Dodaj do ulubionych

Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki.

12.11.09, 20:12
Kancelaria Premiera przygotowuje uroczystość z okazji drugiej
rocznicy powstania rządu. (...) zorganizowane będzie m.in. 19 paneli
dyskusyjnych z udziałem ministrów - ustaliła Gazeta.pl.
(...)
PiS przygotowuje stronę, na której można będzie zobaczyć wszystkie
ostatnie kreskówki propagandowe wypuszczone na zlecenie tej partii
za pieniądze podatników.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7247950,Rzad_szykuje_sie_do_swietowania_drugiej_rocznicy_.html

Bardzo słusznie: trzeba do swoich elektoratów mówić zrozumiałym dla
nich językiem.
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki. 12.11.09, 20:14
      Byleby znów im się bohaterowie Matrixa nie pozajączkowali ;-)
    • off_nick Re: Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki. 12.11.09, 20:15
      woda_woda napisała:

Oczywiście koszty tych paneli poniosą ministrowie i premier.
      • witoldzbazin Re: Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki. 12.11.09, 20:17
        off_nick napisała:

> woda_woda napisała:
        >
        > Oczywiście koszty tych paneli poniosą ministrowie i premier.

Jak za komuny będzie PrOpaganda sukcesu hehehe
        • off_nick Re: Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki. 12.11.09, 20:20
          witoldzbazin napisał:

A wystarczyłoby pokazać ministrom i premierowi te kreskówki.
      • normalnyczlowiek1 Jak zwykle,ze środków unijnych POkryją! 12.11.09, 21:18
        off_nick napisała: Oczywiście koszty tych paneli poniosą ministrowie i premier.

---> Tak jak i inne pijarowskie przedsięwzięcia, w których reklamują przede
        wszystkim swoje mordy! Wystarczy popatrzeć na reklamy "Krzyżowej" lub "miliardów
        dla ściany wschodniej"...
    • normalnyczlowiek1 Chcą świętować POłożenie na łopatki szpitali,TVP? 12.11.09, 20:27
      woda_woda napisała: Kancelaria Premiera przygotowuje uroczystość z okazji
      drugiej rocznicy powstania rządu. (...) zorganizowane będzie m.in. 19 paneli
      dyskusyjnych z udziałem ministrów - ustaliła Gazeta.pl.

---> Kolejne pijarowskie przedsięwzięcie za nasze pieniądze. Czego się nie
      tknąć, wszędzie brakuje pieniędzy, ministrowie kłamią, uprawiają kreatywną
      księgowość ... a oni chcą 19 paneli ku czci... organizować???!!!
      • off_nick Re: Chcą świętować POłożenie na łopatki szpitali, 12.11.09, 20:32
        normalnyczlowiek1 napisał:

Telewizji nie oglądasz?
        Największy sukces to ten, że powstrzymali zdziczałe kaczory przed wprowadzeniem faszyzmu, pełzającego faszyzmu.
        • etta2 Re: Chcą świętować POłożenie na łopatki szpitali, 12.11.09, 20:42
          O to, to!!!!! Gdzie byśmy byli, gdyby kaczki rządziły w kryzysie?
          Lepiej nie mówić.....
          • witoldzbazin Re: Chcą świętować POłożenie na łopatki szpitali, 12.11.09, 21:05
            etta2 napisała:

> O to, to!!!!! Gdzie byśmy byli, gdyby kaczki rządziły w kryzysie?
            > Lepiej nie mówić.....

Przecież jesteśmy wyspą..na dodatek bez grypy heheheh
        • normalnyczlowiek1 I potrzebują aż 19 paneli,by kogokolwiek udało się 12.11.09, 20:42
          off_nick napisała: Największy sukces to ten, że powstrzymali zdziczałe kaczory
          przed wprowadzeniem faszyzmu, pełzającego faszyzmu.

---> przekonać do tych bzdur?
          Dotąd się nie udało im zawiesić na stronach internetowych dokumentów, które
          zaprzeczyłyby, że nie tylko premier kłamie w tzw. aferze hazardowej, stoczniowej
          ... a na panelach naukowych to zrobią??? :)))
    • frank_drebin Od tych paneli i dyskusji to od razu kasy w budze- 12.11.09, 20:30
      cie przybedzie, przepisy sie zmienia na lepsze, w Afganistanie wojne wygramy
      itp., itd ;)
      • boblebowsky Re: Od tych paneli i dyskusji to od razu kasy w b 12.11.09, 21:04
        frank_drebin napisał:

> cie przybedzie, przepisy sie zmienia na lepsze, w Afganistanie wojne wygramy
        > itp., itd ;)

No to ja się nie spodziewałem, że z ciebie taki dureń.
        Głosuj na Samoobronę, albo najlepiej się od razu do niej zapisz, tam jest
        miejsce dla dla takich gupków.
    • tadzap Re: Rząd - panele dyskusyjne, PiS - kreskówki. 12.11.09, 20:33
      Te panele to AC-3,czy AC-4? A tymi panelami to dostaną POłbach czy
      PO tyłkach?
    • jola.iza1 Re: Panele ooo?? 12.11.09, 20:42
      Podwójna, to już było, pamiętasz co obiecywano ??
      A co zostało zrobione?? Mam wymieniać?
      Z kreskówkę to ja się mogę pośmiać, na panelach dyskusyjnych, na expose premiera, na Białym Szczycie , na wielu innych obietnicach to ja się nie zawiodłam. Wiedziałam co jest wart pan Tusk i jego ekipa. Wielu Polaków niestyety:(
      • off_nick Re: Panele ooo?? 12.11.09, 20:48
        jola.iza1 napisała:

No nie, coś tam zrobili,uratowali stocznie, rozwinęli hazard, zapewnili ruchome tarcze, zamiast przestarzałych stacjonarnych, modernizują CBA itd. Odpieprz się Pani od generała, co ?
    • normalnyczlowiek1 Tusk wprowadza język Sawickiej/Chlebowskiego jako 12.11.09, 21:15
      woda_woda napisała: Bardzo słusznie: trzeba do swoich elektoratów mówić zrozumiałym dla nich językiem.

---> ... język urzędowy?
      (pip!)Znamy (pip!) ze (pip!) stenogramów (pip!) ... i nie za friko!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka