Dodaj do ulubionych

prezent na chrzcin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 07:07
Pomóżcie! Jaki prezent kupić chłopcu na chrzciny?
Obserwuj wątek
    • Gość: joas14 Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:46
      najlepszym na tą okazję jest obrazek srebrny z aniołem stróżem który
      przeprowadza je przez mostek. można takie kupić pod jasną górą ale polecam
      kupić w sklepie ze srebrnymi rzeczami na siedmiu kamienic ten sklep jest
      bezposrednio przy pasach naprawde fajna pamiątka wypiszesz z tyłu dedykację i
      super u mnie ten prezent sprawdzil sie wielokrotnie a kosztuje ok 70 zł.polecam
      • Gość: mama Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:29
        Jestem mama 2,5 letniego synka i ...bez obrazy ale uwazam ze obrazek tio nic
        fajnego ja proponuje np zlota literke (ok40zl)i jakas fajna zabawke albo bez
        literki tylko np chodzik :-)
        • Gość: joas14 Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:59
          wlasnie z obrazą bo chrzciny to nie urodziny .a co do obrazka to moim dzieciom
          poswiecilam na jasnej gorze i wisza nad ich łóżeczkami .jak dorosna beda mieli
          swietna pamiatke nad moim łóżkiem też wisial taki obrazek i cale życie bede go
          pamietac>No ale sorry może jestes nie wierząca i chrzciny traktujesz jak
          kolejna impreze MAMO !
    • Gość: matylda Re: prezent na chrzcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:58
      pól litra, gram maryśki,pare lasek i zabawa bedzie udana
      • Gość: Angela Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:49
        W dobrym sklepie jubilerskim można kupić łyżeczkę lub grzechotkę ze srebra.
        Można na nich wygrawerować datę urodzin, godzinę, wage i "wysokość" noworodka.
    • Gość: polok Re: prezent na chrzcin IP: *.g.pppool.de 01.02.06, 17:30
      telefon komórkowy oczywiście :)
    • Gość: Ania Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:30
      W Magicznej Krainie na Brzeznickiej maja takie ramki na zdjecie, recznie
      robione, rozowe lub niebieskie i nad zdjeciem mozesz kazac wyhaftowac imie
      dziecka a na dole date urodzin/chrzcin/ jakies tekst typu "Pamiatka chrztu" itp.
      ladne, specjalnie dla niego robione. Bez urazy, ale co sobie dziecko czy rodzice
      maja zrobic ze srebrna grzechotka??
      aaa ale musisz na to czekac zanim ci to wyhaftuja wiec to tylko opcja jak
      chrzest nie jest w ta niedziele :)
      maja tam tez rozne inne niespotykane rzeczy dla dzieci -zabawki, pozytywki,
      ubrania - zreszta nawet kiedys sie tu reklamowali kolo forum to moze widzialas
    • Gość: Dagmara Re: prezent na chrzcin IP: 80.51.222.* 02.02.06, 15:01
      Mój syn dostał krzesełko do karmienia. Myślę, że to b.dobry pomysł a rzecz
      pożyteczna bo będzie służyć przez kilka lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka