Gość: mee... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 17:20 ...zbyt piekne ...by moglo dojsc do realizacji tego pomyslu pis... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr podzial IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.04, 17:23 wiec co: Samoobrona to skrajna-lewica SLD-UP to lewica, SDPL to centro-lewica, PO to centro-prawica, PiS to prawica, LPR to skrajna-prawica, czy to jest podzial polityczny Polski. Czy przyszlosc to koalicja SDPL - PO lub PiS, LPR, Samoobrona albo PiS-PO Czy ktos moze mi to wyjasnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: podzial- wcale nie... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 17:31 ...FAKTEM JEST ..,ZE MAMY TYCH PARII W POLSCE WIELE...a wiekszosc kanapowo- powielajacych sie z innymi partiami...dlatego w polsce powinny byc dwie partie tak jak w usa...lewica i prawica czytaj demokraci i republikanie...a cala reszta ktora nie miesci sie w tych kategoriach powinna wiesc zywot gdzies na peryferiach...dzilajac za wlasna kase- skladki czlonkowskie i prywatne dotacje...a nie zajadac sie kawiorem jak to ma miejsce dzisiaj za pieniadze biednego polskiego podatnika... Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez W Polsce prawica jest lewicowa a lewica prawicowa 27.03.04, 20:47 ale nie ma sie co dziwic,skoro czarne jest u niektorych "wybitnych" Polakow biala a biale czarne:).Tu wszystko dziala inaczej niz na swiecie. -LRP - skrajna lewica ale z bardzo silnymi tendencjami narodowosciowymi i wykorzystujaca wszedzie gdzie mozna poglady kosciola a raczej przedstawiajaca swoja wlasna wykladnie tych pogladow, jeszcze wieksze rozdajnictwo niz partia Endrju i PiS -Samoobrona, PiS lewica ale silne tendencje narodowe (malo lewicowe) -UPracy : typowo lewicowe poglady ale nie tak radykalne jak w/w -SDPl - po wstepnych wypowiedziach i znajac przedstawicieli bardziej lewica niz centrum -PO, ew.czesc SLD to takie "polskie" centrum tj. jak niskie sondaze to odwoluja sie do swoich "zelaznych" wyborcow, im sondaze wyzsze rosnie populizm w ich wypowiedziach -UW cholera teraz wie ale raczej cos bardziej niz centrum,ale mniej niz prawica -UPR - prawica ale niestety strasznie "oszolomowiasta" -PSL : kazdy poglad dobry zalezny kto daje stanowiska:) A jaka koalicja moze powstac? KAZDA:)Bo nasi politycy nie znaja slowa uczciwosc, wiernosc pewnym zasadom i pogladom tylko chca jednego ZLOBA a ze wzgledu na to ze co okolo 3 lata zmieniaja poglady tym bardizej jest to wielka niewiadoma. Wg mnie najgorsze co moze byc to wybory a to dlatego ze nie ma zadnych szans powstanie jakiejkoliwek sensownej koalicji a i opozycja tez ze sie wyraze "podobnych" pogladow nie bedzie miala procz jednego za wszelka cene dolozyc rzadzacym. Przegladajac sondaze wydaje sie ze najszybciej szanse na dogadanie sie ma Samoobrona,PiS i LPR i to by odpowiadalo zasadniczo pogladam jakie te partie maja ALE jest jedno ale - tam jest tyle wodzow ze mieliby problem z obsada jakichkolwiek stanowisk.Kazdy chcialby byc tam premierem:) I jest baaardzo duza szansa na szybki rozpad. Inna koalicja : SLD,UP,KPEiR,Sammoobrona,PSL : jest to takze bardzo mozliwe - SLD i PSL maja "znajomosc" funkcjonowania panstwa, Samoobrona ma sile docierania do warstw najubozszych spoleczenstwa+ swoje chamstwo a to daje sile w sejmie a PSL zawsze wejdzie w koalicje jak dostanie stanowiska RAczej brak szans na koalicje PO/PiS bo za malo mandatow, no chyba ze z poparciem SLD i partii Borowskiego podczas glosowania wotum zaufania dla nowo wybranego premiera.Ale to raczej science-fiction Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate Re: PiS żąda wyborów razem z wyborami do PE IP: *.smk.gda.pl 27.03.04, 17:23 Polecam wymawiac pis z angielska: piss, bardziej oddaje charakter tej organizacji /szczyny/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar PiS do roboty ! IP: 62.233.232.* 27.03.04, 17:28 Program wyborczy powinien byc dawno gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZebKeyn SPIEPRZAJ DZIADU czyli KACZOR- IP: 80.51.197.* 27.03.04, 17:36 Nr. SIUDMY czyli DORN moze chciec od swojej zony a zadac od oszolomow typu SPASLAKA-KAMINSKIEGO, "DALNA"- BIELANA, SZWARCENEGERA- MARIUSZKA KAMINSKIEGO tego od bojowek, i NIEUKA- UJAZDOWSKIEGO., zeby spadali na drzewo.PiS jako partia zagrazajaca normalnosci w III RP powinna byc zdelegalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: SPIEPRZAJ DZIADU czyli KACZOR- IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 17:41 ...tez tak uwazam ..,ze pis zagraza dotychczasowj "normalnosci" w polsce...ale widze ...,ze ciagle sa bolszewicy ,ktorzy tej normalnosci w wydaniu pzpr-sld beda bronic do utraty tchu...bo czym skorupka za mlodu nasiakla tym capi na starosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Lekarz zalecil nam dietę do konca kadencji! IP: *.czajen.pl 27.03.04, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: PROFESOR KONTRA ZMANIPULOWANI... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 18:11 ...jeszcze nigdy tak sie nie zdazylo w krajach trzeciego swiata...,zeby zmanipulowanii przejzeli na oczy...raczej wola bluzgac i sie pienic ci zmanipulowani niz przyjac zimne fakty ( nie mylic z "faktami", ktore to fakty sa obecnie najwieksza codzienna gazeta w polsce)...ale zawsze z nadzieja ...,ze ci manipulujacy sie zmienia pod presja ich pieniactwa na lepsze...niejako z nadzieja ,ze mieli racje ...glosujac na swych manipulatorow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: SPIEPRZAJ DZIADU czyli KACZOR- IP: *.crowley.pl 27.03.04, 18:42 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...tez tak uwazam ..,ze pis zagraza dotychczasowj "normalnosci" w polsce...ale > widze ...,ze ciagle sa bolszewicy ,ktorzy tej normalnosci w wydaniu pzpr-sld > beda bronic do utraty tchu...bo czym skorupka za mlodu nasiakla tym capi na > starosc... Mee,czym Ty nasiąkniesz ,jak ciągle w pisuarze siedzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: SPIEPRZAJ DZIADU... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 18:49 ...to juz taka tradycja...dzieki takim jak tobie ...lysy...i twojej ...tolerancja...po naszemu ma sie rozumiec czyli waszemu...jak kali ukrasc krowe to cacy...ale jak kolemu ukrasc krowe to bee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: SPIEPRZAJ DZIADU... IP: *.crowley.pl 27.03.04, 18:55 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...to juz taka tradycja...dzieki takim jak tobie ...lysy...i > twojej ...tolerancja...po naszemu ma sie rozumiec czyli waszemu...jak kali > ukrasc krowe to cacy...ale jak kolemu ukrasc krowe to bee... Mee,ja tylko tak w trosce o Ciebie. Od tego "pisso-moczenia", juz Ci się ortografia pierdzieli. Od tego się zaczyna,potem na głowę pada. Spójrz na jednojajowych blizniaków -zrozumiesz. Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: SPIEPRZAJ DZIADU... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 18:59 ...ja staram sie rozumiec...ale nie moge zrozumiec jednego...dlaczego szkola w polsce nie uczy manier...no moze uczy ale nie wszyscy przeciez uczeszczaja do szkoly ( ojciec pil ...matka pila...to jak ...itd)...pozatym ja juz sie kiedys przedstwialem publicznie...i nie mam zamiaru tego robic ponownie na kazde zawolanie...elektoratu bolszewickiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewik Re: SPIEPRZAJ DZIADU... IP: *.crowley.pl 27.03.04, 19:13 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...ja staram sie rozumiec...ale nie moge zrozumiec jednego...dlaczego szkola w > polsce nie uczy manier...no moze uczy ale nie wszyscy przeciez uczeszczaja do > szkoly ( ojciec pil ...matka pila...to jak ...itd)...pozatym ja juz sie kiedys > przedstwialem publicznie...i nie mam zamiaru tego robic ponownie na kazde > zawolanie...elektoratu bolszewickiego.. Jaką to szkołę kończyła Szanowna Koza -Mee??? Tą samą co Wałęsa z Lepperem??? Poza tym pozatym pisze się osobno. Sam widzisz co robi przesiadywanie w pisuarze. Na zmiany nigdy nie jest za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: SPIEPRZAJ DZIADU... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 19:16 ...szanowny ...bolszewiku...ja te wsze hasla znam na pamiec...na zmiany nigdy nie jest za pozno...i ja tak uwazam...pis li tylko jest w stanie zmienic polske na lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikający inaczej Re: Pisuary do lamusa. IP: *.crowley.pl 27.03.04, 19:07 Dosyć już wykorzystywanie pisuarów do oddawania moczu!!! Wprowadzi się prawo nakazujące facetom sikanie na siedząco. Kaczuszki stosują od lat -i jakie rewelacyjne efekty! Można wreszcie poczuć się kobietą! I w domowych pieleszach,po cichutku ,stroić się w damskie ciuszki. To dzięki temu ,jednojajowe ptactwo,ma taaaaaką kobiecą intuicję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Pisuary do lamusa.- my" kobiety" polskie... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 19:12 ...jednoznacznie pisuarom mowimy nie...to dyskryminuje naszych szesnasciora miesni, ktore to miesnie nie pozwalaja nam korzystac z pisuarow...rozumiem ...sikajacy inaczej......,ze dupe zamieniles z glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Pisuary do lamusa.- my" kobiety" polskie... IP: *.crowley.pl 27.03.04, 19:21 No i widzisz - "szesnaściora mięśni". Reszta też bełkot. ZaMoczyłeś sobie główkę na amen. Idealny kandydat na członka PIS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Pisuary do lamusa.- my" kobiety" polskie... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 19:23 ...drogi ..lysy...z tylu (szesnastora) miesni sklada sie macica...ale mialo byc o polityce...a nie geografii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: Pisuary do lamusa.- my" kobiety" polskie... IP: *.crowley.pl 27.03.04, 19:34 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...drogi ..lysy...z tylu (szesnastora) miesni sklada sie macica...ale mialo byc > > o polityce...a nie geografii... Droga Mee,opuszczam Twe gościnne progi. Zostawiam Cię z Twymi szesnastora mięśniami i miłością do jednojajowców. Życzę dużo zdrowia,fizycznego,a w szczególności psychicznego. W końcu koza czy kaczka to tez stworzenie boże. pozdrawiam ,idę pissować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Pisuary do lamusa.- my" kobiety" polskie... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 19:41 ...ja nie ide pissowac ...ale ide sie kampac ...wode w wannie mam juz od czterech godzin...a w niej sol , ktora kupilem ostatnio w polsce...sel de mer- aloe vera made in french...ale po kapieli sie zjawie...mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr podzial IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.04, 19:08 Mieszkam w Niemczech od urodzenia, ale mam rodzine w Polsce. Chcialem kiedys zrozumiec podzial polityczny w Polsce. Jak mi wytlumaczyli, to byl to dla mnie szok: SLD to komunisci PO to jakas tam liberalna partia PiS to Solidarnosc bis a LPR z Samoobrona jak by tak polaczyc to gorsze niz NSDAP by bylo. CO w takim razie Polsce pozostaje. Glosowac na Komunistow czy Nacjonalistow?!!!! prosze o wyjasnienie cu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Dojdzie do wyborow i co?PO 140mandatow, PiS 60 IP: *.wp.mil.pl 27.03.04, 20:25 i co?I jaka tu sensowna koalicje budowac?Skoro partia Endrju ma w sondazach okolo 110-120 mandatow to w tym sejmie nie da sie zbudowac nic co potrfa dluzej niz kilka miesiecy, no chyba ze juz nasi politycy tak chca wladzy ze zgodza sie na kazda koalicje by sie tlylko dostac do zlobu co jest bardzo prawdopodobne. Bo jakie koalicje moga powstac: PiS,LPR,PSL ? Ile to bedzie mialo glosow? PO,PiS,LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy Re: PiS żąda wyborów razem z wyborami do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 20:27 PiS niech cierpliwie czeka jak nic innego nie potrafi,Miller jeszcze nie skończył.A PiS tylko żąda i żąda, nic innego nie potrafi tylko żądać?Wzieli by się za konkretną robotę i wyszli na ulicę-w Warszawce mają 40% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: PiS żąda wyborów razem z wyborami do PE IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 21:07 ...kierowniku Cierpliwy...daj nam znac do dzialnia...nam z pis-u... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdrada Stanu PiS ratuje frekwencję bojkotowanej imprezy UE w PL IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.04, 21:00 Polacy oleją ( zbojkotują) wyroby do Parlamentu Europejskiego, bo zostali oszukani i naciągnięci do referendum. -- Zapłacą za to wszystkie ciemniackie siły (nie tylko SLD), które naciągały i zaciągały a DOBRZE WIEDZIAŁY . -- Każdy NORMALNIE MYSLACY tzw polityk w Polsce (dorn,kaczynski,ujazdowscy) powinien przecież odczekać na właściwy MOMENT i dopiero po BOJKOCIE WYBOROW EUROPEJSKICH przez Polaków zaprezentować się Polakom jako kandydat z programem RATUNKU NARODOWEGO -- Bo nie wolno mieszać wyborów EUROpejskich, które z PANSTWEM POLSKIM nie mają nic wspólnego z WYBORAMI do Parlamentu SUWERENNEGO narodu polskiego. -- jeśli zaś PiS chce połączyć wybory europejskie z wyborami do polskiego SEJMU , to TYLKO DLATEGO, że CHCE RATOWAC FREKWENCJE tej niepolskiej imprezy na polskim terytorium, to nie ma już w Polsce PiS-u tak jak nie ma już SLD i SDPL. Opozycja Pozaparlamentarna opozycja@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee.. Re: TO WLASNIE TAK WYGLADA... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 21:59 ...zbyt piekne...by moglo dojsc do realizacji prostego tego pomyslu....PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: BOLSZEWICY POTRZEBUJA LWA... IP: *.proxy.aol.com 27.03.04, 23:04 ...niedlugo (nie) bedzie temat o zablokowaniu nadawia RM w W-WIE...w zwiasku ze skarga michnika...,ze budeswera ma ograniczony zasieg w swym dzialaniu na terytorium polski...jednym slowem...tow...michnik...gratulacje...wy rzadzicie ciagle w tym kraju nadwislanskim...jeszcze...ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: PiS to niemowlak polityczny IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.03.04, 09:54 Z przerażeniem czytam te bzdury wygadywane przez PiS. Ładne to mi prawo, ingerowania w wewnętrzne sprawy Hiszpanii. Jak takie półgówki polityczne mogą sięgać po przywódctwo naszego narodu. Niech wrócą do przedszkola po elementarne nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiedy Re: PiS żąda wyborów razem z wyborami do PE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 12:04 Oby, oby. Odpowiedz Link Zgłoś
clarence Re: PiS żąda wyborów razem z likwidacją pisuarów 28.03.04, 14:33 Pierwszym punktem programu PISu,powinna być likwidacja pisuarów. Jedynie prawdziwe pissowanie powinno odbywać się na siedząco.Na wzór kaczek. Pomysły bliżniaków jednojajowych,to zwyczajna urynoterapia!!! Kto lubi degustację ich wydzielin,proszę bardzo. Ja wolę chocby najbardziej CZERWONE winko. Nad gustami ciężko dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś