taziuta 23.04.10, 10:00 W hipotetycznej sytuacji, gdy do drugiej tury przejdą Kaczyński Jarosław i Napieralski Grzegorz, na kogo zagłosujecie, Pełowiaki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 10:04 nie czuje sie peowiakiem, ale ja w takim przypadku zaglosowalabym na Grzeska glupi bo glupi, ale nieszkodliwy Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 10:06 scoutek napisała: > nie czuje sie peowiakiem, ale ja w takim przypadku zaglosowalabym > na Grzeska glupi bo glupi, ale nieszkodliwy Ja też na Grześka, chociaż co do tej nieszkodliwości to bym się pewnie tak w pełni nie zgodził... Odpowiedz Link Zgłoś
obcy464 Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 10:49 Właśnie głupota i naiwność szkodzi ,ale twoja logika jest przewrotna . A najmądrzejszy z politykow teraz Jarosław Kaczyński będzie najlepszym Prezydentem .Będzie kontynuatorem dziedzictwa swego Brata, Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 13:11 ... podobno(!) już mieliśmy najlepszego prezydenta... Więc? PeeS - musżę(!) się przyznać, że zgadzam się z trubadurami najlepszości prezydentury tego, który odszedł... Tak! Był on najlepszym prezydentem czwartejRP i już nigdy - przenigdy - nie będzie lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kaczyński czy Napieralski? Oczywiście: 23.04.10, 14:23 NapierPiSdzialski. To jest głupkowaty mydłek. Ten drugi to wredna, podstępna, kłamliwa dyszaca żądzą władzy kreatura. Jednego na nasze szczęście mu brakuje - umiejętności jej zdobycia. Inaczej mielibyśmy już dawno przeputane - od słowa s_rać. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Na Twojego kota - Burasa! 23.04.10, 10:15 taziuta napisał: > W hipotetycznej sytuacji, gdy do drugiej tury przejdą Kaczyński > Jarosław i Napieralski Grzegorz, na kogo zagłosujecie, Pełowiaki? ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Kot Buras jest za mądry, na ten urząd... ;) 23.04.10, 10:33 damakier1 napisała: Re: Na Twojego kota - Burasa! Kot Buras przesypia 20 godziny na 24 możliwe, a z tych pozostałych 4 godzin przesiaduje na moim progu 3, więc nie ma czasu na pełnienie obowiązków prezydenta RP. A poza tym, to nie jest kot polityczny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Kot Buras jest za mądry, na ten urząd... ;) 23.04.10, 14:14 Jaki by nie był, jest lepszy od Napieralskiego z Kaczyńskim razem i od każdego z osobna! Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.z.blizniakow [...] 23.04.10, 10:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Olałbym 23.04.10, 10:42 Tak zrobiłem Wałesa-Kwaśniewski. Wałęsa wtedy przebijał Kaczorów bufonadą i chamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A jakby.... 23.04.10, 11:40 Do drugiej tury wszedł Kononowicz i Kaczyński to na kogo byście lewaki zagłosowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: A jakby.... 23.04.10, 12:40 Zagłosował bym na Kononowicza. Obiecał że nic by nie było. A więc PiS-u tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 11:45 Grzesiek, choć zależy też od stylu kampanii, bo ja cały czas zastanawiam się czy na te wybory iść. No chyba, że będzie Ziobro, wtedy idę... Taziuta, a co Ci Grzesiek zrobił? Z tego co kojarzę, bronisz każdego lewaka (sorry;), a Grzesia - który tak pięknie rozgrywa prawicą, choćby w TVP - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Kaczyński czy Napieralski? 23.04.10, 14:47 a.adas napisał: > Taziuta, a co Ci Grzesiek zrobił? Z tego co kojarzę, bronisz > każdego lewaka (sorry;), a Grzesia - który tak pięknie rozgrywa > prawicą, choćby w TVP - nie. Odpowiedź znajdziesz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,28,110429102,110451933,Re_Napieralski_.html Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Dużo znaków zapytania. 23.04.10, 12:19 Czy wystartują, czy zbiorą podpisy, czy wejdą do II rundy? Ale odpowiedź brzmi - G. Napieralski. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: a czemu nie Kaczyński i Jurek? :-))))) 23.04.10, 12:52 Albo Marek i Jurek. PS - Duet Marek i Wacek już był. Odpowiedz Link Zgłoś
nieslusznie.zabanowany.kon litości, Taziutek, ty jeszcze pytasz 23.04.10, 12:53 toż to i sam diabeł lepszy od Jarosława. No, dobra, chyba tylko wybór pomiędzy Lepperem a Jarosławem powstrzymałby mnie od zagłosowania przeciw Jarosławowi. Nie wiem tylko, czy nie poszedłbym na wybory, czy jednak z obrzydzeniem zagłosował na Kaczyńskiego. O, wiem - gdyby przyszłoby mi wybierać między Ziobrą a Kaczyńskim, wybrałbym Kaczyńskiego. Ale wracając do twojego pytania - oczywiście, że mój głos otrzymałby Grześ. Nie żebym był jakimś jego szczególnym fanem, ale sam rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Hipotetycznie to Jaro moze wyjść za Zapieralskiego 23.04.10, 13:03 i jeden będzie prezydentem , a drugi prezydentową..................... ...........................................................Wąchocka. (przepraszam mieszkańców Wąchocka za ten czarny scenariusz) Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Do drugiej tury mogą ew. przejść Komorowski i Na- 23.04.10, 13:09 pieralski. O ile ten pokona Kaczyńskiego. I wtedy wybór jest jasny: zdziadziały ramol Komorowski, popychadło Tuska, czy Napieralski? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Do drugiej tury mogą ew. przejść Komorowski i 23.04.10, 13:22 o! po takiej budowie posta, proszę jeszcze o uszczegółowienie jakie cechy przydajesz Napieralskiemu. No może poza młody i szpakowaty, bo na to sam wpadłem. Odpowiedz Link Zgłoś