Gość: lord cox Gratuluje Rokicie odwagi i w sumie patriotyzmu IP: *.medwln01.nj.comcast.net 15.03.04, 00:09 Stawic czola takiemu piskorzowi i krzykaczowi i pobic go jego wlasna bronia jednoczesnie opierajac sie na faktach to duze osiagniecie. Rokita wygral u tych do kogo adresowal swe wypowiedzi, a wiec u ludz myslacych. U wyznawcow sekty Leppera i tak by nie wygral. Jak wisze jak mlodziezowka Samoobraony szleje na forum ze wscieklosci to przyjemnie mi sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kumys NAGONKA NA LEPPERA JAK NA TYMINSKIEGO PRZED LATY, 15.03.04, 00:26 Te same ubeckie metody, Ale Narod sie juz poznal na tych faryzeuszach od Okraaglego Stolu i wystawi im teraz rachunek. Lepper zagraza im jak Tyminski, dlatego jest teraz taka zmasowana nagonka na niego za toze mowi ludziom prawde o przekretach czerwonej burzuazji, ktora rozkradla Polske. Mam nadzieje ze jeszcze przed tym zanim ta Unia tu wejdzie, zeby do konca rozgrabic co nam jestcze pozostawlili popaprancy w stylu Rokity, Lewandowskiego i Balcerowicza Koniec jest juz bliski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Lepper jest zagrożeniem dla Polski IP: *.acn.waw.pl 15.03.04, 00:49 Na szczęście 1 maja blisko i już potem nie będzie można eksperymentować w taki sposób, jak ten typ zapowiada. Mimo to obawiam się, że sporo wartościowych ludzi z Polski wyjedzie z obawy o stabilność. Zastanawia mnie nawiasem mówiąc, na kim oprze Lepper swoje rządy, bo chyba każdy zdaje sobie sprawę, że w przypadku dorwania się do władzy tych prostaków inteligencja stąd wyjedzie. A granic nie zamkną, bo będziemy już w Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel UCZYŁA MNIE MAMA BYM SIĘ NIE BAŁ CHAMA!!! IP: *.acn.waw.pl 15.03.04, 00:53 BO CHAM TO JEST CHAM I BOI SIĘ SAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: UCZYŁA MNIE MAMA BYM SIĘ NIE BAŁ CHAMA!!! IP: 141.158.65.* 15.03.04, 01:06 Gość portalu: Travel napisał(a): > BO CHAM TO JEST CHAM I BOI SIĘ SAM!!!! slusznie ! pozatym ten rokita taki jakis mizerny ! wiec czego tu sie bac ? tej gatki na poziomie magla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: NAGONKA NA LEPPERA JAK NA TYMINSKIEGO PRZED L IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 01:28 a ty co ? kumysem żes się acan opił? Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 00:46 Niedziela w polskich mediach upłynęła pod znakiem Leppera. Zaczęło się od Radia Zet, gdzie rano Monika Olejnik sędziowała gdy na ring wyszli „pan przewodniczący” i zwyyyyycięęęzca sieeeedemdziesięciu trzech przesłuchań w komisji seeeeejmowej, Jaaaaan Maaaaria Rooooookita! Dla tych, którzy nie słuchali: i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring1.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring2a.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring3.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring4.mp3 Warto posłuchać. PO wystawiło Rokitę do pierwszego starcia wypowiedzianej niedawno wojny z Samoobroną. Było ostro. Można powiedzieć, że szły wióry, że chlapało błotem. Niektórych za pewne to bardzo raziło. Znajdą się i tacy, co powiedzą, że Rokita się zniżył do poziomu Leppera i sam nie był w tym wszystkim wolny od populizmu. I będą mieli trochę racji. Trochę, bo prawda jest taka, że człowiekiem odpowiedzialnym w dużej części za to, na jakim poziomie dziś jest dyskurs publiczny jest właśnie Lepper. I to jest nie tylko dramat postrzegany w kategoriach dobrego smaku. To jest też niemały zwycięstwo tego prymitywu. On już zakorzenił się dość mocno w naszej rzeczywistości i mentalności. Do tego stopnia, że na lepperyzm zapanowało społeczne przyzwolenie. I nie chodzi mi nawet o wynik wyborczy – bardziej o to, że dziennikarze się płaszczą przed chamem, nazywają go „panem przewodniczącym”, podczas gdy on w ogóle nie zasługuje na to, by przekraczać progi szanujących się instytucji, w tym mediów. Zresztą media go wykreowały i ponoszą sporą odpowiedzialność za to, co się dzieje, za te 24% w sondażach. Szczególne osiągnięcia ma tu Monika Olejnik zresztą, która… A już nie chcę mówić z czym mi się to kojarzy, co się działo w „Kropce nad I” w okolicy wyborów 2001. Dlatego nie można mieć pretensji do Rokity, gdy on dziś wchodzi do tej kałuży z błotem i próbuje coś w niej zwalczyć. Wręcz przeciwnie – trzeba mu dziękować za to, że się zdobył, podjął, zaczął. Że „wojna z Lepperem” nie okazała się li tylko pustym hasłem. Okazuje się, że to jest przemyślana i zaplanowana operacja – Rokita był dziś przygotowany tak, że nieomal uprzedzał bełkot Leppera. Miał na niego papiery, cytaty, artykuły, danie liczbowe – wszystko. Pod względem przygotowania po prostu go zniszczył. To był blietzkrieg. Lepper w rozpaczliwej defensywie grozi mu dziś prokuraturą i prosi o przyspieszenie jego procesów. Bardzo słusznie – jeszcze tylko dobrze by było, żeby sądy ze słów Rokity wyczytały główne przesłanie. A nim nie jest tylko walka polityczna – tam jest też przywrócenie tych standardów, które Lepper podkopał. Nazwanie chama chamem, pokazanie jego drobnych kłamstewek, przewał i ściem, które razem składają się na obraz hochsztaplerki na wielką skalę. Przy walce na słowa z Lepperem nie można uniknąć otarcia się o populizm, ochlapania się błotem – on nie ma żadnych skrupułów, kłamie w żywe oczy. Mniej więcej to samo kierowało mną, gdy się przed referendum brałem za antyLPRlowe wygłupy – nie euroentuzjam, nie nienawiść do innych poglądów tylko sprzeciw wobec bezczelnego kłamania, wykorzystywania autorytetów wbrew ich własnym słowom. Cieszę się, że Rokita się na to zdobył, że podszedł do tego tak poważnie – zyskał w moich oczach. Wierzę w jego intencję. Cieszę się, że ze swoich błędów zdała sobie sprawę Olejnik. Cieszę się, że Radio Zet się na to zdecydowało. Rokita dziś pokazał, że w obrazie Leppera – jedynego sprawiedliwego, Robin Horda są skazy. Ale to nie jest koniec, niestety. PO musi teraz w tej wojnie pociągnąć ofensywę, czyli przedstawić program. Tu się robi ciemno. I tu mnie niepokoić zaczyna proponowana przez tą formację wizja spolaryzowanej sceny politycznej. Jeśli PO będzie zjeść ciastko i mieć ciastko, czyli będzie unikać jasnych deklaracji, to tak naprawdę nie zdobędzie, nie utrzyma szerokiego poparcia – straci je. Ludzie oczekują już teraz tylko prostych i jasnych deklaracji, która zostaną potem spełnione. PO ma szansę – pytanie czy skorzysta. Jeśli nie, to wszystko to o kant kuli – nic się nie zmieni. Doświadczenie uczy, że para może pójść w gwizdek, wojna z Lepperem jest medialna ale szybko się skończy. A Polska znów zostanie z boku. Tego się boję, tu już mi trudno uwierzyć w Rokitę… Wracając do dnia Leppera – pomijam ileś tam jeszcze wzmianek o nim, w mediach ciągle go pełno. Mnie najbardziej zirytowało to, że w chwili gdy Zetka siłami Olejnik i Rokity odwaliła kawał dobrej, potrzebnej, choć brudnej roboty, TVN podstawił temu nogę i zaprosił Leppera w charakterze celebrity do programu Wiśniewskiego. Do rangi przerażającego symbolu naszej rzeczywistości urasta smsowa sonda – Lepper czy Wiśniewski? Wyników nie widziałem. Za to zaskoczył mnie gospodarz – zaatakował bowiem gościa z grubej rury, wykazał zbieżności jego wypowiedzi z „Mein Kampf”, co chwytem jest może prostym, ale wymownym, do publiczności tego programu za pewne trafiającym. Ciężko mi ocenić jak wypadł „przewodniczący” – w moich oczach zawsze wypada mniej więcej tak samo podle i ciężko mi się zdobyć na dystans. Ale żeby Wiśniewski musiał ratować twarz TVN? Ciekawych czasów dożyliśmy, jakby nie patrzyć. ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 00:50 Niedziela w polskich mediach upłynęła pod znakiem Leppera. Zaczęło się od Radia Zet, gdzie rano Monika Olejnik sędziowała gdy na ring wyszli "pan przewodniczący" i zwyyyyycięęęzca sieeeedemdziesięciu trzech przesłuchań w komisji seeeeejmowej, Jaaaaan Maaaaria Rooooookita! Dla tych, którzy nie słuchali: i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring1.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring2a.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring3.mp3 i.wp.pl/a/f/mp3/7707/ring4.mp3 Warto posłuchać. PO wystawiło Rokitę do pierwszego starcia wypowiedzianej niedawno wojny z Samoobroną. Było ostro. Można powiedzieć, że szły wióry, że chlapało błotem. Niektórych za pewne to bardzo raziło. Znajdą się i tacy, co powiedzą, że Rokita się zniżył do poziomu Leppera i sam nie był w tym wszystkim wolny od populizmu. I będą mieli trochę racji. Trochę, bo prawda jest taka, że człowiekiem odpowiedzialnym w dużej części za to, na jakim poziomie dziś jest dyskurs publiczny jest właśnie Lepper. I to jest nie tylko dramat postrzegany w kategoriach dobrego smaku. To jest też niemały zwycięstwo tego prymitywu. On już zakorzenił się dość mocno w naszej rzeczywistości i mentalności. Do tego stopnia, że na lepperyzm zapanowało społeczne przyzwolenie. I nie chodzi mi nawet o wynik wyborczy - bardziej o to, że dziennikarze się płaszczą przed chamem, nazywają go "panem przewodniczącym", podczas gdy on w ogóle nie zasługuje na to, by przekraczać progi szanujących się instytucji, w tym mediów. Zresztą media go wykreowały i ponoszą sporą odpowiedzialność za to, co się dzieje, za te 24% w sondażach. Szczególne osiągnięcia ma tu Monika Olejnik zresztą, która. A już nie chcę mówić z czym mi się to kojarzy, co się działo w "Kropce nad I" w okolicy wyborów 2001. Dlatego nie można mieć pretensji do Rokity, gdy on dziś wchodzi do tej kałuży z błotem i próbuje coś w niej zwalczyć. Wręcz przeciwnie - trzeba mu dziękować za to, że się zdobył, podjął, zaczął. Że "wojna z Lepperem" nie okazała się li tylko pustym hasłem. Okazuje się, że to jest przemyślana i zaplanowana operacja - Rokita był dziś przygotowany tak, że nieomal uprzedzał bełkot Leppera. Miał na niego papiery, cytaty, artykuły, danie liczbowe - wszystko. Pod względem przygotowania po prostu go zniszczył. To był blietzkrieg. Lepper w rozpaczliwej defensywie grozi mu dziś prokuraturą i prosi o przyspieszenie jego procesów. Bardzo słusznie - jeszcze tylko dobrze by było, żeby sądy ze słów Rokity wyczytały główne przesłanie. A nim nie jest tylko walka polityczna - tam jest też przywrócenie tych standardów, które Lepper podkopał. Nazwanie chama chamem, pokazanie jego drobnych kłamstewek, przewał i ściem, które razem składają się na obraz hochsztaplerki na wielką skalę. Przy walce na słowa z Lepperem nie można uniknąć otarcia się o populizm, ochlapania się błotem - on nie ma żadnych skrupułów, kłamie w żywe oczy. Mniej więcej to samo kierowało mną, gdy się przed referendum brałem za antyLPRlowe wygłupy - nie euroentuzjam, nie nienawiść do innych poglądów tylko sprzeciw wobec bezczelnego kłamania, wykorzystywania autorytetów wbrew ich własnym słowom. Cieszę się, że Rokita się na to zdobył, że podszedł do tego tak poważnie - zyskał w moich oczach. Wierzę w jego intencję. Cieszę się, że ze swoich błędów zdała sobie sprawę Olejnik. Cieszę się, że Radio Zet się na to zdecydowało. Rokita dziś pokazał, że w obrazie Leppera - jedynego sprawiedliwego, Robin Horda są skazy. Ale to nie jest koniec, niestety. PO musi teraz w tej wojnie pociągnąć ofensywę, czyli przedstawić program. Tu się robi ciemno. I tu mnie niepokoić zaczyna proponowana przez tą formację wizja spolaryzowanej sceny politycznej. Jeśli PO będzie zjeść ciastko i mieć ciastko, czyli będzie unikać jasnych deklaracji, to tak naprawdę nie zdobędzie, nie utrzyma szerokiego poparcia - straci je. Ludzie oczekują już teraz tylko prostych i jasnych deklaracji, która zostaną potem spełnione. PO ma szansę - pytanie czy skorzysta. Jeśli nie, to wszystko to o kant kuli - nic się nie zmieni. Doświadczenie uczy, że para może pójść w gwizdek, wojna z Lepperem jest medialna ale szybko się skończy. A Polska znów zostanie z boku. Tego się boję, tu już mi trudno uwierzyć w Rokitę. Wracając do dnia Leppera - pomijam ileś tam jeszcze wzmianek o nim, w mediach ciągle go pełno. Mnie najbardziej zirytowało to, że w chwili gdy Zetka siłami Olejnik i Rokity odwaliła kawał dobrej, potrzebnej, choć brudnej roboty, TVN podstawił temu nogę i zaprosił Leppera w charakterze celebrity do programu Wiśniewskiego. Do rangi przerażającego symbolu naszej rzeczywistości urasta smsowa sonda - Lepper czy Wiśniewski? Wyników nie widziałem. Za to zaskoczył mnie gospodarz - zaatakował bowiem gościa z grubej rury, wykazał zbieżności jego wypowiedzi z "Mein Kampf", co chwytem jest może prostym, ale wymownym, do publiczności tego programu za pewne trafiającym. Ciężko mi ocenić jak wypadł "przewodniczący" - w moich oczach zawsze wypada mniej więcej tak samo podle i ciężko mi się zdobyć na dystans. Ale żeby Wiśniewski musiał ratować twarz TVN? Ciekawych czasów dożyliśmy, jakby nie patrzyć. A w bardzo dużym skrócie, jakbym miał się wyrazić, to Rokita ma u mnie dodatkowe punkty za to, że zdobył się na nazwanie pewnych spraw po imieniu, co oczywiście nie znaczy, żem się z dnia na dzień zachłysnął jego osobą i przestał widzieć przeszłe czy obecne wady tego faceta. Niemniej w walce z Lepperem ma moje pełne poparcie. Nawet, jak mówię, jeśli w tej walce używa środków, których ja bym nie chciał widzieć w naszej polityce. To Lepper tą politykę do takiego poziomu sprowadził i pretensja do Rokity jest kota pytą do góry odwracaniem. Roody Allen ______________________ Dostęp do Internetu powinien być prawnie reglamentowany, najlepiej wydawany po okazaniu świadectwa lekarskiego i za zgodą rodziców. Jerzy Pilch ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 00:50 Cholera, przepraszam za zamieszanie - w tym drugim poscie tylko ostatani akapit pownien byl sie znalezc. ________________________________________ Roody102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f bardzo dobry tekst, 100% racji, pozdrawiam IP: *.law.harvard.edu 15.03.04, 04:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (s)nail ś w i e t n y _ t e k s t, P O L EC A M ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 10:58 W 100% się z Panem zgadzam. Dobrze, że ktoś stawił mu opór... mogą uczciwych ludzi czekać ciężkie czasy ;-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.ca.astound.net 16.03.04, 05:53 Bełkot i ''prawdy'' manipulanta i pieniacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord cox Nic dodac nic ujac. Mam podobne spostrzezenia. IP: *.medwln01.nj.comcast.net 15.03.04, 01:58 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Brawo P.Janie "bo cham to jest cham i niech boi IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 00:47 się sam..." jak śpiewał Stanisławski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEL KOLASA Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.bchsia.telus.net 15.03.04, 00:52 Jestem Pawel Kolasa. Polacy musza zmienic mentalnosc atakowania siebie. Zamiast tego ustalic najlepsza droge ekonomiczna dla Polski, bo to jest MATEMATYCZNIE MOZLIWE. Pawel Kolasa CEO Wiser TV Corporation www.wiser.tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Rozmowa BESTIA ROKITA IP: *.ca.astound.net 15.03.04, 01:04 Specjalnie słuchałem ''rozmowy'' obu ''panów''. Jestem przerażony pieniactwem Rokity. To bestia jak jego nazwisko Diabeł Rokita. ''Zero'' które nieustannie coś udaje. Przedtem sądziłem, że jest to człowiek inteligenty ale zegoizowany, cwany ale nie pieniacz, który np. Lepperowi zarzuca brak jakichkolwiek standardów a sam jest zwykłam pieniaczem. Nachalnie egoistycznie przerywa, splugawia Leppera, typowe metody żydo-komuny SLD UW i PO. Jest to człowiek inteligenty a jednocześnie potwornie głupi. Ten prosty Lepper jest bardziej człowiekiem niż ten wściekły Rokita. Już rządził z UW i AWSem i same głupstwa. Ten prosty Lepper jest o niebo lepszy niż ten przebiegły i bezczelny Rokita. Jestem zdziwiony. Nie ma ludzi w Polsce prawdziwie kochający Boga, Polskę i Polaków. Jest to przykre. Stado inteligenckich zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Brawo Rokita! IP: *.law.harvard.edu 15.03.04, 01:50 Cale szczescie, ze Rokita ma odwage i potrafi wziac za morde takiego Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Rozmowa BESTIA ROKITA 15.03.04, 01:51 Gość portalu: PO napisał(a): > Specjalnie słuchałem ''rozmowy'' obu ''panów''. > Jestem przerażony pieniactwem Rokity. To bestia jak jego nazwisko Diabeł Rokita > . > ''Zero'' które nieustannie coś udaje. > Przedtem sądziłem, że jest to człowiek inteligenty ale zegoizowany, cwany ale > nie pieniacz, który np. Lepperowi zarzuca brak jakichkolwiek standardów a sam > jest zwykłam pieniaczem. Nachalnie egoistycznie przerywa, splugawia Leppera, > typowe metody żydo-komuny SLD UW i PO. Jest to człowiek inteligenty a > jednocześnie potwornie głupi. Ten prosty Lepper jest bardziej człowiekiem niż > ten wściekły Rokita. Już rządził z UW i AWSem i same głupstwa. > Ten prosty Lepper jest o niebo lepszy niż ten przebiegły i bezczelny Rokita. > Jestem zdziwiony. Nie ma ludzi w Polsce prawdziwie kochający Boga, Polskę i > Polaków. Jest to przykre. Stado inteligenckich zwierząt. Posłuchaj jeszcze raz, może coś w końcu zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BYŁY SOLIDARUCH Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 80.244.136.* 15.03.04, 01:55 Nawet Rzeczpospolita "robi" w portki przed Lepperem ze strachu że Samoobrona może rządzić. Nie jestem zwolennikiem Leppera, ale wiele jego pomysłów ma sens. Popatrzenie w "kieszenie' wielu polskim cwaniaczkom pokazałoby skąd są te nowe fortuny. Wielu obecnie bardzo bogatych z BCC wrtóciło do Polski z zachodu po kilku czy kilkunastu latach pobytu. Wrócili z pustymi workami. Tam niepoznano się na ich geniuszu, dopiero III Rzeczpospolita pozwoliła im się nachapać. Ot tyle chciałbym zobaczyć jak Lepper trzepie tyłkli. Jak się nie sprawdzi 6 miesięcy i na taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 02:02 Gość portalu: BYŁY SOLIDARUCH napisał(a): > Nawet Rzeczpospolita "robi" w portki przed Lepperem ze strachu że Samoobrona > może rządzić. Nie jestem zwolennikiem Leppera, ale wiele jego pomysłów ma sens. > > Popatrzenie w "kieszenie' wielu polskim cwaniaczkom pokazałoby skąd są te nowe > fortuny. Właśnie. Samabrona to najbogarszy klub w Sejmie. Najwyższy czas złapać tych złodziei za dupe. > Wielu obecnie bardzo bogatych z BCC wrtóciło do Polski z zachodu po > kilku czy kilkunastu latach pobytu. Wrócili z pustymi workami. Tam niepoznano > się na ich geniuszu, dopiero III Rzeczpospolita pozwoliła im się nachapać. Ot > tyle chciałbym zobaczyć jak Lepper trzepie tyłkli. Jak się nie sprawdzi 6 > miesięcy i na taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.airport.wroclaw.pl 15.03.04, 09:20 Jebnij się w łeb popierdoleńcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terefere Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.lastnet.pl 16.03.04, 01:06 A ja Wam drogi Ciemnogrodzie chciałbym powiedzieć tyle....napier..alajcie sie dalej słownie - Lepper-cwaniak i Rokita-cwaniak juz Was dopadli...piana z pyska, stek pseudointeligentnych gadek.....tak dalej...a daleko zajedziemy....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 02:41 Jest to trochę niepokojące, że jeden z liderów partii mającej pewien prestiż wdaje się z Lepperem w populistyczno - rozrywkową debatę, i w dodatku przyjmuje sposób prowadzenia dyskusji od swojego mniej rozgarniętego rozmówcy... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 02:58 Gość portalu: Arturro napisał(a): > Jest to trochę niepokojące, że jeden z liderów partii mającej pewien prestiż > wdaje się z Lepperem w populistyczno - rozrywkową debatę, i w dodatku przyjmuje > > sposób prowadzenia dyskusji od swojego mniej rozgarniętego rozmówcy... Trzeba dziada pokonać jego własną bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 80.48.247.* 15.03.04, 04:23 Cała ta dyskusja mnie przeraża. Ciągłe epitety, wyzwiska, nie pasują do gazety w której chcecie Państwo wyrażać swoją opinię. Nie powinniśmy atakować człowieka. Atakujmy, jego poglądy, to co robi, jego plany, oraz sposoby ich realizacji. Państwo ubliżając P. Lepperowi, sami stawiacie się w dość dwuznacznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 04:32 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Cała ta dyskusja mnie przeraża. Ciągłe epitety, wyzwiska, nie pasują do gazety > w której chcecie Państwo wyrażać swoją opinię. Nie powinniśmy atakować > człowieka. Atakujmy, jego poglądy, to co robi, jego plany, oraz sposoby ich > realizacji. Państwo ubliżając P. Lepperowi, sami stawiacie się w dość > dwuznacznej sytuacji. Masz rację, tutaj sami brutale. Proponuję ci forum metroseksualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazny slychacz Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.nas79.los-angeles2.ca.us.da.qwest.net 15.03.04, 04:27 Kto ukladal to pytanie sondazowe??? A jezeli ja uwazam ze zaden nie wygral tej debaty? (inaczej mowiac - remis), ciekawe jak mam wtedy zaglosowac? Drodzy diennikarze: poczytajcie sobie troche o metodologii ukladania pytan ankietowych! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 04:34 Gość portalu: uwazny slychacz napisał(a): > Kto ukladal to pytanie sondazowe??? A jezeli ja uwazam ze zaden nie wygral tej > debaty? (inaczej mowiac - remis), ciekawe jak mam wtedy zaglosowac? Nie głosuj wcale. > Drodzy > diennikarze: poczytajcie sobie troche o metodologii ukladania pytan ankietowych > ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazny sluchacz Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.nas79.los-angeles2.ca.us.da.qwest.net 15.03.04, 04:46 tak tez zrobilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witoldon Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.Szczecinek.Net.pl 15.03.04, 06:24 To jest straszne.Leper to człowiek jak to kiedyś określono młody Hitler.Ciarki przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n. p. Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 06:35 Rokita zniżył się do poziomu Lepera, jakiś cytatat ktoś coć powiedział albo nie powiedział, nie tego się spodziewałem i nie jestem pewien czy Rokita wygrał ten pojedynek zwłaszcza wsród zwolenników Lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Lepper to cymbał IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.03.04, 07:06 Trzeba z nim dyskutować jego metodami - to się ludzie na nim poznają - że to szarlatan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys Re:Brawo Rokita, na chama trzeba po chamsku IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.03.04, 07:09 My ludzie wsi mówimy wprost: na chama trzeba stosować metody chamskie. Rokita przyjął dobrą strategię. Takiego cepa wiejskiego, cwaniaka, pospolitego oszusta, co to wszystko ma w d...., należy w zarodku tępić, tak jak to się robi z chwastami. Chwasty mają ogromną siłę przebicia, niszczą wszystko dookoła. Takim chwastem na arenie poliytcznej jest Lepper wraz ze swymi kolesiami. Wypowiedzi niektórch internautów, świadczą o niedojrzałości politycznej, są omamieni frazesami Leppera. Jak taki przestępca ma zaprowadzić ład i porządek w kraju?. Ludziska opamiętajcie się. Przecież naród polski już to ćwiczył w PRL, co to prostaki brały się za rządzenie. Skutki takich rządów do dziś odczuwamy. Powtarzam Lepper to dziś największe zagrożenie kraju, to kompromitacja na arenie międzynarodowej, to cofnięcie Polski o pół wieku wstecz. Przecież próbkę swych umiejętności Lepper pokazał w swym gronie. Bił po mordzie swych kompanów. A jak takiemu watażce dać siły zbrojne, policję. No to będziemy mieli dopiero demokrację w stylu latynowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ospol KTO CHCE ZYDA ROKITE NA PREMIERA 15.03.04, 07:43 Ja nie chce go widziec w rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: KTO CHCE ZYDA ROKITE NA PREMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 09:25 Ty chyba uciekłeś z Tworek ?? A propos to Ty jeszcze nie wiesz ,że Lepper to Kanenbaum . Nie ejsteś na bierząco palancie .Nie dojże ,że żyd to jeszcze ubek i rosyjski sprzedawczyk . I ty kmiocie chcesz takiego szefa rzau. No chyba ,że kmiot do kmiotka ciągnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Re: KTO CHCE ZYDA ROKITE NA PREMIERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:03 Rokita to Żyd ,Lepper to Żyd ,a Bubel na prezydenta.W Polsce jest więcej Żydów niż w Izraelu. W rządzie 100% w Sejmie 100% w Senacie 100%.Tylko jest jeden PRAWDZIWY POLAK.Nazywa się Leszek Bubel.Należy go chronić ...najlepiej w zakładzie zamkniętym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitroo Re: KTO CHCE ZYDA ROKITE NA PREMIERA IP: *.herby.kielce.pl / *.herby.kielce.pl 16.03.04, 01:09 to Kiepski też jest żydem?? o mamo... to sądny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Zmarnowana szansa.... IP: *.pl / *.enterpol.pl 15.03.04, 08:10 Lepper to niebezpieczny demagog , Rokita jest za mało przebojowy i za uczciwy by przeprowadzić pełną kompromitację tego kmiotka w białych skarpetkach... Powinna być zmieniona ordynacja wyborcza - wprowadzić zapis o obowiązkowych badaniach psychiatrycznych dla wszystkich posłów i musimy podnieść pułap minimalnego wykształcenia - dopiero wtedy matoły , psychopaci i wszelkiej maści czuby odpłyną w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulio1 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 213.155.168.* 15.03.04, 08:13 ludzie czy wyscie powariowali kto chce glosowac ne tego cwaniaczka leppera?? Dość ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.03.04, 08:29 Gość portalu: gulio1 napisał(a): > ludzie czy wyscie powariowali kto chce glosowac ne tego cwaniaczka leppera?? > Dość ciemnoty. A kto by glosowal na tego kameleona Rokite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan 1937 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 08:48 Obowiązkiem moralnym Gazety jest wziąść żywy udział w informowaniu opinii publicznej (prostymi słowami) o tym kim jest A. Lepper i czym jego tryumfalny pochód grozi. Mam jeszcze nadzieję, że podczas kolacyjki Naczelnego z Urbanem (wiemy, ze jego żona dobrze gotuje)nie doszło do innych ustaleń. Barbarzyńcy u wrót! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczypisk No to powtarzamy IP: *.golebia.clarus.com.pl 15.03.04, 08:59 Sam radia zet nie słucham więc nagranie sciągnąłem w mp3. Uważam więc że takie nagranie jak to powinno być do znudzenia puszczane ludziom, więcej: to powinno być zadanie domowe dla polskich polityków - nauczyć się rozmawiać z tym czlowiekiem. Bo czas najwyższy na kontrofensywę już nadszedł. Wogóle to nie mam zielonego pojęcia co sobie polscy politycy myślą. To że samoobrona to polityczne zoo wiemy wszyscy, ale to nie ma żadnego przełożenia na możliwość jej kontroli przy poparciu elektoratu. Ja, chociaż do p. Rokity miałem przeciętny szacunek, to uważam, że w tym wypadku on u mnie swoją charyzmę conajmniej potroił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: create Re: No to powtarzamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 17:33 zgadzam sie - to jedyny sposob na walke polityczna w tych warunkach, jest to typowa kampania negatywna, a co najzabawniejsze, Lepper w niej przegra, bo mowi same ogolniki, a to dopiero poczatek rozliczania Leppera, do biegu, gotowi start, rozliczajcie go na wszystkich frontach w telewizji , radiu, prasie a co najważniejsze jeźdźcie w teren do wyborców !!!! Politycy do pracy politycznej, i odgońcie Leppera, niech zniknie ze sceny politycznej, once and for all! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: No to powtarzamy IP: *.ca.astound.net 16.03.04, 06:07 Rokita jest nieco mnijszym diabłem niż Goebbels. Pomimo wszystko nie da ci tak dużo satysfakcji i zresztą będzie trwała o wiele krócej. Tak jak kiepski narkotyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: 62.233.197.* 15.03.04, 09:07 Straszne jest tylko to, ze ktos taki jak pan Leper mowiacy o sobie w trzeciej osobie (to chyba chorba psychiczna?!) ma takie poparcie w naszym kraju. Osoba ktora nie ma zadnych argumentow(jedyne co mu przyszlo do glowy, to ze posel Rokita jest lysy i ie ma rozumu, ciekawe co na to inne osoby ktore nie maja wlosow na glowie), na zadawane pytania nie odpowiada, nie umie poprawnie zbudowac zdania. przerazajace jest to, ze nawet po tej debaci, gdzie pograzyl sie totalnie 10% internautow twierdzi, ze to on wygral. Chcialabym wiedziec w ktorym momencie? A. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.bb Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st 15.03.04, 09:09 Oj. powyłaziła komuś słomka z kamaszków, oj, powyłaziła!!! Nie pomogli spece od wizerunku, bo wizerunek sam się zrobił... Patrząc na tego oszołoma leppera zaczynam się bać: o Polskę jego wizji, o Europę jego wizji, o Polaków, którzy polezą za nim "na złość babci", żeby "IM" dokopać... "IM" - to znaczy komu?! Lewicy? Prawicy? KOściołowi? NIE!!! "IM" - to znaczy NAM!!! Idąc za Lepperem popierasz anarchię i faszyzm!!! Ludzie, brońmy się przed Samoobroną!!! A swoją drogą - Rokita to facet na cztary kopytka kuty!!! Gdzie ten oszołom Lepper się pakował?! Z kim?! W tym wymiarze "pojedynek" Wałęsa - Kwas, to pikuś! Odpowiedz Link Zgłoś
kot_kuba Niestety, Lepper i tak będzie popularny 15.03.04, 09:16 Nie ma znaczenia, jak go zjechał Rokita. Mozna mieć multum argumentów przeciw Lepperowi, ale dla jego kiboli i tak ma znaczenie, że "oni już rządzili", "Balcerowicz musi odejśc" oraz "oni wyprzedali Polskę za bezcen" (to ostatnie zdanie nb. jest częstokroć prawdziwe). Rokita - i PO - utwierdza przekonanie o głupocie Leppera o niej już dawno przekonanych. Do głowy bidoty zaś lepiej wchodzą proste i populistyczne hasełka by Endrju L. niż prawda o nim i jego pomysłach na Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 15.03.04, 09:23 Polaku! Wybory czy kampania buraczana!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.nfz.gov.pl / 62.233.196.* 15.03.04, 09:24 Brawo Rokita! Może wreszcie ktoś otworzy oczy Polakom i zapobiegnie upadkowi tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Lepper kontra Rokita. Ring wolny, pierwsze st IP: *.ca.astound.net 16.03.04, 06:14 Rokita już działał w różnych rządach i wynik jest opłakany. Masoneria i mafia kosmopolityczna to zanik Polski, niewola i bieda. Pseudointeligencka retoryka prawnicza i wielkie EGo. Może dobre dla jego Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Z gęby cholewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 09:54 Monika 'tłusty włosek' obiecała po jednej z 'Kropek nad i' z udziałem Leppera, że już nigdy nie zaprosi go do swego programu. I co? Pecunia non olet ! Odpowiedz Link Zgłoś