Gość: fax IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 18:07 A może Tomasz Lis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
90_procent_polakow WĄSACZ W ZIELONYM GARNITURZE I BIAŁYCH BUTACH 05.03.04, 15:58 Odpowiedz Link Zgłoś
wonsaty_burak_z_sld JA SIĘ NIE NADAJE RODACY, MAM TU INNE SPRAWY WAŻNE 05.03.04, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Kto zastąpi Millera w SLD? 05.03.04, 16:02 Jest to równie interesujace,jak duży pomidor wyhodowany przez działkowca,lub purchawka znaleziona w lesie.Typowa sieczka telewizyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferja Re: Kto zastąpi Millera w SLD? 05.03.04, 16:03 elde23 napisał: > Jest to równie interesujace,jak duży pomidor wyhodowany przez działkowca,lub > purchawka znaleziona w lesie.Typowa sieczka telewizyjna. Hhahahaahaaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 21:53 Też tak to odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:04 Jak widzę te pysie tchnace inteligencją (patrz galeria Powyżej) zastanawiam się czy to listy gończe czy fotki pensjonariuszy domu wariatów - a może jedno i drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.s Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:12 ZastąPI GO Zwirek i Muchomorek z filmu rysunkowego "Sąsiedzi, bubel i spółka". Poza tym, zaświadczam, że jako społeczeństwo mamy się dobrze pod światłymi rządami partii o ostrzu socjalistycznym, jaką jest bez wątpienie Sojuz LWicy Demagotrycznej. Stwierdzam też, że działają one, te rządy, na mnie tonizująco, a przedtem, to znaczy za AWS, byłem strzępkiem nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietowarzysz Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:01 A NIECH WAS WEŹMIE JASNA CHOLERA, CZY OD JANIKA, CZY OD MILLERA. GNĘBICIE NARÓD NIBY Z LEWICY, TAK JAK I CZARNI Z GŁĘBI KAPLICY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2MO2004 Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.veranet.pl 07.03.04, 09:08 Janik - stary dobry znajomy wspieracz i przykrywka kolesiów kanalji.Nic się w SLD nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś