zalogowany.cookie 06.07.10, 12:27 Na Zamku Królewskim wręczono Komorowskiemu uchwałę PKW. Na uroczystość zaproszono - co oczywiste - również jego kontrkandydatów. Zgaduj, zgadula - kogo spośród tych najważniejszych brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Szacunek 06.07.10, 12:28 zalogowany.cookie napisał: > Na Zamku Królewskim wręczono Komorowskiemu uchwałę PKW. > Na uroczystość zaproszono - co oczywiste - również jego kontrkandydatów. > > Zgaduj, zgadula - kogo spośród tych najważniejszych brakuje? Korwina Mikke ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.cookie Re: Szacunek 06.07.10, 12:31 Korwin jest. Nie ma Kaczyńskiego i Pawlaka. Obok Tuska stał... zgaduj, zgadula dla tych, co nie oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Szacunek 06.07.10, 12:39 Palikot plus podręczny zestaw dekaczyzacyjny : penis plus świński ryj ( niezapijaczony ) ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 No dobra - to kto jak nie Palikot .... 06.07.10, 12:47 Wiem ! Chór starców - w składzie : Wajda, Kutz etc. .. teraz trafiłem !!! Na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Szacunek 06.07.10, 12:37 zalogowany.cookie napisał: > Korwin jest. Nie ma Kaczyńskiego i Pawlaka. Obok Tuska stał... zgaduj, zgadula > dla tych, co nie oglądali. Braku Kaczyńskiego się domyśliłem. Takie zachowanie to przecież oczywista oczywistość. Ale brak Pawlaka jest ciekawy. Czyżby po wyborczej klęsce starał się na wszelkie sposoby odcinać od koalicjanta ? Przecież PSL zawsze słaby wypadało w wyborach prezydenckich. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.cookie Pawlak jednak był! 06.07.10, 14:11 Schował się gdzieś i go nie zauważyłem w TV. Na zdjęciach jest. A więc tylko Jarosław miał ważniejsze sprawy na głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Szacunek 07.07.10, 00:05 Jarus Kaczapuda i tak bedzie robil wszystko, by macic, bo jego zadza wladzy za kazda cene jest chorobliwa, o czym wie kazdy, kto ma kropelke oleju w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szacunek 06.07.10, 12:30 sorry, nie zauwazylam Twojego watku i rozwiazalam zagadke bo nazwalam swoj: malostkowy Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych No i co z tego? 06.07.10, 12:31 Palikot to cham a główny kontrkandydat obecnego prezydenta-elekta jest odmieniony. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.cookie Re: No i co z tego? 06.07.10, 12:33 Taak, odmieniony. Jest to jedyny w przyrodzie stan odmienny, który po dwóch miesiącach mija bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: No i co z tego? 06.07.10, 12:38 Sugerujesz, że smutek i uczucie pustki po stracie brata bliźniaka i jego żony potrwa dwa miesiące ? No nie wiem .... - sorry, ale albo cierpisz na zaawansowamą psychopatię ( oziębłość uczuciowa ) albo nigdy nie straciłeś nikogo bliskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No i co z tego? 06.07.10, 12:41 indeed4 napisał: > Sugerujesz, że smutek i uczucie pustki po stracie brata bliźniaka i > jego żony potrwa dwa miesiące ? > > No nie wiem .... - sorry, ale albo cierpisz na zaawansowamą > psychopatię ( oziębłość uczuciowa ) albo nigdy nie straciłeś nikogo > bliskiego :-) Jest też możliwość, że to Jarosław jest psychopatą, którego jedynym uczuciem jest żądza władzy i który wykorzystuje swoją rodzinę (matkę, brata) w celu tej władzy zdobycia. Który nawet śmierć brata wykorzystywał w kampanii wyborczej. S. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Powiem więcej ! 06.07.10, 12:44 Katastrofa została starannie wcześniej zaplanowana ! Przez Jacka Kurskiego i Bielana rzecz jasna :-) 100 luda walnęło w glebę coby psychopatyczny groźny Jarosław I Wspaniały mógł był odzyskać władzę :-) Are you happy now ... ? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powiem więcej ! 06.07.10, 12:49 indeed4 napisał: > 100 luda walnęło w glebę coby psychopatyczny groźny Jarosław I > Wspaniały mógł był odzyskać władzę :-) To wielce prawdopodobne. Kto w końcu na tych śmierciach zyskał ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Powiem więcej ! 06.07.10, 12:56 Mówiłem - ta śmierć już dużo wcześniej została przez PiS starannie zaplanowana ! Cóż za bezprzykładny cynizm i brak skrupułów - ci ludzie dla władzy są skłonni zrobić wszystko ... Hańba ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Powiem więcej ! 06.07.10, 12:58 Z tym "zaplanowaniem" to bzdura. :p Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Powiem więcej ! 06.07.10, 13:00 ave.duce napisała: > Z tym "zaplanowaniem" to bzdura. > > :p No, Macierewicz i ulubienica Prezesa Szczypińska pojechali pociągiem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Powiem więcej ! 06.07.10, 13:04 A co - niby co, że samo tak wyszło ... ?! Ne-ver ! Nie podważaj naszych ustaleń, bo prawie już razem ze snajperem dochodzimy :-O Znaczy, do sedna zagadnienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: No i co z tego? 06.07.10, 12:38 zalogowany.cookie napisał: > Taak, odmieniony. Jest to jedyny w przyrodzie stan odmienny, który po dwóch > miesiącach mija bez śladu. Przeszczep twarzy został odrzucony (ze wstrętem). S. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: No i co z tego? 07.07.10, 00:00 > Przeszczep twarzy został odrzucony (ze wstrętem). Wstręt ogarnął przyczepioną twarz, dlatego musiała być odrzucona. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda "Nowe" oblicze prezesa :) 06.07.10, 13:04 zalogowany.cookie napisał: > > Zgaduj, zgadula - kogo spośród tych najważniejszych brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś