09.05.10, 14:39
Dlaczego "Wybiórcza" nie poinformowała, że sąd uznał, iż działania prokuratury w Płocku wobec Ziobry były bezzasadne?
Obserwuj wątek
    • pis_na_pis Re: Ziobro 09.05.10, 14:42
      Po co czytasz Wyborcza. Przeciez oni zawsze klamia. Ja czytal tylko ND.
      hehehe
      • anwad Re: Ziobro 09.05.10, 15:06
        Chcę wiedzieć jak kłamią, manipulują, żeby rozumieć, skąd się bierze niewiedza niektórych ludzi. Żeby mieć się do czego odwoływać, tłumacząc im.
    • wos9 Re: Ziobro 09.05.10, 14:44
      anwad napisała:

> Dlaczego "Wybiórcza" nie poinformowała, że sąd uznał, iż działania
      prokuratury
      > w Płocku wobec Ziobry były bezzasadne?

"Wystarczą 4 Ziobra, a Polska będzie dobra".
    • trzymilionowy.post Kłamiesz w tym momencie jak zero. 09.05.10, 14:58

• anwad Ty kłamiesz jak zero, ja mówię prawdę jak Ziobro 09.05.10, 15:08
        • trzymilionowy.post Nie łgaj więcej. 09.05.10, 15:11
          wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7857194,Sad_uwzglednil_zazalenie_Zbigniewa_Ziobro_na_podstawe.html
          • anwad Dziękuję za link 09.05.10, 15:24
            Jest to link do depeszy PAP, nie eksponowany w ogóle przez "GW". Dlaczego nic na ten temat nie napisała red. Siedlecka, dla której Ziobro to ulubiony bohater artykułów (wtedy gdy można go szkalować)?
            • trzymilionowy.post Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonko 09.05.10, 15:31
              i spróbuj odpowiedzieć sobie dlaczego na wszelakie możliwe sposoby
              Ziobro śledztwa przeciwko przekrętom paliwowym uwalał, topił i
              rozdrabniał, a nie leć zakłamaną pisowską propagandą.
              • anwad Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:48
                A Ty przestań zbaczać z tematu.
                • trzymilionowy.post Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:53
                  Ależ ja wcale nie zszedłem z tematu. Pokazywanie akt śledztwa
                  nie wniosło nic poza rozdrabnianiem spraw i zaciemnianiem obrazu
                  i na tym szczególnie krytyka GW odnośnie paliw właśnie polegała.
                  • anwad Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 15:59
                    Z Panem - EOT.
                    • adams96 Re: Ty wreszcie zacznij samodzielnie myśleć słonk 09.05.10, 16:06
                      Re:Platforma przez 2,5 roku szukala HAKOW na Ziobro oraz PIS i nic
                      nie znalazla.Nalezy to wszystko odszczekac w czasie kampani
                      wyborczej Pana Komorowskiego bo nie jest czysty.!!!!
    • hrderduch To zero-ziobro piszemny z małej litery 09.05.10, 16:46

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka