anwad 09.05.10, 14:39 Dlaczego "Wybiórcza" nie poinformowała, że sąd uznał, iż działania prokuratury w Płocku wobec Ziobry były bezzasadne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pis_na_pis Re: Ziobro 09.05.10, 14:42 Po co czytasz Wyborcza. Przeciez oni zawsze klamia. Ja czytal tylko ND. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ziobro 09.05.10, 15:06 Chcę wiedzieć jak kłamią, manipulują, żeby rozumieć, skąd się bierze niewiedza niektórych ludzi. Żeby mieć się do czego odwoływać, tłumacząc im. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ziobro 09.05.10, 14:44 anwad napisała: > Dlaczego "Wybiórcza" nie poinformowała, że sąd uznał, iż działania prokuratury > w Płocku wobec Ziobry były bezzasadne? "Wystarczą 4 Ziobra, a Polska będzie dobra". Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Nie łgaj więcej. 09.05.10, 15:11 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7857194,Sad_uwzglednil_zazalenie_Zbigniewa_Ziobro_na_podstawe.html Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Dziękuję za link 09.05.10, 15:24 Jest to link do depeszy PAP, nie eksponowany w ogóle przez "GW". Dlaczego nic na ten temat nie napisała red. Siedlecka, dla której Ziobro to ulubiony bohater artykułów (wtedy gdy można go szkalować)? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonko 09.05.10, 15:31 i spróbuj odpowiedzieć sobie dlaczego na wszelakie możliwe sposoby Ziobro śledztwa przeciwko przekrętom paliwowym uwalał, topił i rozdrabniał, a nie leć zakłamaną pisowską propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:48 A Ty przestań zbaczać z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:53 Ależ ja wcale nie zszedłem z tematu. Pokazywanie akt śledztwa nie wniosło nic poza rozdrabnianiem spraw i zaciemnianiem obrazu i na tym szczególnie krytyka GW odnośnie paliw właśnie polegała. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:59 Z Panem - EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 16:06 Re:Platforma przez 2,5 roku szukala HAKOW na Ziobro oraz PIS i nic nie znalazla.Nalezy to wszystko odszczekac w czasie kampani wyborczej Pana Komorowskiego bo nie jest czysty.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś