Dodaj do ulubionych

Amen w Kinach

IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 22.02.02, 22:58
Producent wygral sprawe.27 lutego w kinach.
Obserwuj wątek
    • Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 13:55
      Teraz zobaczymy, co potrfi KK.Najwieksi przestepcy wojenni,przebrani za
      swietojebliwych klerykow,zostaja przezucani przez Watykan i tego Najwyzszego,
      gdzie, to zobaczymy w kinie.Pierwsza glosna sprawa ukazujaca tych bydlakow.
    • Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 14:52
      Mik, czy znasz szczegóły jakieś ze sprawy w sądzie? Możem ślepy, ale w prasie nie widziałem,pzdr.
      • Gość: Mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 15:28
        Widzialem w dzienniku na Francji takie urywki,o tym filmie.Pozniej syn znalazl
        na internecie to,ze bedzie puszczony.Tez czekam na ten film,bo troche slyszalem
        na ten temat.Gdzie to znalazl,nie wiem,ale jak kogos zainteresuje,to jutro
        podam.
        Rowniez pozdrawiam
        • Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 15:44
          Podaj koniecznie! czyli, ten 27 w kinach to u Was aktualny, nie w Polsce?:-(((((((((((((((
          • Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 23.02.02, 16:05
            Ja mieszkam w Belgii,to jest we Francji.Z tego co domyslam sie,to jest nowy
            film francuski.Zmienilem kanal,to co zobaczylem,to male fragmenty.Syn sprawdzal
            przez internet,we Francji wychodzi 27 lutego.Z synem bede widzial sie dopiero
            o 1 nad ranem,temu napisalem,ze jutro podam,gdzie jest zawarte,ze ten film
            bedzie wyswietlany.
            Pozdrawiam
            • Gość: Jaceq Re: Amen w Kinach IP: *.ppp.szeptel.net.pl 23.02.02, 21:22
              Dzięki, zajrzę tu jutro.
              Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bertolucciego - taka jest
              skuteczność katocenzury w RP(kat).
              Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr.
              • Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 10:57
                adres na ktorym mozna znalezc informacje o tym filmie to : www.google.fr i
                pozniej trzeba napisac w okienku "amen film" i w tedy pokaze wszystkie sieci o
                tym filmie.

> Dzięki, zajrzę tu jutro.
                > Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bertolucc
                > iego - taka jest
                > skuteczność katocenzury w RP(kat).
                > Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr.

• Gość: mik Re: Amen w Kinach IP: *.turboline.skynet.be 24.02.02, 17:34
                  Gość portalu: mik napisał(a):

> adres na ktorym mozna znalezc informacje o tym filmie to : www.google.com i
                  > pozniej trzeba napisac w okienku "amen film" i w tedy pokaze wszystkie sieci o
                  > tym filmie.
                  >
                  > > Dzięki, zajrzę tu jutro.
                  > > Wyobraź sobie, że ja do tej pory nie zobaczyłem 'Ostatniego kuszenia' Bert
                  > olucc
                  > > iego - taka jest
                  > > skuteczność katocenzury w RP(kat).
                  > > Na szczęście jest jeszcze DivX - nie tracę więc nadziei. pzdr.
                  >
                  m Ten adres pisal syn,sprawdzilem,tj.google.com pozniej amen film

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka