capferret 05.07.10, 16:35 u Moniki dala popis swego chamstwa i rewanzyzmu za jarka, a takie chyba miala nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasch1 Re: Piastunka, ups, przedszkolanka Jakubiak 05.07.10, 16:38 Jak widziałem ją niomal płaczącą z bezsilności kwiczałem z radości. Może i jestem złym człowiekiem ale to bardziej cieszy niż 100% podwyżki w robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Piastunka, ups, przedszkolanka Jakubiak 05.07.10, 17:46 PiSdzielnia powtarza, że Palikot jest chamem, jak zatem nazwać to babsko ? Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Piastunka, ups, przedszkolanka Jakubiak 05.07.10, 17:48 v.t.s napisał: > PiSdzielnia powtarza, że Palikot jest chamem, > jak zatem nazwać to babsko ? Nie może się mierzyć z Palikotem....w chamstwie mało kto mu dorówna,chyba tylko Niesioł. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Piastunka, ups, przedszkolanka Jakubiak 05.07.10, 17:50 bezprim napisał: > v.t.s napisał: > > > PiSdzielnia powtarza, że Palikot jest chamem, > > jak zatem nazwać to babsko ? > > > Nie może się mierzyć z Palikotem....w chamstwie mało kto mu dorówna,chyba tylk > o > Niesioł. Palikot i Niesiolowski są chamami świadomymi swojego chamstwa i z premedytacją go używającymi. Jakubiak jest źle wychowaną przekupą. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Lepiej uważaj:) 05.07.10, 17:50 Bo to miał być erzac pierwszej Damy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś