trzecikot 12.04.10, 21:11 "Dzwoniło do mnie mnóstwo ludzi, którzy chcą wstąpić do PiSu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Poseł Suski: 12.04.10, 21:18 trzecikot napisał: > "Dzwoniło do mnie mnóstwo ludzi, którzy chcą wstąpić do PiSu" The show must go on Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Poseł Suski: 12.04.10, 21:20 trzecikot napisał: > "Dzwoniło do mnie mnóstwo ludzi, którzy chcą wstąpić do PiSu" A do Związku Powstańców Warszawskich nie chcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Poseł Suski: 12.04.10, 21:22 Ten to nigdy rozumem nie grzeszył, ale i tak jest bardziej powściągliwy niż poseł Górski. Odpowiedz Link Zgłoś
czternasty_sympatyk_po Re: Bedą nas miliony! 12.04.10, 21:23 Mozecie sie pakowac! Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: Biedne dzieci TuskVNu. 12.04.10, 21:54 Nie razi was ten krzyż w prawym dolnym rogu na antenie TusVN24 ? Gdzie poprawnoś Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Re: Biedne dzieci TuskVNu. 28.04.10, 16:31 Razi mnie pustka między twoimi uszami. donek_z_bagien napisał: > Nie razi was ten krzyż w prawym dolnym rogu na antenie TusVN24 ? Gdzie poprawno > ś Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Bagienny! Czeka was transplantacja mozgu, 28.04.10, 16:37 zamiast blotnego bedzie miec torfowy! Odpowiedz Link Zgłoś
jareal Re: "Susłoizacja" PiSu postępuje. 28.04.10, 17:08 Genetyczny patriota, jak sam się określił, na uroczystościach żałobnych na Wawelu pojawił się w gustownym wdzianku koloru brązowego. Ponoć to taki sznyt. W Grójcu, skąd poseł pochodzi. Zaiste osobowość i intelekt godne PiS. A chamy... honoru nie mają... ( Hrabia Żorż Ponimirski - Kariera Nikodema Dyzmy ) Odpowiedz Link Zgłoś