Dodaj do ulubionych

Kto zastąpi Millera w SLD?

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 18:07
A może Tomasz Lis?
Obserwuj wątek
    • 90_procent_polakow WĄSACZ W ZIELONYM GARNITURZE I BIAŁYCH BUTACH 05.03.04, 15:58
      • wonsaty_burak_z_sld JA SIĘ NIE NADAJE RODACY, MAM TU INNE SPRAWY WAŻNE 05.03.04, 16:02
    • lucyferja Re: Kto zastąpi Millera w SLD? 05.03.04, 16:01
      Ja!!!!
      lucyferja
    • elde23 Re: Kto zastąpi Millera w SLD? 05.03.04, 16:02
      Jest to równie interesujace,jak duży pomidor wyhodowany przez działkowca,lub
      purchawka znaleziona w lesie.Typowa sieczka telewizyjna.
      • lucyferja Re: Kto zastąpi Millera w SLD? 05.03.04, 16:03
        elde23 napisał:

> Jest to równie interesujace,jak duży pomidor wyhodowany przez działkowca,lub
        > purchawka znaleziona w lesie.Typowa sieczka telewizyjna.

Hhahahaahaaah
      • Gość: Starszy Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 21:53
        Też tak to odbieram
    • Gość: ups Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:04
      Jak widzę te pysie tchnace inteligencją (patrz galeria Powyżej) zastanawiam się
      czy to listy gończe czy fotki pensjonariuszy domu wariatów - a może jedno i
      drugie?
    • Gość: s.s Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:12
      ZastąPI GO Zwirek i Muchomorek z filmu rysunkowego "Sąsiedzi, bubel i spółka".
      Poza tym, zaświadczam, że jako społeczeństwo mamy się dobrze pod światłymi
      rządami partii o ostrzu socjalistycznym, jaką jest bez wątpienie Sojuz LWicy
      Demagotrycznej. Stwierdzam też, że działają one, te rządy, na mnie tonizująco,
      a przedtem, to znaczy za AWS, byłem strzępkiem nerw.
    • Gość: nietowarzysz Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 23:01
      A NIECH WAS WEŹMIE JASNA CHOLERA, CZY OD JANIKA, CZY OD MILLERA. GNĘBICIE NARÓD
      NIBY Z LEWICY, TAK JAK I CZARNI Z GŁĘBI KAPLICY.
    • Gość: 2MO2004 Re: Kto zastąpi Millera w SLD? IP: *.veranet.pl 07.03.04, 09:08
      Janik - stary dobry znajomy wspieracz i przykrywka kolesiów kanalji.Nic się w
      SLD nie zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka