mao111 23.01.11, 18:33 Zastanawia się czy nie wystartować do Sejmu. Ciekawe z jakiej listy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 18:37 obrońca prawa i sprawiedliwości tylko razem z Mariuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 18:38 Na 100% w nowym Sejmie. Będzie specjalistą PiS od korupcji... Nową gwiazdą. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 18:44 Bedzie na "1" w Kazimierzu nad Wisla.I tam bedzie mial swoja kancelarie.Wille odpowiednia do tego celu juz kupil. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 18:54 rozumkiem i urodą kwalifikuje się do PiS albo do PJN. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Jak PiS da będzie miał w sejmie do ch.roboty 23.01.11, 19:15 a śmiechom i zabawom nie będzie końca. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolski Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 19:01 mao111 napisał: > Zastanawia się czy nie wystartować do Sejmu. Ciekawe z jakiej listy... Alfonsy i kapusie - czyli z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Oczywiście z PISu ... 23.01.11, 21:11 Takie szumowiny to tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Jako rzygający poseł Tomek 23.01.11, 21:33 będzie miał sporą konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeeczka Re: Agent Tomek posłem 23.01.11, 22:01 Rozpaczliwe ujadanie łżeelity pokazuje, że zwycięstwo Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego jest tuż tuż. Pan Tomasz w sposób godny Prawa i Sprawiedliwości reprezentuje wszystkie wartości Prawdziwych Polaków i Patriotów Narodu Polskiego. Dlatego widać panikę w środowiskach antypatriotycznych i wrogich Prawu i Sprawiedliwości. Zdrajcy szukają sposobu, żeby uchronić się przed zemstą Narodu Polskiego i surową sprawiedliwością. To wam się nie uda. Kiedy Pan Tomasz zasiądzie w Sejmie w ławach poselskich wspólnie z Panem Prezesem Jarosławem Kaczyńskim, znaną i szanowaną na całym świecie min. Anną Fotygą, Beatą Kempą, Nelly Rokitą, min. Antonim Macierewiczem, min. Mariuszem Kamińskim, i wieloma innymi dostojnymi i poważanymi posłami Prawa i Sprawiedliwości, wy będziecie drżeć ze strachu i prosić o ich miłosierdzie. Musicie ukorzyć się przed Panem Prezesem - Prawdziwym Prezydentem Polski i prosić Go o łaskę. Niech żyje Pan Prezes Jarosław Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a chyba się..... 23.01.11, 22:13 ...zakocham w rzeeczce! Juz poczytywałam na FK - a teraz tutaj. Dobrze prawi. Tu przynajmniej perły do pereł toczą się. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt szef agenta i agent 23.01.11, 22:07 mao111 napisał: > Zastanawia się czy nie wystartować do Sejmu. Ciekawe z jakiej listy... Skoro Mariusz Kaminski wrocil formalnie do PiS, to czemu jego podwladny nie moglby takze sformalizowac swojego udzialu w polityce? Na emeryturze ma duzo czasu. Juz widze to pisowskie trio od spraw tajemnych .... mozg Antoni, organizator Mariusz i twarz Tomasz. Odpowiedz Link Zgłoś