moozer 27.04.10, 14:29 ...będziemy wybierac,nie między ludzmi....ale między wizjami,a rzeczywistością...ja jestem na codzień między studentami...znającymi języki, i oni są elitą zagranicznych uczelni....pewnie wg.Jarka łże- elitą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:32 pewnie to Lenin był komunistą,jesteś beznadziejny i pewnie wykładasz na uczelni...kafelki Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:34 moozer napisał: > ...będziemy wybierac,nie między ludzmi....ale między wizjami,a > rzeczywistością...ja jestem na codzień między studentami...znającymi > języki, i oni są elitą zagranicznych uczelni....pewnie wg.Jarka łże- > elitą... Nie myślisz "studencie" nie dopuszczasz myśli,że Polska to nie tylko studenci i ci "niby wykształceni" to błąd w założeniu. Mohery i niezadowoleni to również Polska,odbierasz im prawo do "swoich racji"? Odpowiedz Link Zgłoś
moozer Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:39 bezprim napisał: > moozer napisał: > > > ...będziemy wybierac,nie między ludzmi....ale między wizjami,a > > rzeczywistością...ja jestem na codzień między studentami...znającymi > > języki, i oni są elitą zagranicznych uczelni....pewnie wg.Jarka łże- > > elitą... > > > Nie myślisz "studencie" nie dopuszczasz myśli,że Polska to nie tylko studenci > i > ci "niby wykształceni" to błąd w założeniu. > Mohery i niezadowoleni to również Polska,odbierasz im prawo do "swoich racji"? ...Jakich racji???..masz problemy z myśleniem...emerycii są na garnuszku młodych...im trzeba ułatwić zarabianie...taki jest real.. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:44 moozer napisał: > ...Jakich racji???..masz problemy z myśleniem...emerycii są na > garnuszku młodych...im trzeba ułatwić zarabianie...taki jest real.. Ty też kiedyś będziesz niby "studencie" na garnuszku młodych,taka jest kolej rzeczy. Widzę,że nie masz najmniejszego pojęcia na temat,na który zabrałeś głos. Cóż byle głupek mający dostęp do netu może pisać pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
moozer Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:47 bezprim napisał: > moozer napisał: > > > ...Jakich racji???..masz problemy z myśleniem...emerycii są na > > garnuszku młodych...im trzeba ułatwić zarabianie...taki jest real.. > > > Ty też kiedyś będziesz niby "studencie" na garnuszku młodych,taka jest kolej rz > eczy. > Widzę,że nie masz najmniejszego pojęcia na temat,na który zabrałeś głos. > Cóż byle głupek mający dostęp do netu może pisać pierdoły. Litości...fakty i argumenty...a nie inwektywy...cały PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:49 moozer napisał: > Litości...fakty i argumenty...a nie inwektywy...cały PIS... No,tak....jeżeli to twój naczelny argument to trafiłeś w płot. Po i PiS to dla mnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
moozer Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 14:57 ciekasz od argumentóbezprim napisał: > moozer napisał: > > > Litości...fakty i argumenty...a nie inwektywy...cały PIS... > > > > No,tak....jeżeli to twój naczelny argument to trafiłeś w płot. > Po i PiS to dla mnie to samo. ...uciekasz od argumentów...masz je???..czy tylko plujesz jadem? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 15:08 moozer napisał: > ciekasz od argumentóbezprim napisał: > > > moozer napisał: > > > > > Litości...fakty i argumenty...a nie inwektywy...cały PIS... > > > > > > > > No,tak....jeżeli to twój naczelny argument to trafiłeś w płot. > > Po i PiS to dla mnie to samo. > ...uciekasz od argumentów...masz je???..czy tylko plujesz jadem? Jaki argument(ty) ty przedstawiłeś aby można było rozpocząć dyskusję? Jeżeli twoim argumentem jest twój post... ...będziemy wybierac,nie między ludzmi....ale między wizjami,a rzeczywistością...ja jestem na codzień między studentami...znającymi języki, i oni są elitą zagranicznych uczelni....pewnie wg.Jarka łże- elitą... lub sugerowanie mi preferencji politycznych....to nie mamy o czym rozmawiać. Ponieważ twoje posty świadczą o tym,że nie masz nic do powiedzenia. Hasta luego. Odpowiedz Link Zgłoś
moozer Re: ..trochę dystansu... 27.04.10, 15:22 > > > Jaki argument(ty) ty przedstawiłeś aby można było rozpocząć dyskusję? > > Jeżeli twoim argumentem jest twój post... > > ...będziemy wybierac,nie między ludzmi....ale między wizjami,a > rzeczywistością...ja jestem na codzień między studentami...znającymi > języki, i oni są elitą zagranicznych uczelni....pewnie wg.Jarka łże- > elitą... > > lub sugerowanie mi preferencji politycznych....to nie mamy o czym rozmawiać. > Ponieważ twoje posty świadczą o tym,że nie masz nic do powiedzenia. > Hasta luego. ...to co napisałeś..przeczytaj to jeszcze raz,ze zrozumieniem....toż to bełkot...pijesz przed 17tą...ale przy takim poziomie frustracji...rozumie...i współczuje....pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś