Gość: jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 07:07 Pomóżcie! Jaki prezent kupić chłopcu na chrzciny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joas14 Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:46 najlepszym na tą okazję jest obrazek srebrny z aniołem stróżem który przeprowadza je przez mostek. można takie kupić pod jasną górą ale polecam kupić w sklepie ze srebrnymi rzeczami na siedmiu kamienic ten sklep jest bezposrednio przy pasach naprawde fajna pamiątka wypiszesz z tyłu dedykację i super u mnie ten prezent sprawdzil sie wielokrotnie a kosztuje ok 70 zł.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:29 Jestem mama 2,5 letniego synka i ...bez obrazy ale uwazam ze obrazek tio nic fajnego ja proponuje np zlota literke (ok40zl)i jakas fajna zabawke albo bez literki tylko np chodzik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 09:59 wlasnie z obrazą bo chrzciny to nie urodziny .a co do obrazka to moim dzieciom poswiecilam na jasnej gorze i wisza nad ich łóżeczkami .jak dorosna beda mieli swietna pamiatke nad moim łóżkiem też wisial taki obrazek i cale życie bede go pamietac>No ale sorry może jestes nie wierząca i chrzciny traktujesz jak kolejna impreze MAMO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: prezent na chrzcin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:58 pól litra, gram maryśki,pare lasek i zabawa bedzie udana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 15:49 W dobrym sklepie jubilerskim można kupić łyżeczkę lub grzechotkę ze srebra. Można na nich wygrawerować datę urodzin, godzinę, wage i "wysokość" noworodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polok Re: prezent na chrzcin IP: *.g.pppool.de 01.02.06, 17:30 telefon komórkowy oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prezent na chrzcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:30 W Magicznej Krainie na Brzeznickiej maja takie ramki na zdjecie, recznie robione, rozowe lub niebieskie i nad zdjeciem mozesz kazac wyhaftowac imie dziecka a na dole date urodzin/chrzcin/ jakies tekst typu "Pamiatka chrztu" itp. ladne, specjalnie dla niego robione. Bez urazy, ale co sobie dziecko czy rodzice maja zrobic ze srebrna grzechotka?? aaa ale musisz na to czekac zanim ci to wyhaftuja wiec to tylko opcja jak chrzest nie jest w ta niedziele :) maja tam tez rozne inne niespotykane rzeczy dla dzieci -zabawki, pozytywki, ubrania - zreszta nawet kiedys sie tu reklamowali kolo forum to moze widzialas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: prezent na chrzcin IP: 80.51.222.* 02.02.06, 15:01 Mój syn dostał krzesełko do karmienia. Myślę, że to b.dobry pomysł a rzecz pożyteczna bo będzie służyć przez kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś