Dodaj do ulubionych

Prezydent Bronisław Komorowski

13.09.10, 21:56
słuchajcie wy z PIS - ten pan jest prezydentem Polski i czas byście to wreszcie zrozumieli ...
Obserwuj wątek
    • off_nick Re: Prezydent Bronisław Komorowski 13.09.10, 22:07
      'Szkoda Polski' to pamiętam, szacunek za szacunek...
      • jedynaladyhawke Re: Prezydent Bronisław Komorowski 13.09.10, 22:09
        nikt tyle zła nie wyrządza co PIS
      • damakier1 Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 01:04
        off_nick napisała:

> 'Szkoda Polski' to pamiętam, szacunek za szacunek...

Jednym słowem oko za oko, ząb za ząb - jak na prawdziwą chrześcijanke przystało...

Faktem jest, że Bronisław Komorowski, jako marszałek sejmu absolutnie nie powinien pozwolić sobie na taką uwagę. Zauważ jednak, że był to wybryk jednostkowy i nigdy później już nic podobnego się nie zdarzyło. Ani Bronisław Komorowski, ani premier Tusk nigdy nie podważyli demokratycznego wyboru LK na prezydenta i choć go często krytykowali, to jednak tytułowali go prezydentem.
        Jarosław Kaczyński nazwał wybór Bronisława Komorowskiego nieporozumieniem, co obraża nie tylko prezydenta Komorowskiego, ale i wszystkich (w tym mnie) na niego głosujących. Poza tym sam uporczywie mówi o nim per Bronisław Komorowski opuszczajac należny mu tytuł prezydenta. Manierę tę narzucił tez wszystkim pisowczykom, którzy również prędzej język połkną niż słowa prezydent Komorowski wymówią. Śmieszne to i żałosne jednocześnie...
        • absztyfikant wybryk? sama prawda! 14.09.10, 05:18
          On wtedy nie byl marszalkiem, to padlo w 2005 roku.

damakier1 napisała:

> Faktem jest, że Bronisław Komorowski, jako marszałek sejmu absolutnie nie powin
          > ien pozwolić sobie na taką uwagę. Zauważ jednak, że był to wybryk jednostkowy
          • damakier1 Re: wybryk? sama prawda! 14.09.10, 10:51
            absztyfikant napisał:

> On wtedy nie byl marszalkiem, to padlo w 2005 roku.
            >
            Faktycznie, pozajączkowało mi się. Dzięki za zwrócenie uwagi.
      • snajper55 Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 02:49
        off_nick napisała:

> 'Szkoda Polski' to pamiętam, szacunek za szacunek...

A ja pamiętam kukłę Prezydenta Wałęsy paloną przez Kaczyńskich. Szacunek za szacunek.

S.
        • absztyfikant Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 05:16
          A ja pamietam jak nazywali Kwasniewskiego moskiewskim agentem
          wyborcza.pl/1,75515,2597626.html
    • 2alfa.alfa Merkel by powiedziała Putinowi tak: nasz pr 13.09.10, 22:11
      jedynaladyhawke napisała:

> słuchajcie wy z PIS - ten pan jest prezydentem Polski i czas byście to wreszcie
      > zrozumieli ...

premier wasz prezydent
    • 4_oddech_kaczuchy Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 02:34
      jedynaladyhawke napisała:

> słuchajcie wy z PIS - ten pan jest prezydentem Polski i czas byście to wreszcie
      > zrozumieli ...
      #
      Autor łatwy do rozpoznania.
      W Czc. mec. Jan Widacki (SD, Kraków) swój zamieszczony w "Przeglądzie" felieton "A w Ojczyźnie nic nowego się nie dzieje" zakończył słowami: "...upierałbym się, że ciekawsze jest śledzenie polskich mediów. Ach, gdybyście Państwo wiedzieli, ile elegancji i gracji jest w ruchach małp, a ile inteligencji w ich oczach!".

Parę zdań wcześniej pisał zaś: "Urzędujący prezydent, wybrany większością głosów w demokratycznych wyborach, jest prezydentem także tych, którzy na niego nie głosowali. Czy tym ostatnim się to podoba, czy nie, wyraża on majestat Rzeczypospolitej. Okazywanie lekceważenie demokratycznie wybranemu prezydentowi jest okazywaniem lekceważenia Rzeczypospolitej".

Tak p. Mecenas gromi tych Kolegów z Lewicy, którzy jawnie wyśmiewali się ze śp. Lecha Kaczyńskiego i demonstracyjnie okazywali Mu lekceważenie!

O, pomyłka - nie doczytałem: chodzi o lekceważenie przez "Solidarność" JE Bronisława Komorowskiego.

#
    • buyer1 Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 06:07
      Dopoki prezes Kaczynski bedzie dla Was Jarkiem,kartoflem, kurduplemi dopoty prezydent nie bedzie dla mnie prezydentem...zreszta nie tylko dlatego.
      • sinner40 Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 06:21
        Pan Prezydent Bronisław Komorowski !
        I tak przez 10 lat będziecie :-)
        • tadzap Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 07:43
          "Durnia mamy za prezydenta".
          www.youtube.com/watch?v=wJj7EeVMmbY&feature=player_embedded
          Tegoroczne pielgrzymki... pie... pie...tegoroczne dożynki są szczególnymi dożynkami w wymiarze także narodowej wolności

• Po trzydziestu latach możemy patrzeć na plon polskiej wolności, wtedy odzyskanej. Należy się cieszyć tą wolnością. Należy być dumnym. Należy tą wdzięczność okazywać Bogu i ludziom. Należy radować się z tego, co nam się udało przez te trzydzieści lat.

• Leciałem tutaj do państwa prawie przez całą Polskę, bo z wybrzeża. Leciałem śmigłowcem i też z góry patrzyłem na polską wieś, już na poorane pola, na znaki zwiezionych plonów, patrzyłem z dumą na nowe dachy nowych domów

• Leciałem nad wspaniałymi,już budzącymi polską dumę, autostradami, nowymi drogami

• Wspólnym wysiłkiem, wspólnym marzeniem o nowoczesności możemy potwierdzać, że fundament narodu będzie trwał

• Nie uronimy nic z tego co było, jest i będzie fundamentem nas samych

• Wiele pięknych odruchów ludzkiej solidarnosci ze soba, w tym także solidarności ludzi polskiej WSI z sobą samą

• Wiele jeszcze jest do zrobienia w każdym obszarze, który decyduje o tym, jak myślimy, jakie mamy myśli i nadzieje związane z przeszloscią

• Dziś myśli i modlitwy lecą w stronę tego co jest najważniejsze, co tworzy klimat dobrej, mądrej pracy, opartej o wartości które czynią czlowieka lepszym, także lepiej pracującym, także bardzo ufającym w to, że własna praca, że mądra, dobra, dobrze zorganizowana praca wspolna, przyniesie dobre efekty

• Tu, z Jasnej Gory, widac to najlepiej, zawsze z góry widac lepiej, z Jasnej Góry najlepiej.

To co dopiero kołek.
          • sinner40 Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 07:56
            Pan Prezydent Bronisław Komorowski !
            I tak przez 10 lat będziecie :-)
            A wy pisowskie sku...syny możecie tylko pianę toczyć jak ta wasza krewka wczoraj u Monisi :-)
            • tadzap Re: Prezydent Bronisław Komorowski 14.09.10, 08:22
              Nawet Bolek w "szczycie swoich możliwości" takich bzdur nie wygadywał.
              "tutej","dzisiej".I ta przedszkolna deklamacja.....
              Świetna wizytówka POgłowia.
    • golden-women01 "chrabia" rodu Szczynukowicz 14.09.10, 08:03
      Jakimi językami włada "Hrabia" ?????? w Brukseli nie mogłam sie doliczyć :)))))))))))))))))))))
      • sinner40 Re: "chrabia" rodu Szczynukowicz 14.09.10, 08:19
        Językiem ojczystym !!!
        Którego to języka kaczorów nie nauczyła pani królowa matka .
        • golden-women01 ojczystym? którym? 14.09.10, 08:54
          Bo w Brukseli operował tylko polskim tym tutaj wyuczonym :D
          • sinner40 Re: ojczystym? którym? 14.09.10, 09:31
            Daj se siana pisowska szmato.
            Wszyscy wiedzą jakim Człowiekiem jest Komorowski , i wjakich tradycjach został wychowany , a z jakiego domu wywodzi się twój ulubiony pedałek . Ród kaczorów - ojciec sbecki nauczyciel co to za przynależność do AK dostaje willę w Warszawie , królowa matka która zostawia sztarego sbeka ( coś tam w internecie czytałem o kuberskim i wstyd pisać za jaką częsć ciała mamci zdali egzamin maturalny ) , jeden syn kawaler co to z mężem chadza po imprezach :-) a drugi trochę lepszy ale córci po katolicku wychować nie potrafi hehehe :-). I taką rodzinę popiera KK . Chyba tylko dlatego że dla czarnych taka moralność to nic gorszącego po wybrykach książąt w czarnych kieckach ?
            • golden-women01 cherbu Szczynukowicz :D 14.09.10, 09:48

• aniechto.only Re: ojczystym? którym? 14.09.10, 09:42
            No widzisz ,Goldzia ,on potrafi , a ty nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka