kecawa 12.12.09, 14:07 Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak PO ludzku już jest wam wstyd czy jeszcze nie? Pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:11 z sukienką mu do twarzy heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:14 A nie jest? Dlatego że w zabawie w ciuszki damskie sie przebrał? Czy dlatego ze podobno ściechę wciągnął? A jakby pił to juz by był ,bo to bardziej przyzwolone? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: PO lansuje nowy sposób na branie leków 12.12.09, 14:17 PO lansuje nowy sposób na branie leków Nic nie wciągał z tego co sugerujesz- on odkrył nowy sposób zażywania leków - przez nosek! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: PO lansuje nowy sposób na branie leków 12.12.09, 14:18 No tak, mógł "małpeczki" wciągać... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Donek tam bywał ? 12.12.09, 14:20 Ciekawe czy Donek bywał na takich kuracjach lekowych? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Donek tam bywał ? 12.12.09, 14:24 Zapytaj Donka ,tu nie śmieć. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: PO lansuje nowy sposób na branie leków 12.12.09, 14:21 Chcialbyś pewnie aby był idiota i publicznie przyznal że to koka. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:19 etwas-geheimnis napisał: > A nie jest? Dlatego że w zabawie w ciuszki damskie sie przebrał? znasz normalnego faceta który to robi? Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:30 Kazdy ma jakies seksualne fantazje ,on akurat taka. Komuś krzywde zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:32 Lepsze to niż zabawa z kotem i mamusią :) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:34 Masz rację ten autorytet moralny nikomu nic złego robi Pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 17:41 kecawa napisał: > Masz rację ten autorytet moralny nikomu nic złego robi > > Pozdrawiam kecaw To po co się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Wacus! Ty lepiej zajmij sie "pracowitym Szmitem", 12.12.09, 20:43 ten to dopiero... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran w przekazie nie nie było informacji... 12.12.09, 14:17 ... że senator Romaszewski staje w obronie Piesiewicza? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Powiedz, Wacławie 12.12.09, 14:26 kecawa napisał: Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak PO ludzku już jest wam wstyd czy jeszcze nie? Powiedz, czy zadawałbyś analogiczne pytanie, gdyby tego typu historia przydarzyła się jakiemuś senatorowi z PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Powiedz, Wacławie 12.12.09, 14:29 Nie bo bym się ze wstydu spalił Serdecznie Ci współczuję kecaw życzący sobie systemu partyjnego PO i PiS plus ewentualni satelici Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Powiedz, Wacławie 12.12.09, 14:33 kecawa napisał: > Serdecznie Ci współczuję Dziękuję, niepotrzebnie bo to nie był/jest senator z mojej bajki. > kecaw życzący sobie systemu partyjnego PO i PiS plus ewentualni satelici Już nie 'kaczysta'? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Kecawku, a ci "satelici" to kto miałby być? LPR i 12.12.09, 17:47 Samoobrona? Przecież te przystawki już pożarliście. Pisi już władzy nie odzyskają. Współczuję ci najserdeczniej. kecawa napisał: > Nie bo bym się ze wstydu spalił > > Serdecznie Ci współczuję > > kecaw życzący sobie systemu partyjnego PO i PiS plus ewentualni satelici Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kecawku, a ci "satelici" to kto miałby być? L 12.12.09, 21:30 Moja droga PSL a kolegów z PO SLD.Polsce potrzebny jest system dwupartyjny.Nawet jeśli przyszło by zapłacić dalszym trwaniem PO u władzy( mam na myśli kolejne cztery lata) to w interesie Polski jest powstanie takiego systemu.Mam nadzieję,że nie pójdziemy w model japoński czy meksykański. pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Mogłabym się ewentualnie zgodzić na system dwupar- 12.12.09, 22:28 tyjny pod warunkiem, że BEZ PiS! kecawa napisał: > Moja droga PSL a kolegów z PO SLD.Polsce potrzebny jest system dwupartyjny.Nawe > t > jeśli przyszło by zapłacić dalszym trwaniem PO u władzy( mam na myśli kolejne > cztery lata) to w interesie Polski jest powstanie takiego systemu.Mam > nadzieję,że nie pójdziemy w model japoński czy meksykański. > > > pozdrawiam serdecznie kecaw kaczysta z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mogłabym się ewentualnie zgodzić na system dw 16.12.09, 13:35 Dziwna jesteś - warunki stawiasz! Czyżbyś zaraziła się jednostką chorobową o nazwie pisofobia? mże przynależysz do sekty o nazwie PO? Osobiście nie stawiam warunków na drodze do systemu dwupartyjnego!Zaakceptuję nawet POPiS i z drugiej strony SLD pozdrawiam serdecznie choć mam nadzieję zę takie nieszczęście w postaci systemu z udziałem SLD Polsce nie grozi kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:26 A co, ty go uważałeś może?? Sam się wstydź! Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:34 Uwazali go za ałotorytet tacy boblebowscy, etty, zapijaczone ryje, i reszta tej chorej tłuszczy,a przeciez.... Nie trzeba byc specjalnie spostrzegawczym,zeby zobaczyc , to co inni juz zobaczyli dawno. Kazdy z nich, tzw członków Partii Oszołomów jest juz od dzwna na prochach. Wydaje mi sie,ze tam nie przyjnuja normalnych ludzi, trzeba byc po prostu mocno na wejsciu nawalonym. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:38 Zbyt ostro im tłumaczysz- nie zaakceptują tego.Powinno się tak jak dzieciom powoli i systematycznie uzmysławiać, ze kościół PO którego są wyznawcami jest jak sekta . pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 15:11 kecawa napisał: > Zbyt ostro im tłumaczysz- nie zaakceptują tego.Powinno się tak jak dzieciom > powoli i systematycznie uzmysławiać, ze kościół PO którego są wyznawcami jest > jak sekta . > Głosowałeś na niego, że tak pyszczysz??? Więc ja ci oświadczam, że jestem jego wyborcą i to że wciągał kokę czy zabawiał się panienkami to jego prywatna sprawa i jeśli będzie znowu startował w wyborach to będę na niego głosował, a tobie przedstawicielowi pisDulstwa NIC DO TE Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 21:32 Masz prawo głosować jak chcesz. Nawet masz prawo głosować na ćpuna a nawet na zboczeńca!! pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 12.12.09, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 To jest jakiś inny kościół, niż wasz pisięta? 12.12.09, 17:50 kecawa napisał: > Zbyt ostro im tłumaczysz- nie zaakceptują tego.Powinno się tak jak dzieciom > powoli i systematycznie uzmysławiać, ze kościół PO którego są wyznawcami jest > jak sekta . > > pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 14:40 suger.suger napisała: > Wydaje mi sie,ze tam nie przyjnuja normalnych ludzi, trzeba byc po > prostu mocno na wejsciu nawalonym. A w jednej z partii za normalne uważa się, że facet żyje z mamusią i kotem, nie ma konta w banku i nie potrafi prowadzić samochodu, to dopiero partia przyszłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 18:00 > A w jednej z partii za normalne uważa się, że facet żyje z mamusią i kotem, nie > ma konta w banku i nie potrafi prowadzić samochodu, to dopiero partia przyszłoś > ci :) A na dodatek z koką i panienkami radziłby sobie tak jak ze słuchawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Tobie kacawku jest wstyd, dlatego od dziś będziesz 12.12.09, 15:19 zabijał, cudzołozył, kradł, etc ... ( Przynajmniej dawanie fałszywego świadectwa przeciw blizniemu juz ci nie grozi, bo robisz to regularnie od zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek :) 12.12.09, 16:18 W kryteriach kółka parafialnego napewno Piesiewicz się nie mieści. Środowiska artystyczne mają trochę swobodniejszy stosunek do życia, ale to zbyt skomplikowane dla oszołomów. Dla kogo był autorytetem moralnym? kecawa napisał: > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak PO ludzku już jest wam wstyd czy jeszcze nie?< Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: :) 12.12.09, 18:23 Nie odwracaj kota ogonem. Nie artystę oceniamy w tym momencie Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: za autorytet? czyj? kogo? 12.12.09, 16:41 gdyby nie ta historia nawet bym nie słyszał o człowieku z PO,ale jako promocja...bombowa hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Bombowe jest to,że o Piesiewiczu NIGDY wcześniej 12.12.09, 17:58 nie słyszałeś! witoldzbazin napisał: > gdyby nie ta historia nawet bym nie słyszał o człowieku z PO,ale jako > promocja...bombowa hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 16:33 > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny Pisiaki mają walnięte z tymi autorytetami moralnymi. Swoją drogą ciekawe, kto jest ich autorytetem moralnym. Kłamiński, przepraszam, Kamiński? Czy może Jarosław "300zł" Kaczyński? Piesiewicz to dobry i bardzo porządny adwokat, to świetny scenarzysta. I w tych sprawach jest być może autorytetem - trudno mi oceniać, bo się ani na jednym, ani na drugim nie znam. A autorytety moralne? Hm, mój będzie miał niedługo urodziny - 25 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 18:05 Wielce interesujące jak się ta sprawa zakończy. Panie, które są autorkami tego "dzieła filmowego" już mają zarzuty prokuratorskie i mocno wątpię, że chodziło im tylko o szantaż senatora, KTO JESZCZE IM ZAPŁACIŁ ZA TO DZIEŁO? Malusie, podłe i na kaczym poziomie intrygi. Żałosne jak licho. Nie znam senatora Piesiewicza na tyle, by twierdzić, że nie ćpa, nie pije, nie chodzi na dziwki. To wszystko - to ludzkie słabostki i dopóki nie czyni innym krzywdy można zastanawiać się, co jest ich powodem. Nie chce mi się wierzyć, by był łajdakiem...ale pisdy chcą z niego zrobić łajdaka i dlatego moje NIE! Pilnujta pijaka z Pałacu i pałacowych ćpunów, bo oni tylko chlają i ćpają, a Piesiewicz potrafi dużo więcej i takiego człowieka gnoić to pospolite chamstwo i draństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen94 Piesiewicz POtrafi dużo więcej? 12.12.09, 18:08 a KONKRETNIE co ?????????????? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Piesiewicz POtrafi dużo więcej? 12.12.09, 18:27 Gołda, doucz się kim jest Piesiewicz, ja ci korepetycji nie będę udzielać, szkoda czasu na tłuka. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Piesiewicz POtrafi dużo więcej? 12.12.09, 19:02 > a KONKRETNIE co ?????????????? :))))))))))))) a KONKRETNIE to: Wikipedia o Piesiewiczu Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 18:12 Dla tej przepitej i przećpanej bandy z okolic ulicy Wiejskiej i Alej Ujazdowskich jesteśmy tylko marną hołotą, której należy zabronić nawet możliwości wypowiedzi w internecie. My Polacy-szaracy jesteśmy pogardzani, ośmieszani i wyszydzani z wyżyn elit intelektualnych. Potrzebni tylko w dniu wyborów, by oddać głos na listę i zapewnić cztery lata bimbania za pieniądze z naszych podatków. Dlaczego nie mamy mieć satysfakcji, jak widzimy, że tzw. autorytety moralne są w rzeczywistości pustymi wydmuszkami. Dlaczego nie możemy kpić z ich hipokryzji? Sami się wywindowali niebotycznie wysoko, to kości będą proporcjonalnie bolały przy upadku z piedestałów. Gildia złodziei... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 18:27 Wydaje ci się widzę, że Piesiewicza znasz jak mało kto. Niestety wnioski jakie się nasuwają po przeczytaniu tych wypocin są zgoła odmienne. Jesteś tylko kolejnym reprezentantem pisDulstwa, które uznało sobie osobę senatora za doskonałą spluwaczkę. Tfu...!! off_nick napisała: Dla tej przepitej i przećpanej bandy z okolic ulicy Wiejskiej i Alej Ujazdowskich jesteśmy tylko marną hołotą, której należy zabronić nawet możliwości wypowiedzi w internecie. My Polacy-szaracy jesteśmy pogardzani, ośmieszani i wyszydzani z wyżyn elit intelektualnych. Potrzebni tylko w dniu wyborów, by oddać głos na listę i zapewnić cztery lata bimbania za pieniądze z naszych podatków. Dlaczego nie mamy mieć satysfakcji, jak widzimy, że tzw. autorytety moralne są w rzeczywistości pustymi wydmuszkami. Dlaczego nie możemy kpić z ich hipokryzji? Sami się wywindowali niebotycznie wysoko, to kości będą proporcjonalnie bolały przy upadku z piedestałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila [...] 12.12.09, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
u.kiko PO to motłoch bez zasad, klasy, godności 12.12.09, 19:07 off_nick napisała: > Dla tej przepitej i przećpanej bandy z okolic ulicy Wiejskiej i Alej Ujazdowski > ch jesteśmy tylko marną hołotą, której należy zabronić nawet możliwości wypowie > dzi w internecie. > My Polacy-szaracy jesteśmy pogardzani, ośmieszani i wyszydzani z wyżyn elit int > elektualnych. > Potrzebni tylko w dniu wyborów, by oddać głos na listę i zapewnić cztery lata b > imbania za pieniądze z naszych podatków. > Dlaczego nie mamy mieć satysfakcji, jak widzimy, że tzw. autorytety moralne są > w rzeczywistości pustymi wydmuszkami. > Dlaczego nie możemy kpić z ich hipokryzji? > Sami się wywindowali niebotycznie wysoko, to kości będą proporcjonalnie bolały > przy upadku z piedestałów. > > Tacy niby politycy i niby autorytety. Za to prawdziwi złodzieje, łapówkarze i krętacze oraz także ćpuny, pedofile i ku...szony!!! A do tego uważają się za światowców i to jest najbardziej komiczne.... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky kikut, stanowisz już klasę samą dla siebie. 12.12.09, 19:11 > Tacy niby politycy i niby autorytety. Za to prawdziwi > złodzieje, łapówkarze i krętacze oraz także ćpuny, > pedofile i ku...szony!!! A do tego uważają się za > światowców i to jest najbardziej komiczne.... > :)))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 21:36 Widzę, że sugerujesz że to prowokacja PiSu? Tak chyba wygląda. Sprowokowali biedaczka by przebrał się za kobitkę i przyjmował lekarstwa POprzez nosek? serdecznie POzdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 19:06 uważałeś? to masz ból głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
u.kiko [...] 12.12.09, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 12.12.09, 19:29 kacap napisał: > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak > PO ludzku już jest wam wstyd czy jeszcze nie? > Pozdrawiam kacap. Wtedy ? A przez kogo ? Na początku lat 90. zaangażował się w działalność polityczną. Był m.in. członkiem naczelnej rady politycznej Porozumienia Centrum i z ramienia tej partii zasiadał w Senacie II kadencji (1991–1993). Pełnił wówczas funkcję wiceprzewodniczącego senackiej Komisji Kultury, Środków Przekazu, Nauki i Edukacji Narodowej. pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_Piesiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 12.12.09, 21:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Erste-Klasse!!!!! 12.12.09, 22:38 jak mawiają Holendrzy. Chyba sobie popiłeś i prawdziwe ja czyli buraczane z ciebie wyszło. No cóż.... sam sobie świadectwo wystawiłeś ćwoku i spamerze w jednym. Odrażająca i żałosna kreatura z ciebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 12.12.09, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Senator Piesiewicz i posłanka Sawicka ?!!! 12.12.09, 22:05 Zwracam uwagę, że POstępują całkiem POdobnie! Ona i on tłumacząc się praktycznie płaczą i mówią o prowokacji i o wielkim nieszczęściu.Brakuje jeszcze u senatora supozycji, że to wina Kaczyńskiego pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Wacus!Zajmij sie "pracowitym Szmitem" i Jarkiem K 12.12.09, 22:54 Lepiej na tym wyjdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wacus!Zajmij sie "pracowitym Szmitem" i Jark 12.12.09, 23:01 Nie wiem co byś chciał dostać POd choinkę? Wiem żeś nie z PO bo oni ostatnio gustują w sukienkach Pozdrawiam serdecznie kecaw.Mam nadzieję że limit w tej partii na .... został wyczerpany Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 W kieckach to ty gustujesz. Czarnych! 12.12.09, 23:04 kecawa napisał: > Nie wiem co byś chciał dostać POd choinkę? Wiem żeś nie z PO bo oni ostatnio > gustują w sukienkach > > > Pozdrawiam serdecznie kecaw.Mam nadzieję że limit w tej partii na .... został > wyczerpany Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Re: Wacus!A ty ciagle nie na temat! Wstydzisz sie 13.12.09, 00:12 teraz swojego "pracowitego Szmita"? Odpowiedz Link Zgłoś
u.kiko [...] 12.12.09, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Taki sam bełkot jakim ty się posługujesz ! 12.12.09, 22:33 Więc nie rozśmieszaj mnei z tym "istotnym głosem". Już ci móilem, znajdź sobie inną spluwaczkę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
u.kiko Re: Taki sam bełkot jakim ty się posługujesz ! 12.12.09, 22:36 dla mnie jesteś forumowym menelem, twoje zdanie nie ma żadnego znaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Taki sam bełkot jakim ty się posługujesz ! 12.12.09, 22:42 u.kiko napisała: > dla mnie jesteś forumowym menelem, twoje zdanie nie > ma żadnego znaczenia! Mylisz się, ma znaczenie, bo dbam o to aby twoje śmieci zajmowały przynależne im miejsce czyli w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 12.12.09, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Sam go uwazales za autorytet! Znaja cie! 12.12.09, 23:09 Co boooliiii? Powiedz tak PO ludzku czy nie jest POprostu wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Że ty flagi prasujesz, a twój prezio nie 12.12.09, 23:17 zauważa, że mu na odwrót ubierają samochód? kecawa napisał: > Co boooliiii? > > Powiedz tak PO ludzku czy nie jest POprostu wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Że ty flagi prasujesz, a twój prezio nie 12.12.09, 23:21 Lecz przyznasz moja droga,że projekt platformy to jednak jak mawiają młodzi wielka ściema?A poczynania kolegów w komisji hazardowej to już nie żarty ? Pozdrawiam serdecznie kecaw naprawdę sadzący, że potrzeba nam systemu dwupartyjnego.PiS z PSL przeznaczonym do konsumpcji a z drugiej PO konsumująca SLD. Wiem że marzę ale przecież można mieć marzenia nawet w polityce kecaw kaczysta od lat kilku z miłym kwa kwa -dobranoc wszak jutro niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Marzenia masz wyjątkowo demokratyczne. Nie mówiąc 13.12.09, 15:49 już o tym, że skonsumowanie LPR i Samoobrony twojemu PiS-owi do dziś się czkawką odbija. kecawa napisał: > Lecz przyznasz moja droga,że projekt platformy to jednak jak mawiają młodzi > wielka ściema?A poczynania kolegów w komisji hazardowej to już nie żarty ? > > Pozdrawiam serdecznie kecaw naprawdę sadzący, że potrzeba nam systemu > dwupartyjnego.PiS z PSL przeznaczonym do konsumpcji a z drugiej PO konsumując > a > SLD. Wiem że marzę ale przecież można mieć marzenia nawet w polityce > > > kecaw kaczysta od lat kilku z miłym kwa kwa -dobranoc wszak jutro niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Marzenia masz wyjątkowo demokratyczne. Nie mó 16.12.09, 13:31 Dla dobra ojczyzny skonsumować można bez mała wszystko. Ustabilizowanie się polskiej sceny politycznej poprzez powstanie dwóch bloków jest chyba z korzyścią dla Polski.Z jednej strony blok konserwatywny( PiS) a z drugiej blok liberalny(PO).Oczywiście w każdej z opcji mamy frakcje o zabarwieniu socjalnym, konserwatywnym, liberalnym, narodowym.Lecz to w ramach tych dwóch bloków następuje swoista kohabitacja i kreowanie wspólnych działań pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A iiii ty, Wacek! 12.12.09, 23:44 Ale zeby sie za Polonie Restitute przebierac??!! Wew sukienke w barwy narodowe??!! Przy mlodziezy wczesno-szkolnej??!! Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Kecawa 12.12.09, 23:51 tak po ludzku ... nie szkoda Ci człowieka?! Niezależnie od barw partyjnych, w jakich Krzysztof Piesiewicz występował - szanowałam go i szanuję nadal, gdyż z tego co wiem, senator Piesiewicz krzywdy nikomu nie zrobił, ani nie złamał prawa. TO i tylko to jest istotne, reszta jest jego prywatną sprawą. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Kecawa 13.12.09, 00:17 no dobra, doczytałam, jest podejrzany o posadanie narkotyków, ale dowodu na to nie ma, jedyne co wiadomo, to to, że był szantażowany. I płacił... www.tvn24.pl/-1,1633219,0,1,piesiewicz-zaplacil-pol-miliona-za-kompromitujace-zdjecia,wiadomosc.html Sprawa nie jest jasna, wyrok nie zapadł, a nawet gdyby okazało się, że brał, to - powiem szczerze - dopóki nikogo nie krzywdzi, nie interesuje mnie czym się(sic!) truje. bardzo współczuję Piesiewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kecawa - myłę inaczej niż ty 13.12.09, 15:39 Masz rację, że to jest jego prywatna sprawa.M 1) może kiedy chce przechadzać się w damskich fatałaszkach i przyjmować białe lekarstwo poprzez wciąganie je przez nosek Lecz gdy jest przedstawicielem polskiego społeczeństwa to już nie!!! Przyjmowanie lekarstwa poprzez nosek już nie jest jego prywatną sprawą pozdrawiam zaciekawiony kecaw tym iż jest on dla Ciebie ciągle autorytetem moralnym Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Kecawa - myłę inaczej niż ty 13.12.09, 15:43 kecawa napisał: > pozdrawiam zaciekawiony kecaw tym iż jest on dla Ciebie > ciągle autorytetem moralnym Pewno dlatego ze niegdyś Senator Piesiewicz z PC był bliskim współpracownikiem Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu Re: Kecawa - myłę inaczej niż ty 13.12.09, 16:14 kecawa napisał: > Masz rację, że to jest jego prywatna sprawa.M > 1) może kiedy chce przechadzać się w damskich fatałaszkach i przyjmować białe > lekarstwo poprzez wciąganie je przez nosek > Lecz gdy jest przedstawicielem polskiego społeczeństwa to już nie!!! > Przyjmowanie lekarstwa poprzez nosek już nie jest jego prywatną sprawą Piesiewicz złożył mandat, dla mnie to wystarczy. Publiczna chłosta, to zdecydowanie za dużo. Do Piesiewicza mam żal o jedno, że że natychmiast nie złożył powiadomienia o szantażu. > pozdrawiam zaciekawiony kecaw tym iż jest on dla Ciebie ciągle autorytetem moralnym autorytet moralny? a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kecawa - myłę inaczej niż ty 15.12.09, 21:24 Raz jeszcze POlitykom i tym z PiS mniej wolno zabawa w politykę jest dla twardzieli Odpowiedz Link Zgłoś
prezduren pijaczyna z palacu tez 12.12.09, 23:58 i do tbilisi nawet sie nie nadaje zebrakpijany Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka22 Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 13.12.09, 19:12 URWALIŚCIE SIĘ Z CHOINKI, przecież to tylko leki! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Bohaterski opozycjonista gwałcony przez SE !!! 13.12.09, 19:13 sniezynka22 napisała: > URWALIŚCIE SIĘ Z CHOINKI, przecież to tylko leki! Fakt. Ale jakie drogie ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Bohaterski opozycjonista gwałcony przez SE !! 16.12.09, 14:58 Cukier puder krzepi ale kokaina lepi!! Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 drwalom wolno więcej 13.12.09, 19:20 kecawa napisał: > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - senatorom troszku mniej www.youtube.com/watch?v=_n7y_j_nbBg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: drwalom wolno więcej 15.12.09, 21:32 JPII dalej jest uwazany za autorytet i h z tego wynika nieprawdaż. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: drwalom wolno więcej 15.12.09, 22:11 Senator Piesiewicz byl,jest i bedzie autorytetem.A wy pisiurki byliscie,jestescie i bedziecie jedynie kurduplowatymi obszczymurkami.To oczywista oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Fakt! 15.12.09, 22:56 x2468 napisał: > Senator Piesiewicz byl,jest i bedzie autorytetem.A wy pisiurki > byliscie,jestescie i bedziecie jedynie kurduplowatymi > obszczymurkami.To oczywista oczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 15.12.09, 23:09 kecawa napisał: > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak > Po ludzku już jest wam wstyd, pisdaki, czy jeszcze nie? > pozdrawiam kecaw Oczywiście, zwłaszcza wtedy gdy zakładał i kierował z Kaczyńskim PC. Może nie wiesz, matole, ale Piesiewicz nie był członkiem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Żal mi ideologa i bohatera "Soldarności" ale ... 16.12.09, 12:11 ... sam niepotrzebnie wmanewrował się w tę sytuację. Doopencje mógł przecież walić bez kamerowania. Anal, oral, 69, S/M, Trans itd, ale bez nagrywania ! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autoryte 16.12.09, 15:17 Ale był:Członkiem Solidarności(najpierw w Hucie Warszawa a potem w Ursusie ?),prawnikiem szefa regionu NSZZ TW Boniego,senatorem z ramienia koalicji AWS-UW,Polska 2001..... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Czego o nikim z czołowki PiS powiedzieć się nie da 16.12.09, 14:47 kecawa napisał: > Senator PO Piesiewicz byl uwazany za autorytet moralny - czy tak PO ludzku już > jest wam wstyd czy jeszcze nie? > > > Pozdrawiam kecaw Nigdy za autorytety uważani nie byli i nie będą. pozdrawiam ZR Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Czego o nikim z czołowki PiS powiedzieć się n 16.12.09, 16:13 No i niech nie będą. Nie mamy zamiaru im płacic za to aby nas w bambuko robili udając świętych i nieskazitelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Lepiej być przyzwoitym - niż fałszywym autorytem! 16.12.09, 16:40 zapijaczony_ryj napisał: Nigdy za autorytety uważani nie byli i nie będą. ---> Udajesz, że nie widzisz, jak kolejne Salonowe Autorytety Zastępcze spadają z piedestału, na który niejednokrotnie same siebie nawzajem wstawiały! Partia Obłudników skupiła ich wokół siebie, by zrobić z nich "niezależnych", "apolitycznych" ekspertów, dobrze wiedząc, że swoimi esbeckimi metodami będą mogli nimi manipulować do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Lepiej być przyzwoitym - niż fałszywym autory 16.12.09, 16:46 dobrze wiedząc, że swoimi esbeckimi metodami będą > mogli nimi manipulować do woli. O to, to. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Lepiej być przyzwoitym - niż fałszywym autory 16.12.09, 21:05 Palikot Piesiewicz Lisek Chlebowski i tak dalej dalej i dalej- tylko Polski szkoda oj szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepiej być przyzwoitym - niż fałszywym autory 18.12.09, 04:57 Autorytet:Prawnik co parał się pisaniem filmowych bajek.Adwokat który pisał ustawy karające więzieniem posiadacza 1 działki marychy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Czego o nikim z czołowki PiS powiedzieć się n 16.12.09, 21:12 Pudło - POwinieneś napisać o koneksjach Kaczyńskich z polskimi królami a ty bajki piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Oj Wacus! Jak kazdy pisowiec, to za madry to ty 18.12.09, 08:49 nie jestess. Lepiej wychwalaj "pracowitego Szmita", a do innych spraw sie nie wtracaj. To nie na twoj pisowski rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś