Dodaj do ulubionych

Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 00:11
HEHE, nie ma to jak czujna policja i sprawna, wyszkolona ochrona. Takie
rzeczy dzieja sie chyba tylko w Polsce. A moze nie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Malwinka Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.lodz.mm.pl 09.02.04, 00:18
      Nic nie widzę, nic nie słyszę, nic nie mówię!! Znieczulica jest
      przerażająca i porażająca!!! Po pierwsze: nie wtrącać się! - to jest (zdaje
      się)najważniejsze i wszech obowiązujące zalecenie. Zdarza sie to rzadko -
      zabrakło mi słów...
      Pozdrawiam wszystkich, którym jeszcze chce się zauważać świat i bliźnich
      dookoła ;-)
      • Gość: starski Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 80.42.118.* 09.02.04, 15:10
        Malwinko jestem z Toba..Rodzinie bardzo wspolczuje.
    • Gość: GR Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.wrzos.wroc.pl 09.02.04, 00:19
      Trup w każdej szafie...
      Groteska PRL.
      Trup w każdym supermarkecie.
      Współczuję rodzinie.
      • Gość: Art Biedna rodzina, hańba policji!.Pod latarnią najcie IP: *.one.pl / *.za.digi.pl 09.02.04, 00:43
        Jak to możliwe jest niezauważenie samochodu stojącego 2 dni pod marketem. A po
        drugie widać, jak nasza wspaniała policja szuka zaginionych
        samochodów.....godne pożałowania. Znowu wraca w łaske nasze słynne
        powiedzenie: "Pod latarnia najciemniej"
    • Gość: polonus Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.proxy.aol.com 09.02.04, 00:37
      Co to znaczy co mowi maz zmarlej "objezdzilem wszystkie szpitale" ??????
      Na calym swiecie jak przywoza do szpitala z wypadku to szpital ma obowiazek
      zawiadomic rodzine natychmiast!!!!!!! Jezeli nie moze polaczyc sie
      telefonicznie to zawiadamia o tym policje a ta jedzie do domu a jezeli
      ten ktos mieszka w innym miescie to dzwoni tam i tamtejsza policja
      jedzie do domu. A do jasnej cholery co robily patrole policyjne
      z tego rejonu przez dwa dni??? A co robila ta ochrona widzac stojacy ciagle
      samochod na parkingu??????
      TO WY IDZIECIE PRZYWRACAC PORZADEK DO IRAKU A U SIEBIE NIE POTRAFICIE
      GO ZAPROWADZIC!!!!!!!!!!!!
      NA CALYM SWIECIE JESTESCIE POSTRZEGANI JAKO S Z M A C I A R Z E !!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.04, 01:07
        znaczy sie ze ty jelopie nie jestes polakim?? mowiac wy, a nie my wyzekasz sie
        polskosci, wiec z laski swojej wypierd..aj na swoje podworko!!!
      • Gość: głos Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 62.233.202.* 09.02.04, 01:13
        DO TYCH PSEUDO POLONUSÓW CO CZUJĄ SIĘ WYŻSI I MYŚLĄ SWOIMI PTASIMI MÓŻDŻKAMI ŻE
        ICH TO NIE DOTYCZY !!!

Jak szczury pochowaliście się po kątach świta, jak tchórze uciekliście ścigani
        kompleksami waszej "niemocy" i bezradności. Jak prosto było wyjechać i zostawić
        problemy ojczyzny gzieś daleko z tyłu, z daleka mówić, że was to nie dotyczy.
        Żyć w kraju, gdzie wszystko jest poukładane i nie trzeba się o nic troszczych,
        o nic walczyć, niczego naprawiać jest tak proste, że aż banalne. Nawet mrówka
        wygląda groźnie u boku słonia. I co was niby wyróżnia ???? W czym jest wyższa
        wasza krnąbrna rasa ???
        Jesteście jak wynaturzone dzieci, które w sytuacji gdy ich matka czuje się źle
        i niedomaga, nie tylko nie isteresują się jej losem, lecz wręcz szydzą i drwią
        z jej słabości.
        Wstyd i chańba na was i na dzieci wasze.
        JAK DOBRZE ZE WAS TU NIE MA - TAKICH FAŁSZYWIE ODWAŻNYCH I PRZEMĄDRZĄŁYCH
        RODAKÓW - PSEUDO POLAKÓW. TO NIE WY NIE PRZYZNAJECIE SIĘ DO OJCZYZNY, TO
        OJCZYZNA NIE PRZYZNAJE SIĘ DO WAS - WYRODNYCH DZIECI. AMEN.

P.S.
        Na pochybel czarnym ....
        • Gość: Rodak Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.c3-0.snb-ubr2.chi-snb.il.cable.rcn.com 09.02.04, 02:32
          Naucz sie najpierw pisac gramatycznie osle. Polonus mial racje. Dwa dni stal
          samochod z trupem w ruchliwym miejscu a ani ochrona ani policja ani z nikt z
          kupujacych nie zwrocil na to uwagi? Czyzby samochod mial z boku czarne ,
          gangsterskie szyby, bo takie w Polsce sa czesto widoczne, chociaz chyba ( tak
          jak w USA i wiekszosci wszystkich cywilizowanych Krajow ) sa zabronione.
          • bodziaw Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej 09.02.04, 15:27
            U nas tez jest zabronione. Bylam w Ameyce i widzialam, tez jezdza z czarnymi
            szybami. Nieladnie tak zle pisac o tych co zle pisza, moze sa dygfrafami, jesli
            wiesz co to jest.
        • Gość: AQNDY Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.client.comcast.net 09.02.04, 03:26
          EJ,EJ,-GLOS ty chyba nie wiesz co piszesz a co myslisz tymbardziej?
          Dlaczego piszesz o tych pseudo Polonusach ustawiajac ich w jednym rzedzie.
          Jezeli stosujesz metode Weterynaryjna (jeden kurczak chory to trzeba wybic
          caly kurzostan)nie masz do tego prawa,sa Polonusi ktorym na sercu lezy dobro
          naszego Kraju,Miasta,Wsi gdzie niekiedy bardziej sie martwia niz niejeden z
          was.Jezeli jakis idiota napisal brednie to raczej staral bym sie poczekac na
          podobne glosy a jakby ich nie bylo to powinnes pomyslec ze napisal te wypociny
          jakis pojeb,ktoremu nie dobrze bylo w kraju,niedobrze jest za granica stad ta
          frustracja tego palanta.Ja jestem w USA-Chicago od 15 lat kocham ten kraj,moje
          miasto Plock gdzie sie urodzilem i wiesz mi napewno do niego wroce bo tam sa
          moje korzenie postaraj sie to zrozumiec.
        • Gość: białostocczanka Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 81.15.254.* 09.02.04, 10:31
          Nic mnie już nie może zdziwić, przed kilkoma dniami miałam okazję
          obserwować "akcję" naszej wspaniałej policji, która przyjechała na sygnał o
          włamaniu, prawdopodobnie do monitorowanego domu i...nie znalazła adresu,
          pobiegała sobie bez sensu i odjechała.
        • Gość: Mentor Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 217.97.140.* 09.02.04, 13:39
          TYM KRAJEM RZĄDZĄ ONI !!!!!!Zwracając się do nich używa się formyWY.Często z
          soczystymi epitetami!!!
        • Gość: szumr Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 217.98.64.* 09.02.04, 13:59
          Głos!ja takim patriotą byłem do 2000r ale potem mi to przeszło bo zobaczyłem że
          ten kraj się cofa.Sądownictwo mamy na poziomie roku 1982 a do końca kadencji
          tego rządu to samo będzie z gospodarką coraz mniej miejsc pracy a coraz więcej
          urzędów skarbowych otwieranych z pompą i z szampanem.Wcale się nie dziwię że
          nikt nie zawiadomił policji,bo mógłby zostać posądzony o spowodowanie śmierci
          tej kobiety
        • chomitschek Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej 09.02.04, 16:00
          Podoba mi sie twoja wypowiedz:

Jak szczury pochowaliście się po kątach świta,
          --swiata, ok? Poza tym masz racje, oczywiscie w sferze teoretycznej, ok?

jak tchórze uciekliście ścigani
          > kompleksami waszej "niemocy" i bezradności. Jak prosto było wyjechać i
          zostawić problemy ojczyzny gzieś daleko z tyłu, z daleka mówić, że was to nie
          dotyczy.

---tak sie stalo, ok? Masz mi za zle a ty bus inaczej zrobil gdybys mial
          szanse, ok?

> Żyć w kraju, gdzie wszystko jest poukładane i nie trzeba się o nic
          troszczych, o nic walczyć, niczego naprawiać jest tak proste, że aż banalne.
          ---zgadzam sie ze takie zycie jest banalne, qrva. Ale taki swiat, qrva, ok?
          Jeden zapierdala a drugi podpierdala, ok?

Nawet mrówka
          > wygląda groźnie u boku słonia.
          ---Nie przesadzaj, ok? Zagalopowales sie, przyznaj, ok?

I co was niby wyróżnia ???? W czym jest wyższa
          > wasza krnąbrna rasa ???
          > Jesteście jak wynaturzone dzieci, które w sytuacji gdy ich matka czuje się
          źle
          > i niedomaga, nie tylko nie isteresują się jej losem, lecz wręcz szydzą i
          drwią
          > z jej słabości.
          ---tak robisz z mata? O, qrva, ty jestes kawal chuja, ok?

> Wstyd i chańba na was i na dzieci wasze.
          --pierdole dzieci, ok? Cos sobie narobil to twoj problem, qrva, ok?

> JAK DOBRZE ZE WAS TU NIE MA - TAKICH FAŁSZYWIE ODWAŻNYCH I PRZEMĄDRZĄŁYCH
          > RODAKÓW - PSEUDO POLAKÓW. TO NIE WY NIE PRZYZNAJECIE SIĘ DO OJCZYZNY, TO
          > OJCZYZNA NIE PRZYZNAJE SIĘ DO WAS - WYRODNYCH DZIECI. AMEN.
          --masz racje, jestes osoba madra i zrownowazona. Podaje twoja kandydature na
          dr.h.c. na rowni z tytanami mysli ludzkiej jak ten qutas w Rzymie i w Gdansku.

>
          > P.S.
          > Na pochybel czarnym ....

---te, gosciu, pisze sie pohybel, qrva, ok?

• Gość: Czytelnik Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.org 09.02.04, 01:17
        A co Ty się przyczepiasz do fizycznych z intelektualnymi zadaniami ?!Poza tym
        jest pierwszy, drugi, tyrzeci wiat i ... Polska też jest :))))))
      • Gość: Czytelnik Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.org 09.02.04, 01:19
        A co Ty się przyczepiasz z intelektualnymi zadaniami do fizycznych ?!
        Poza tym jest pierwszy, drugi, trzeci świat i ... Polska też jest :))))))
      • Gość: BESZ Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.mm.com.pl / *.mm.com.pl 09.02.04, 01:46
        Polonusi mają to do siebie, że nie są Polakami. Wybrali - co chcieli, pojechali
        i niech tam już siedzą, a nie przygadują! Nie bronię tego bałaganu, który
        panuje u nas, ale gdy ktoś mówi "u was" to już całkiem bez sensu... Pewnie
        wyznaje zasadę "RUSKI-PRUSKI, byle by był chlib i kluski". Może i lepiej, że
        tacy uciekają z Ojczyzny? A co do znieczulicy, to chyba bierzemy przykład z
        tych "rozwiniętych" krajów, gdzie wcześniej, niż w Polsce dużym łukiem omijano
        leżących na ulicy ludzi w obawie, aby im i sobie nie zaszkodzić. U nas każdy
        kto ma jakoś poukładane w głowie i sercu - udzieli pomocy. Sama tego nie tak
        dawno doświadczyłam - chwała Bogu!
      • Gość: blq Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 02:19
        walcze z tymi dupkami od lat. z gównem, nazywającym siebie "polonią" czującym
        wyższość nad tymi pozostałymi w kraju; "jaki tam u was syf" - stara sie
        wrzeszczeć każdy z nich. a jednak włażą, włążą na polskie portale polskich
        gazet. i po co? żeby śpiewać peany na cześć nowej ojczyzny? gdyby im tam było
        dobrze już dawno by o Polsce zapomnieli. zajeli by sie swoimi sprawami i mieli
        by gdzieś "gazeta.pl"

ale nie. oni nie mogą znieść, gdy Polakom i Polsce coś się udaje (stąd docinka o
        Iraku). Oni za każdym razem musza sobie i innym udowadniac, ze zrobili dobrze,
        uciekajac. Wlaza wiec na polskie portale i tylko czekaja, az zdazy sie w naszym
        kraju cos nienormalnego. a ze to 40mln wielki kraj, dziennikarze goniacy za
        sensacja, wiec dlugo nie musza czekac....

w ich krajach - wcale nie lepiej. Niemcy kanibale, amerykanie snajperzy. Ale
        swoim nowym ziomkom nie dogryzaja na ich portalach. Nie... zagladaja na polskie,
        dajac swiadectwo swojego prymitwizmu, nie wiedzą o jednym:

KAZDY KTO CHOC TROCHE ZNA SIE NA PSYCHOLOGII BEDZIE WIEDZIAL, ZE IM WIECEJ DUPKI
        TAKIE JAK "POLONUS" SZCZEKAJA NA POLSKE, TYM BARDZIEJ POKAZUJA, ZE ZAL IM DUPE
        SCISKA, ZE CZEGOS IM BRAK, ZE ZALUJA SWOJEJ DECYZJI...

jak niedorozwinieci chlopcy w podstawówce, co jak im sie dziewczyna podoba, to
        ciągną za warkocze....

• Gość: Tomek Re: Walka z gownem? IP: *.tampabay.rr.com 09.02.04, 03:00
          Kim ty myslisz jestes nazywajac nazywajac Polakow za oceanem gownem?
          Nikt nie mowi o poczuciu wyzszosci lecz o zupelnie innych doswiadczeniach i to
          forum sluzy ich wymianie. Jesli nie podoba ci sie tutaj to idz na inne forum
          gdzie Polacy z USA nie zagladaja. Piszac tutaj tylko odslaniasz swoj prymitywny
          charakter i intelekt.
          Jak juz wytrzezwiejesz to przeczytaj jeszcze raz te bzdury ktore napisales. Ja
          nie potrzebuje twoich przeprosin.

Tak nawiasem mowiac to w USA firme ochraniarska juz dawno by zwolniono a
          policjanci byliby pod obstrzalem prasy i szef lokalnej policji moglby szukac
          pracy.

Gość portalu: blq napisał(a):

> walcze z tymi dupkami od lat. z gównem, nazywającym siebie "polonią" czującym
          > wyższość nad tymi pozostałymi w kraju; "jaki tam u was syf" - stara sie
          > wrzeszczeć każdy z nich. a jednak włażą, włążą na polskie portale polskich
          > gazet. i po co? żeby śpiewać peany na cześć nowej ojczyzny? gdyby im tam było
          > dobrze już dawno by o Polsce zapomnieli. zajeli by sie swoimi sprawami i mieli
          > by gdzieś "gazeta.pl"
          >
          > ale nie. oni nie mogą znieść, gdy Polakom i Polsce coś się udaje (stąd
          docinka
          > o
          > Iraku). Oni za każdym razem musza sobie i innym udowadniac, ze zrobili dobrze,
          > uciekajac. Wlaza wiec na polskie portale i tylko czekaja, az zdazy sie w
          naszym
          > kraju cos nienormalnego. a ze to 40mln wielki kraj, dziennikarze goniacy za
          > sensacja, wiec dlugo nie musza czekac....
          >
          > w ich krajach - wcale nie lepiej. Niemcy kanibale, amerykanie snajperzy. Ale
          > swoim nowym ziomkom nie dogryzaja na ich portalach. Nie... zagladaja na
          polskie
          > ,
          > dajac swiadectwo swojego prymitwizmu, nie wiedzą o jednym:
          >
          > KAZDY KTO CHOC TROCHE ZNA SIE NA PSYCHOLOGII BEDZIE WIEDZIAL, ZE IM WIECEJ
          DUPK
          > I
          > TAKIE JAK "POLONUS" SZCZEKAJA NA POLSKE, TYM BARDZIEJ POKAZUJA, ZE ZAL IM DUPE
          > SCISKA, ZE CZEGOS IM BRAK, ZE ZALUJA SWOJEJ DECYZJI...
          >
          > jak niedorozwinieci chlopcy w podstawówce, co jak im sie dziewczyna podoba, to
          > ciągną za warkocze....
          • Gość: AQNDY Re: Walka z gownem? IP: *.client.comcast.net 09.02.04, 04:07
            Tomek zostaw tego prymitywa on nachlal sie bimbru a ten alkochol trzyma calymi
            tygodniami i ponadtro robi spustoszenie w mozgu po czym nastepuje TAK ZWANA
            POMROCZNOSC ,A W KONSEKWENCJI UWIDACZNIA SIE DEBILIZM<KTORY MUSI BYC LECZNY W
            ZAKLADACH ZAMKNIETYCH>
        • Gość: AQNDY Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.client.comcast.net 09.02.04, 03:57
          TY idijoto cofnij sie troche wyzej i przeczytaj moj komentarz buraku,odjeb sie
          od normalnych ludzi przebywajacych za granica,co ty morzesz wiedziec dlaczego
          oni opuscili kraj z biletami w jedna strone palancie bez prawa powrotu
          dupku.Za chwile powiesz teraz jest kraj wolny moga wracac-odpowiadam Ci
          A)Dzieci sie tu rodzily musza pokonczyc szoly,by byc przygotowanym do zycia i
          oni wybiora czy zostana czy wracaja z rodzicami do kraju.
          B)Wiesz sam ze Polska w dniu dzisiejszym n ie jest przygotowana do przyjecia
          takich ludzi jak my (bezpieczenstwo,korupcja,mafia itd}.
          C)Jak sobie wyobrazasz ja wezme stad wszystkie oszczednosci dorobek mojego
          zycia pojade do Polski wplace te pieniadze na konto w bezpiecznym Narodowym
          Banku Polskim a za dwi godziny zadzwoni ktos z mafi z informacja ze ja
          muszesie podzielic bo oni wiedza ile mam pieniedzy-nie badz smieszny.

P.S Wiem napewno ze jak bys mogl to na piechote przygnal bys do USA a ze nie
          morzesz to walczysz z tymi polonusami.
          Nie stawiaj wszystkich w jednym rzedzie bo uslyszales wypociny od jakiegos
          palanta co nie jest rownoznaczne z opinia wszystkich Polakow zamieszkujacych
          poza granicami Kraju.
          Pamietaj ja wchodze i bede wchodzil na strony internetowe Polskich gazet,miast
          i kraju bo to mi lezy na sercu czy ty bys chcial czy nie.

Pozdrawiam
          AQNDY-Chicago,USA
          • Gość: pedro Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.reverse.qsc.de 09.02.04, 13:32
            zostaw go on tego nigdy nie zrozumie dlaczego niektorzy z nas musieli wyjechac.
            To jest szkoda czasu jemu to tlumaczyc

pozdrowienia z berlina
          • Gość: KR$ Akundy kundle... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 09.02.04, 14:10
            Jaki bilet w jedna strone? Polska nie jest przygotowana do przyjecia takich jak
            ty? Kto ci te bzdury naopowiadal? Szkoly sa tutaj tak samo dobre jak i u was (a
            nawet lepsze niz te do ktorych twoje dzieci maja dostep tam), banki prywatne
            funkcjonuja tak samo jak w USA (np. Citibank, Reifeissen, Creditanstalt czy
            praktycznie dowolny inny), bezpieczenstwo wyzsze niz w USA - nikt u nas nie
            podklada bomb, nie strzela na ulicy do niewinnych ludzi jak do kaczek, mafie wy
            w USA tez przeciez macie (zalozyla np. Las Vegas). Jak sie boisz gluptaku
            przelac pieniadze do Polski to je trzymaj sobie w amerykanskim banku w Stanach -
            skoro ja moge miec stock investment account na e-trade to i ty pewnie mozesz
            swoje pieniazki zostawic w Ameryce... a karty bankomatowe, kredytowe i inne
            dzialaja w Polsce tak samo dobrze jak w kazdym cywilizowanym miejscu na Ziemi.

Moge w ciagu gora 3 miesiecy przeniesc sie do USA zupelnie legalnie i nawet
            zarabiac troszke lepiej - tylko po prostu nie chce tego robic bo po pierwsze
            daleko a po drugie ludzie tam u was jacys pogieci...

Przestan pierdolic i przyznaj sie ze po prostu siedzisz tam bo jestes zbyt
            duzym tchorzem by tu wrocic bo nagle okazaloby sie ze wcale nie jestes az taki
            bogaty no i ze nie potrafisz sobie radzic z przeciwnosciami losu az tak dobrze
            jak to ci sie do tej pory wydawalo. Najlepiej po prostu wynies sie na
            amerykanskie fora i tam sobie gardluj - to tutaj jest o Polsce i dla Polakow -
            jak zamierzasz nasz opluwac to spadaj. Normalnie bys sie na to nigdy nie
            odwazyl bo bys dostal w ryj a ze siedzisz po drugiej stronie kabla to zgrywasz
            madrale...

PS Sam sie stawiasz w jednym rzedzie ze wszystkimi innymi 'polonusami-
            narwancami' bo wyglaszasz jakies porabane opinie nie majace z Polska nic
            wspolnego.
            • Gość: AQNDY Re: Akundy kundle... IP: *.client.comcast.net 10.02.04, 04:03
              Widzisz co przez Ciebie przemawia kreaturo,udez w stol a nozyce same sie
              otworza.Jezeli myslisz ze mnie obraziles debilku za to co napisalem o Polsce
              to jestes w bledzie,co roku przylatuje do Polski i widze co jest nawet w takim
              urzedzie zalatwialem pozwolenie i musialem zaplacic lapowke powtarzam musialem.
              Odnosnie tego dostania w morde chetnie sie z toba spotkam powiedz tylko kiedy
              ja postaram sie podporzadkowac termin,ale wiem ze jak bym ci pierdolnol,to
              wiesz mi tydzien z golebiami bys fruwal opszczymorku.
              • Gość: KR$ Dobrze smieciu... IP: *.riz.pl / 195.94.202.* 10.02.04, 11:17
                Zaczekam na ciebie na Okeciu - rozpoznasz mnie latwo - wysoki (ponad 1.90)
                szczuply brunet - napisz kiedy przylecisz to z checia rozsmaruje cie na
                podlodze.

a i jeszcze jedno smieciarzu - nie ma slowa 'opszczymurku' - zapewne chciales
                napisac 'obszczymurku' - to od szczania po murach - jako azbest na pewno nie
                raz to robiles wiec powinienes wiedziec jak to sie pisze, gnido.
          • Gość: snajper Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.kbpauk.ru 09.02.04, 15:32
            brawo AQNDY!Pozdro z Moskwy.Nigdy nie zapominam ze jestem Polakiem.I nikt mi
            nie zabroni wchodzic na portale polskich gazet.Chce wiedziec co sie dzieje w
            moim kraju , wchodze na strone internetowa mojego ukochanego Kolobrzegu , bo
            rowniez chce wiedziec co tam sie dzieje.
            A co do tematu artykulu , to rzeczywiscie niesamowite , ze nikt nie zwrocil
            uwagi na ten samochod.Jesli czytac dokladnie artykul , to okno bylo uchylone.
            Wspolczucia Rodzinie zmarlej.
        • Gość: feline Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.dial.proxad.net 09.02.04, 15:38
          ???Przepraszam, a CO sie Polsce udalo w Iraku? Kaj zreszta ktoremukolwiek
          z "aliantow" oprocz obalenia i dosc watpliwego (jak cala reszta) schwytania
          Saddama???
    • j.zatorska80 Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej 09.02.04, 00:44
      nie, no wogóle nikt nie powinien ( zwłaszcza ochrona ) interesować się
      stojącym dwa dni autem. A może to terrorysta? A może to ktoś znudzony życiem
      domowym? A może to obserwator z obcej agencji ochrony? A może to porzucony
      wrak? A może to po prostu prima aprilis? Gratuluje agencji ochrony FALCK - ich
      zas...ym obowiązkiem jest tylko pilnowanie obiektu - co za kretyn wynajął
      takich palantów do ochrony obiektu? Mój facet pracuje w ochronie hipermarketu,
      i pomimo faktu, że nie jest to dziedzina rynku sowicie opłacana, i większość
      zatrudnionych w ochronie ludzi postrzegana jest jako nic nie potrafiący robić
      kretyni, to jeżeli na jego terenie stałoby powyżej paru godzin auto z kimś za
      kółkiem, to sprawdziłby co się dzieje. A teraz się nie dziwię, że w Polsce
      panuje stereotyp pracownika ochrony idioty, który ma wyjeb..e na wszystko, bo
      za mało mu płacą. SZOK i tyle proszę państwa - jestem oburzona znieczulicą i
      tumiwisizmem nas, POLAKÓW.
      • Gość: PODATNIK Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.org 09.02.04, 01:21
        W nazwie agencji ochrony "L" niepotrzebne !
    • Gość: UWAZNY Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.org 09.02.04, 01:13
      Brawo Reducha - same rebuchy
    • Gość: Tomek Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.tele2.pl 09.02.04, 03:30
      He to juz chyba przesada zeby nie wiedziec ze ktos siedzi bez ruchu 2 dni nasza
      policja jest dobra tak tak hehe
    • Gość: belfer Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 05:40
      Ale ciekawa dyskusja. Tylko po co od razu tyle tytułów naukowych: idiota, debil
      itp. Czy Polaków nie stać na kulturalną rozmowę nawet przez internet. Internet
      jest trochę anonimowy. Piszę "trochę", bo na pewno są systemy, które wykrywają
      skąd pochodzi dana wypowiedź. Służby specjalne muszą śledzić to wszystko, co
      dzieje się w internecie dla celów zwyczajnego bezpieczeństwa. Trochę ogłady
      Panie i Panowie. Każda inwektywa to objaw słabości. Również tej intelektualnej.
    • Gość: ZiBi Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 61.128.178.* 09.02.04, 05:54
      Tam gdzie policja jest obecna tam zawsze bezpiecznie... Ha,ha,ha, Oni nic nie
      widza i najlepiej to byc zdala od zagrozonych miejsc.
    • Gość: Laura Leczenie wlasnych kompleksow...... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.04, 06:19
      Chyba nikt nie chcialby aby los tej kobiety byl jego udzialem. Dlatego mysle,
      ze reakcja kazdego czlowieka powinna byc podobna niezaleznie od adresu
      zamieszkania. To oburzajace ze nikt nie zwrocil wczesniej uwagi na ten
      samochod, ani powolane do tego sluzby, ani zaden przechodzien. Obrzucanie sie
      wzajemnymi epitetami i wyzywanie sie na innych ludziach z powodu wlasnych
      kompleksow uwazam delikatnie mowiac za nie na miejscu w obliczu zaistnialej
      tragedii. Widac tutaj najlepiej ile w ludziach stereotypow i bezinteresownej
      zawisci. Piszcie na temat. Jesli macie problem z tym co napisal Polonus
      piszcie do niego i konkretnie o co wam chodzi. Nie ublizajcie przy tym innym
      Polakom zamieszkalym za granica. Polska byla , jest i zawsze bedzie moja
      Ojczyzna. Tutaj sie urodzilam wychowalam i wyksztalcilam. Tutaj mieszka moja
      blizsza i dalsza rodzina, znajomi. Tu przyjezdzam z moim mezem i dziecmi na
      wakacje.Moje dzieci ucze polskiego. Sprawy Polski sa mi bliskie i dlatego
      zagladam na te strone miedzy innymi. Nikt i nic nie jest w stanie tego
      zmienic. Jesli zechce zamieszkam w Polsce jutro, bo jestem obywatelem tego
      kraju i mam takie same prawa jak reszta Polakow pod innym adresem
      zamieszkania. Pozdrawiam wszystkich Polakow bez wzgledu na to gdzie mieszkaja.
      Ps. Moze wlasnie ta zajadlosc i bezinteresowna podlosc jest przyczyna tego co
      stalo sie z ta kobieta.
      • Gość: Robert Re: Leczenie wlasnych kompleksow...... IP: *.lb-cres.charterpipeline.net 09.02.04, 08:20
        Laura, dzieki za wypowiedz. To bardzo odswiezajace przeczytac cos napisanego z
        sensem. W moim przypadku pozwolilo mi to wstrzymac sie od dolozenia od siebie
        kilku uwag i w konsekwencji zaognienia tego wszystkiego jeszcze bardziej.
        Trzymaj sie:)
      • Gość: xxxxxx Re: Leczenie wlasnych kompleksow...... IP: 217.98.64.* 09.02.04, 14:14
        do Laury:przeczekać najgorsze no nie?
      • jete Re: Leczenie wlasnych kompleksow...... 09.02.04, 17:59
        Dziekuje, Laura...

za to, co napisalas i za to, jak to napisalas. Mysle tak jak Ty, chociaz
        mieszkam w Poznaniu i nie zamierzam stad wyjezdzac.
    • Gość: policjant Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 07:28
      A policja nie jest dla obywateli, tylko dla rządzących aby trzymać ludzi za
      mordę.
    • Gość: Zasynała Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.biaman.pl 09.02.04, 09:15
      Taki numer mogl wydażyc sie tylko w Białym. Mieszkam tu 11 lat i potwierdzam
      ze w stolicy disko polo wszystko jest możliwe. Nazywanie abc supermarketem to
      gruba przesada. Miejscowi pewnie powiedza ze kobieta zasynała:))
    • Gość: SABAŁA Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: 68.147.188.* 09.02.04, 09:17
      JESLI U NAS, NA SZOSIE, ALBO NA POBOCZU, ZOSTAWISZ SAMOCHÓD, W CIĄGU 10 MINUT
      STAJE ZA NIM Z WŁĄCZONĄ DYSKOTEKĄ SAMOCHÓD Z NAPISEM "POLICE". NIE POZWOLĄ
      SPOKOJNIE UMRZEĆ ZA KIEROWNICĄ.
    • Gość: obserwator_jan Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 10:05
      bialystok - miasto znane z cudow i ludzi je zamiszkujacych szczegolnie tych z
      PSL-u
    • Gość: aha Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.pp.htv.fi 09.02.04, 13:22
      Nie oszukujmy sie! Gdy bija na ulicy czlowieka, podchodzisz i pomagasz mu? Gdy
      na ulicy lezy czlowiek- co myslisz? Pijany.
      Na pewno kazdemu zdazylo sie przejsc obojetnie kolo "pijanego", czy bitego , bo
      to w koncu "nie jego sprawa".
      Jak przy tych faktach ma sie ten,ze nie zauwazono nieruchomej kobiety w
      samochodzie?????? Takie to skandaliczne, oburzajace, niesamowite????
      I niech nikt nie pisze, ze takie rzeczy dzieja sie tylko w Polsce. Nie tylko. I
      nie tylko teraz.
      Ulomnosci ludzkie
      • Gość: obyw. Re: BRAWO OCHRONA !!!!! IP: *.crowley.pl 09.02.04, 13:35
        Łeb wygolony na łyso, garnitur dwa rozmiary za duży, krótkofalówka (słychać
        tylko łacinę) w ręce - OTO TYPOWY OBRAZEK POLSKIEGO HIPERMAKETOWEGO
        OCHRONIARZA. O zakres obowiązków nie pytajcie, bo sami nie wiedzą. A jak nie
        daj Boże się stanie, to mówi, że za 4 zł/godz. nie warto pracować
    • lindow1 Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej 09.02.04, 13:31
      Tak, "Rzecz dzieje się się w Polsce" (jakby nigdzie). W Polszcze koło
      Białorusi. Kondolencje Rodzinie.
    • Gość: jamagducha Dawno mnie takie ciary nie przeszły ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:56
      .... jak po tym artykule
      • Gość: Fine Tragedia jest to ze 41-letnia kobieta IP: *.klinikum.lan / *.dip0.t-ipconnect.de 09.02.04, 14:12
        umiera na zawal. 41 lat ! Zwykle faceci w tym wieku sa zagrozeni zawalem, ale
        kobieta ? To straszne, do czego ten megastres Polakow doprowadzi.
    • Gość: jamagducha Dawno mnie takie ciary nie przeszły ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:56
    • Gość: o.Rydzykier A wszyscy myśleli, że zasłuchała się w RadioMaryja IP: 5.5.* / 80.58.44.* 09.02.04, 13:56
      i odmawiała z tatełesem zdrowaśki.
    • Gość: Jorge W Berline zmarly lezaj 2 godz na torach tramwaju IP: *.54.241.246.tisdip.tiscali.de 09.02.04, 14:28
      Przejechal go tramwaj, co maszynistka nie zauwazyla. Bylo juz ciemno, wiec i
      dalsze tramwaje przejechaly. Lezal 10 m od deptaka.
    • Gość: Kate Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.igo.wroc.pl 09.02.04, 14:32
      To ubliżanie policji, ochroniarzom, ma oczywiście poprawić samopoczucie tym
      wszystkim, którzy przymykają na co dzień oczy na problemy mijanych ludzi.
      Bo świat by się zawalił, gdybyśmy trochę uważniej obserwowali , to co sie
      dzieje wokół nas.
      Bo świat by się zawalił gdyby ktoś ,, tępym?'' policjantom lub ochroniarzom
      zwrócił na coś niepokojącego uwagę - tak jak to sie dzieje w cywilizowanych
      krajach.
      Ile razy zdarzyło mi się zwrócić o pomoc w sprawie słabnącego człowieka do
      policjantów, straży miejskiej lub ochrony w sklepie, tyle razy mogłam liczyć na
      pomoc. Niestety ludzie przechodzący obok, wzruszają zwykle ramionami,
      przyśpieszają krok i odchodzą. Pamiętam wydarzenie z czasów studenckich, gdy
      razem z koleżanką próbowałyśmy zainteresować przechodzących mężczyzn
      zakrwawionym , leżącym na ulicy człowiekiem ( komórek wtedy nie było)- wszyscy
      nas olali. Z daleka zauważyłyśmy przechodzących młodych zakonników, ale oni
      specjalnie przeszli na druga stronę jezdni.Zyc się po prostu odechciewa.
    • Gość: magic Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.04, 15:32
      nie tylko w polsce. w nowojorskim metrze martwy facet jezdzil przez trzy dni
      zanim ktos go ruszyl.
    • Gość: xxx Re: Falck - zalosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 15:50
      Jest noc - ochroniazez firmy Falck obserwuja sklep i przylegly parking. Na
      parkingu stoi samotny VW z kobieta w srodku. Mijaja godziny... jedna, drug...
      piata. Na parkingu nadal stoi samotny samochod z kobieta zastygla w bezruchu.
      Mijaja kolejne godziny... A potem dzien i kolejna noc...
      Ochroniarze z firmy Falck nadal nie widza w tym nic podejrzanego.
      Nie interesuja sie tym przypadkiem. najwazniejsze, ze zmarla kobieta nie
      przeszkadzala im spac.

Pytanie: Dlaczego przy 20% bezrobociu, 98% osob zatrudnionych jako
      ochroniarze, to niekompetentne debile?
      • chomitschek Re: Falck - zalosne 09.02.04, 16:06
        odwiedzilem Polske i moja ocena jest taka ze ochroniarzy rzeczywiscie nie
        interesuje co sie dizeje na zewnatrz. Widzialem wiele szemranych interesow
        dobijanych na parkingu, oferowano mi rozne rzeczy po dziwnych cenach. Chyba
        jako staly uzytkownik tych parkingow wiesz ze ochrona leje na to co sie tam
        odbywa. Nawet jak tam jest trup w samochodzie, ale moze ten trup zostal tam
        podrzucony przez konkurencje, na godzine przed znalezieniem jej?
        Nie wszyscy ochroniarze sa debilami. Spotkalem kilku i byli to bardzo fajni
        ludzie.
    • Gość: nowojorczyk Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 16:09
      Policja w Polsce generalnie nie patroluje. Policja poluje jaki hieny na zywych
      kierowcow, w ruchu i bez zapalonych swiatel w sloneczny dzien o godzinie 12.00
      w poludnie. Wlasnie cos takiego zdarzylo mi sie ze 2 tygodnie temu w mrozny,
      zloneczny dzien. Gdyby patrolowala to po 2 dniach musialaby podjechac
      do "porzuconego" samochodu na parkingu.Ciekawe, ze ochroniarze nie maja w swoim
      zakresie sprawdzenia parkingu. Zreszta who cares.
      A gdzie bandy polskich zlodzei.Taki samochod to byl wymarzony fant dla nich.
      Chyba ,ze podjechali, zobaczyli i odjechali, zeby nie byc wrobieni w morderstwo.
      Qvo vadis Polsko?
    • Gość: Krzysztof K. Re: Przed supermarketem nikt nie widział zmarłej IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 09.02.04, 16:40
      Sprawa jest podejrzana. Jak kobieta mogła po śmierci trzymać dalej kierownicę?
      Prawdopodobnie została zamordowana w innym miejscu, przewieziona pod
      supermarket i upozowana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka