sclavus 23.10.09, 10:50 www.dziennik.pl/foto/article464059/FR_mularczyk_najglupsze_zdjecie_efakt.html skomentujcie sami :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 10:55 Pamiętasz zdjęcie europosła Kamińskiego w Gruzji? M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 10:57 i oczywiscie pan prezydent w kasku w chorzowskiej hali Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 11:06 Kamińskiego (spaślaka?) w Gruzji, nie widziałem..., ale panapRezydęta-strażaka - tak! Oni baaaardzo lubią się tak! fotografować... PeeS - a swoją drogą, bardzo chętnie poznałbym przyczynek do tej fotografii Mularczyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 11:08 nie wiem jak wygladal Kaminski w Gruzji, ale wiem jak w Afganistanie: www.torrentmania.info/f-rozmowy-niekontrolowane-161/t-lkaczynski-i-mkaminski-w-afganistanie-foto-36638.html Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 11:09 a moze i w Gruzji... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 11:14 scoutek napisała: > a moze i w Gruzji... Kamiński zawsze wygląda tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt I Talibowie 23.10.09, 11:14 się nie poddali jak zobaczyli tych dwóch? Niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Oni się lubią na bojowo fotografować 23.10.09, 11:14 Prawie jak Mularczyk.... :)) Większość chłoptasiów lubi zabawę w żołnierzyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To było w Gruzji! 23.10.09, 11:17 Wygląda jak grenadier pancerny z Waffen SS! M. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: To było w Gruzji! 23.10.09, 11:20 a w wyszukiwarke wrzucilam Kaminski w Afganistanie i wyszlo no Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce A jednak! :) 23.10.09, 13:55 i.wp.pl/a/f/jpeg/21244/lkaczynski_mongolia_04.jpeg Tu też się nic a nic Mamrotek nie boi, choć tyle karabinów wokół ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 10:59 leczyć sie koledzy, jest tyle pieknych rzeczy a wy tylko jadem jedziecie choć to daje efekt odwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 11:03 Zrób pozytywny efekt, o Mario... Wpuść do sieci własne zdjęcie z ... aureolą nad głowinką i podpisem: ltd Łatwiej będzie rozumieć twoje wpisy... :| Odpowiedz Link Zgłoś
maria-ltd Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 11:18 to nie bedzie proste ale mam męża, on trenuje młodzierz tsunami,o ile wiesz co to jest on ci napewno pomoże, Madalińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 13:33 maria-ltd napisał: > to nie bedzie proste > ale mam męża, on trenuje młodzierz tsunami,o ile wiesz co to jest on ci napewno pomoże, Madalińskiego To nauka ortografii alternatywnej? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 13:46 maria-ltd napisał: > ale mam męża, on trenuje młodzierz tsunami,o ile wiesz co to jest Opowiedz co to jest. To ciekawe. PS Czy ltd to od Limited ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Od teraz pisz sobie 23.10.09, 13:53 koniecznie dużymi literami LTD. I bold'tem. Albo lepiej weź maczetę i zrób sekupe. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 14:02 maria-ltd napisał: , on trenuje młodzierz tsunami, To tsunami zabrzmialo jak dyscyplina sportowa. Opowiedz cos o tym. A moze cos ci sie troszke pokrecilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 14:20 remez2 napisał: > karate tsunami Oj to widze, ze to byla grozba. Z tsunami nie chce miec nic do czynienia. I juz nie chce wiedziec co oznacza w niku marii to Ltd Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 14:24 pis_do_grochowa napisał: > remez2 napisał: > > > karate tsunami > > Oj to widze, ze to byla grozba. > Z tsunami nie chce miec nic do czynienia. Masz rację. Nie ma lekko. > I juz nie chce wiedziec co oznacza w niku marii to Ltd Limited (LTD) - Skrót pochodzi od słowa "limited", jest używany głównie w branży handlowej (po nazwie firmy). Odpowiednik polskiego sp. z o.o. (spółka z ograniczoną odpowiedzialnością). Może to jakaś zakamuflowana analogia? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 14:33 remez2 napisał: > Limited (LTD) - Skrót pochodzi od słowa "limited", Wiem, wiem Ale Limited moze sie zle kojarzyc bo oznacza tyle co ograniczony a ktos kogo maz trenuje tsunami... No wiesz sam :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Groźny Mularczyk...i agent PRL 23.10.09, 14:50 remez2 napisał: > karate tsunami Wiesz jak ktos ma o tym nieco pojecia to nie mowi tsunami czy kyokushin podobnie jak nie mowi WTO czy WTF i wiele innych dlatego uwaza , ze pani m tak sobie tylko napisala ale mimo wszysko sie boje bo ja trenuje mlodziez w WTF :-)) a gdzie WTF do Tsunami ? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Biedny (przy)Mularczyk. Ten pięknych rzeczy nie 23.10.09, 11:13 dostrzega i dlatego pluje. To faktycznie daje efekt odwrotny. maria-ltd napisał: > leczyć sie koledzy, jest tyle pieknych rzeczy a wy tylko jadem jedziecie choć t > o > daje efekt odwrotny Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Biedny (przy)Mularczyk. Ten pięknych rzeczy n 23.10.09, 13:52 wos9 napisała: > > > leczyć sie koledzy, jest tyle pieknych rzeczy a wy tylko jadem > jedziecie Dlaczego jadem ? Chlopcy w takich przebraniach wygladaja bardzie po mesku. Moze im tego potrzeba. Moze maja jakies kompleksy. A poza tym to jak kiedy sie mowilo: Za mundurem panny sznurem. Kaminski w mundurze wyglada prawie tak pociagajaco jak goly George Clooney. Chcialbym jeszcze zobaczyc w mundurze Przemka Edgara. Moze kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 O jadzie naPISał mario, co dla Ciebie jest jasne. 23.10.09, 15:22 A dla Przemka musieliby uszyć specjalny mundurek z krótszymi rękawkami. Też bym chciała się z tego pośmiać. pis_do_grochowa napisał: > wos9 napisała: > > > > > > leczyć sie koledzy, jest tyle pieknych rzeczy a wy tylko jadem > > jedziecie > > > Dlaczego jadem ? > Chlopcy w takich przebraniach wygladaja bardzie po mesku. > Moze im tego potrzeba. Moze maja jakies kompleksy. > A poza tym to jak kiedy sie mowilo: > Za mundurem panny sznurem. > Kaminski w mundurze wyglada prawie tak pociagajaco jak goly George > Clooney. > Chcialbym jeszcze zobaczyc w mundurze Przemka Edgara. > Moze kiedys. > Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: O jadzie naPISał mario, co dla Ciebie jest ja 23.10.09, 15:30 wos9 napisała: > O jadzie naPISał mario, co dla Ciebie jest jase Jasne > A dla Przemka musieliby uszyć specjalny mundurek z krótszymi > rękawkami. Też bym chciała się z tego pośmiać. Mysle, ze Wloszczowianie mogliby sie na taki mundurek zrzucic. > Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Ło jezuniu 23.10.09, 13:51 aż strach się bać. Oni nawet nie wiedzom jak używać nocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
xerxys Ten watek swiadczy o tym ze malo wam potrzeba 23.10.09, 14:40 do orgazmu. Na przyklad troche herbatki z procentami w termosie, wy moje elyty forumowe ;-))))))))))))))) Proponuje najpierw posprzatac muzeum uwolstwa zanim zaczniecie krytykowac innych za wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A ty w ogóle miewasz... 23.10.09, 15:28 orgazm? Moja ty elyto pisowska. xerxys napisał: > do orgazmu. > Na przyklad troche herbatki z procentami w termosie, wy moje elyty forumowe > ;-))))))))))))))) > Proponuje najpierw posprzatac muzeum uwolstwa zanim zaczniecie krytykowac > innych za wyglad. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus kosiu! 23.10.09, 16:24 wróć na swój wątek o Cegielskim... Ale nawet tam nie masz szans zabłysnąć - widać... byt ci określa świadomość I stan ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ten watek swiadczy o tym ze malo wam potrzeba 23.10.09, 16:28 > do orgazmu. > Na przyklad troche herbatki z procentami w termosie, wy moje elyty forumowe Swoje to masz gacie z łyżwą! A to co? "muzeum uwolstwa" Nowa propozycja do słownika polsko wolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Też masz taki bojowy wygląd 23.10.09, 16:31 jak ten żałosny safanduła? M. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rydzyk Te rumieńsce ... 23.10.09, 16:55 Zdaje się że był u Prezesa Kurtyki po nową porcje kwitów. Odpowiedz Link Zgłoś