h.c.baron 01.10.09, 19:48 Bo nie bardzo wiem co komu kto załatwił i ile wziął ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volupte Re: Jaka afera? 01.10.09, 19:51 Jak na razie to ta afera ma przykryć zarzuty dla Kamńskiego i jego odwołanie.Bedzie oczywiście ,,pokrzywdzonym" przez reżim Tuska i jego mafijne koneksje.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: Jaka afera? 01.10.09, 19:52 Rysiek, Miro.... słabo kontaktujesz poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Rysiek "Mynda" Czarnecki brał? 01.10.09, 19:54 maria-ltd napisał: > Rysiek,.... > słabo kontaktujesz poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 19:53 h.c.baron napisał: > Bo nie bardzo wiem co komu kto załatwił i ile wziął ? Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 19:55 załatwił zmiany w ustawie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 19:58 volupte napisał: > załatwił zmiany w ustawie. Nic nie załatwił!!! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 20:00 zmiana w ustawie była zapisana ,ale ustawa nie przeszła.Nie udowodniono kto i dlaczego ,oraz czy Rywin mial z tym cos wspólnego.To te sławne ,,i czasopisma". Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 20:05 Czy chcesz powtórzyć za klasykiem (Kurskim) że to oczywista prawda, której nie można udowodnić? Wg. mnie. prawda, której nie można udowodnić, to trzeci rodzaj prawdy wg. ks. Tisznera - czyli "goowno prawda"! Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 19:55 Rywin proponował 16 coś tam, a ile w tej aferze chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 20:00 h.c.baron napisał: > a ile w tej aferze chodzi? Chyba się nie dowiemy! Chlebowski milczy jak grób! Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 20:01 W tej chodzi o to:www.egospodarka.pl/34973,Polskie-kasyna-przeciw-10-doplacie,1,39,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Rywin też nic nie załatwił i nic nie dostał! 01.10.09, 20:02 W tej aferze chodzi o coś znacznie więcej niż 16 coś tam. Wreszcie można urządzić kUnferencję z udziałem czołówki PiSdactwa i ogłosić: skandal! Porażające! Nieprawdopodobne! Tusk winien! Komisję śledczą powołać! Czekam cierpliwie na wyjaśnienia i wzięcia za doopę aferałów (z Mariuszem na czele). Odpowiedz Link Zgłoś