał: Engelking , Barski i Janicka maja problemy . Tacy byli pewni ci ludzie Ziobry , jak dostana wyroki to przestana chronic ZZiobro , tego jestem pewien . ---> ... na nich? Nic.pacanie. nie masz! Oni, ani nie dostaną wyroków, ani nie muszą chronić Ziobry ... bo nie popełnili żadnych przestępstw - w przeciwieństwie do tych, których ścigali ... "niektórzy" to nawet sami na sobie wykonali wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś