man_sapiens 25.08.10, 22:18 Może byśmy tak pod Radiem zebrali się my - domagający się zniknięcia Sakiewicza? Mam daleko do Warszawy, ale w weekend albo we wtorek mogę wpaść. Ciekawe, czy będzie nas więcej niż kilkadziesiąt osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vuvuzela Re: Demo przeciw Sakiewiczowi? 25.08.10, 22:32 man_sapiens napisał: > Może byśmy tak pod Radiem zebrali się my - domagający się zniknięcia > Sakiewicza? Mam daleko do Warszawy, ale w weekend albo we wtorek mogę wpaść. > Ciekawe, czy będzie nas więcej niż > kilkadziesiąt > osób. Juz była taka manifestacja, kilka miesięcy temu. Poczytaj zresztą forum Trójki, tam lament trwa od kilku miesięcy. 90% słuchaczy nie może się doczekać kiedy TrUjka zostanie oczyszczona z frondowo - rzepowych złogów (parafrazując Targalskiego). forum.polskieradio.pl/trojka/posts.aspx?t=7901 Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Demo przeciw Sakiewiczowi? 26.08.10, 01:09 Pewnie masz rację, żeby tych 20-kilku żołnierzy Pisu ignorować. Żeby demo zorganizować trzeba by to zrobić na facebooku, a to nie jest to, co lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Na śmietnik historii GO! 26.08.10, 22:05 man_sapiens napisał: > Może byśmy tak pod Radiem zebrali się my - domagający się zniknięcia > Sakiewicza? Mam daleko do Warszawy, ale w weekend albo we wtorek mogę wpaść. > Ciekawe, czy będzie nas więcej niż > kilkadziesiąt > osób. Odpowiedz Link Zgłoś