Gość: mik IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 22.02.02, 22:58 Producent wygral sprawe.27 lutego w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 13:55 Teraz zobaczymy, co potrfi KK.Najwieksi przestepcy wojenni,przebrani za swietojebliwych klerykow,zostaja przezucani przez Watykan i tego Najwyzszego, gdzie, to zobaczymy w kinie.Pierwsza glosna sprawa ukazujaca tych bydlakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 14:52 Mik, czy znasz szczegóły jakieś ze sprawy w sądzie? Możem ślepy, ale w prasie nie widziałem,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 15:28 Widzialem w dzienniku na Francji takie urywki,o tym filmie.Pozniej syn znalazl na internecie to,ze bedzie puszczony.Tez czekam na ten film,bo troche slyszalem na ten temat.Gdzie to znalazl,nie wiem,ale jak kogos zainteresuje,to jutro podam. Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 15:44 Podaj koniecznie! czyli, ten 27 w kinach to u Was aktualny, nie w Polsce?:-((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 16:05 Ja mieszkam w Belgii,to jest we Francji.Z tego co domyslam sie,to jest nowy film francuski.Zmienilem kanal,to co zobaczylem,to male fragmenty.Syn sprawdzal przez internet,we Francji wychodzi 27 lutego.Z synem bede widzial sie dopiero o 1 nad ranem,temu napisalem,ze jutro podam,gdzie jest zawarte,ze ten film bedzie wyswietlany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 21:22 Dzięki, zajrzę tu jutro. Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bertolucciego - taka jest skuteczność katocenzury w RP(kat). Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 10:57 adres na ktorym mozna znalezc informacje o tym filmie to : www.google.fr i pozniej trzeba napisac w okienku "amen film" i w tedy pokaze wszystkie sieci o tym filmie. > Dzięki, zajrzę tu jutro. > Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bertolucc > iego - taka jest > skuteczność katocenzury w RP(kat). > Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 17:34 Gość portalu: mik napisał(a): > adres na ktorym mozna znalezc informacje o tym filmie to : www.google.com i > pozniej trzeba napisac w okienku "amen film" i w tedy pokaze wszystkie sieci o > tym filmie. > > > Dzięki, zajrzę tu jutro. > > Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bert > olucc > > iego - taka jest > > skuteczność katocenzury w RP(kat). > > Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr. > m Ten adres pisal syn,sprawdzilem,tj.google.com pozniej amen film Odpowiedz Link Zgłoś