pis_busters 16.11.10, 09:04 Jaka myśl? Jaka spuścizna? Jak można dyskutować o niczym? Panie Kowal chyba przez ostatnie parę lat żyliśmy w zupełnie różnych krajach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszek.bejach Re: "Wystąpi pan z PiS?" Kowal: Sfotografowano na 16.11.10, 09:38 To fakt, że nie bardzo mogę sie dopatrzyć jakiejkolwiek spuścizny po Lechu Kaczyńskim. Chociażby dlatego wszystko czego dokonywał Lech było planem Jarosława. A poza nieszczęsną spuścizną to wydaje mi się, ze p. Kowala można traktować jak normalnego człowieka mimo, że z PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Spaleni słońcem prezesa 16.11.10, 13:09 Są przeciw a nawet za. Boją się wyrazić na głos prostą prawdę: przegrali z ziobrystami walkę o dostęp do koryta, który się zawęził po kolejnych przegranych wyborach (utrata synekur w pałacu prezydenckim, BBN, CBA, NBP, KRRiTV). Tak, to była prawdziwa tragedia smoleńska! Przed nami teraz następny etap procesu odspawania pisowców od koryta - na poziomie samorządów, a w perspektywie zawężenie dostępu do ław sejmowych. A w roku 2005 przyszłość rysowała się tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
maryna70 Re: Spaleni słońcem prezesa 16.11.10, 14:04 otóż to, mili, ale oportuniści, przegrali z zamordystami. Kaczyński przy Ziobro to Pikuś, Pan Pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Spaleni słońcem prezesa 16.11.10, 21:21 Bardzo trafnie! Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 "Wystąpi pan z PiS?" Kowal: Sfotografowano nas ... 16.11.10, 13:31 Z tej wariackiej Pisolumbskiej Parti radzil bym tobie sie rozstac tak jak robi ten Ponceliusz bo jak bendziesz dalej w tych Pisojobach to bendziesz za pare lat tez tak szalony jak ten wariat Guru Kaczor lub ten Ziobrowany lub tacy jak ten idiota Kurski niemowiac juz o takich jak ta pirdo.. Fotyga lub ten niedorozwinienty UMYSLOWO Macierewicz zobacz co za ludzie sa w tej Pari to jest grupa Polakow NIEDOROZINIENTYCH UMYSLOWO zobacz tego twojego prezesika on sie wyklul z Jajka zawczesnie dlatego jest niedorozwininty umyslowo i fizycznie potwor Dzwonika z Nordam Odpowiedz Link Zgłoś
maryna70 gładki konformista 16.11.10, 14:02 Gładki konformista z tego Kowala. Współczuję wyrzuconym posłankim, ale dziwię się, że dopiero teraz zauważyły, że Jaro jest chamem, który pomiata ludźmi. Pani Jakubiak nie grzeszy inteligencją, ale Pani Kluzik, to co innego. Bardzo jej się dziwię. A Pan Poncyliusz? Sympatyczny gościu, zawsze się dziwiłam co robi obok Prezesa? Czyżby się po ludzku "zakałapućkał"? Powinien był odejść z Zaleskim, dawno, dawno temu... Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Re: gładki konformista- bez jaj! 16.11.10, 18:19 Panie Kowal ! Gdzie masz pan jaja? Po co ten strach ? Szmal z UE będzie jeszcze płynął do kieszeni długo.... Jest czas by się za jakimś byznesem rozejrzeć, może jakieś fury z Belgii? Jakieś handełe ? Przecież jest życie poza Pisem, nie zachowujcie się wszyscy jak bolszewicy wyrzynani na Lubiance przez Stalina, którzy do końca wierzyli w wielkiego wodza!!! żal mi pana bo wyglądał pan na inteligentnego (przez co grożnego dla nie-pisowców). Odpowiedz Link Zgłoś