Dodaj do ulubionych

Rydzyk nie chce byc papiezem

24.02.02, 05:21
Rydzyk bedzie swietym!

( o losie przeciwnikow wstapienia do UE )

"A ze beda na kamieniowac? A kogo nie kamieniowali ze swietych? A czasem to
nawet kamienuija ci, ktorzy by sie wydawali, ze sa nasi. Mozna porownac tych z
UE do przywodcow ZSRR. Nacja ta sama, ktora tworzyla Zwiazek Radziecki. To jaki
jezyk bedzie obowiazywal w Unii? Moze na przyklad jidysz."

Rozne rzeczy czytalem ale powyzsze zwala z nog.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaszper Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 05:24
      On juz jest swietym, swietym Boruta
      • douglasmclloyd Re: Rydzyk nie chce byc papiezem 24.02.02, 05:41
        Gość portalu: kaszper napisał(a):

> On juz jest swietym, swietym Boruta

Po dluzszej refleksji doszedlem do wniosku, ze moze Rydzyk ma racje i czas
        otwerac kamieniolom.
        • Gość: kaszper Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 05:44
          douglasmclloyd napisał(a):

> Gość portalu: kaszper napisał(a):
          >
          > > On juz jest swietym, swietym Boruta
          >
          > Po dluzszej refleksji doszedlem do wniosku, ze moze Rydzyk ma racje i czas
          > otwerac kamieniolom.

Tak, nidawno bylo jakis swieto muzulmanskeie w Mekce - "kamienowanie Szatana"

• Gość: Balzer Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 10:26
      Ja mu raczej wroze przyszłosc na zamknietym oddziale psychiatrycznym.
    • riga Rydzyki i Michniki 24.02.02, 10:43

> Rydzyk bedzie swietym!
      >
      > ( o losie przeciwnikow wstapienia do UE )
      >
      > "A ze beda na kamieniowac? A kogo nie kamieniowali ze swietych? A czasem to
      > nawet kamienuija ci, ktorzy by sie wydawali, ze sa nasi. Mozna porownac tych z
      > UE do przywodcow ZSRR. Nacja ta sama, ktora tworzyla Zwiazek Radziecki. To jaki
      >
      > jezyk bedzie obowiazywal w Unii? Moze na przyklad jidysz."
      >
      > Rozne rzeczy czytalem ale powyzsze zwala z nog.

Nie wiem czy nie jesteś kolejny antypolskim prowokatorem, który skwapliwie
      podchytuje albo wymyśla jak powyższe farmazony. MOżna się zastanowić skad u
      ciebie takie zainteresowanie takimi kretyństwami ( bo jeżeli to prawda co
      piszesz, to Rydzyk wypowiedział po prostu głupoty)? I co żeby poraz kolejny, jak
      juz nie jeden na tym forum "zatroskany o wejscie Polski do UE" czy "prawdziwy
      patriota" starajacy się o wejście do UE - pokazać prawe o polskim ciemnogrodzie?
      Ale mniejsza o intrencje i jątrzenia takimi przykładami. Przy załozeniu, iż to co
      piszesz to prawda. Nie ulega wątpliwości , że to brednie, a Rydzyk nie tylko nie
      zostanie papieżem. Ale poprostu kompromituje się swymi "cennymi uwagami". ja
      myślę, że on wykonuje krecią robotę. Gdyż eurotaliban, który jest w natarciu
      wykortzystuje tego typu kretynizmy dla swojej propagandy. Dla mnire przeciwnym
      biegunem jest Michnik, którego gazeta atakuje wszystko co tylko próbuje chcąc
      wejść do UE, ale śmie troszczyć się o polskie interesy. Dla "GW" jakoś
      największym zagrożeniem jest Kalinowski, PSL i cała formacja, która wberw temu co
      mówią ich wrogowie chce Polski w UE. Ale nie - jak inni - na warunkach bez szans
      i przyszłości. Tak więc Rydzyk i Michnik mają coiś ze sobą wspólnego ( chociaż
      tak wiele ich dzieli - co jest oczywiste). Zajadle atakują swoich wrogów.
      • douglasmclloyd Re: Rydzyki i Michniki 24.02.02, 15:54
        riga napisał(a):

> Nie wiem czy nie jesteś kolejny antypolskim prowokatorem, który skwapliwie
        > podchytuje albo wymyśla jak powyższe farmazony.

Dlaczego mialbym byc antyposlim prowokatorem? Wymyslic powyzszy farmazon?
        Wybaczac, przeceniasz mnie. Czegos takiego wymyslic nie bylbym w stanie. Wydawalo
        mi sie, iz cytat zaznaczylem wyraznie.

> MOżna się zastanowić skad u
        > ciebie takie zainteresowanie takimi kretyństwami

Zastanawiaj sie.

> ( bo jeżeli to prawda co
        > piszesz, to Rydzyk wypowiedział po prostu głupoty)?

Otoz to.

> I co żeby poraz kolejny, jak
        > juz nie jeden na tym forum "zatroskany o wejscie Polski do UE" czy "prawdziwy
        > patriota" starajacy się o wejście do UE - pokazać prawe o polskim ciemnogrodzie?

Prawdy nigdy nie za wiele.

> Ale mniejsza o intencje i jątrzenia takimi przykładami.

Intencje mialem jak najlepsze, nie przypuszczalem, ze ktos moze odeprac moj wpis
        jako jatrzenie.

> Przy załozeniu, iż to co piszesz to prawda. Nie ulega wątpliwości, że to >
        brednie, a Rydzyk nie tylko nie
        > zostanie papieżem. Ale poprostu kompromituje się swymi "cennymi uwagami". ja
        > myślę, że on wykonuje krecią robotę. Gdyż eurotaliban, który jest w natarciu
        > wykortzystuje tego typu kretynizmy dla swojej propagandy.

W tym punkcie sie zgadzamy. ( czy ty czasem nie jatrzysz? )

> Dla mnire przeciwnym
        > biegunem jest Michnik, którego gazeta atakuje wszystko co tylko próbuje chcąc
        > wejść do UE, ale śmie troszczyć się o polskie interesy. Dla "GW" jakoś
        > największym zagrożeniem jest Kalinowski, PSL i cała formacja, która wberw temu
        > co
        > mówią ich wrogowie chce Polski w UE. Ale nie - jak inni - na warunkach bez szan
        > s
        > i przyszłości.

Ludzie do czego to doszlo - PSL jedynym ratunkiem dla Polski. Tego tez bym nie
        wymylil.

> Tak więc Rydzyk i Michnik mają coiś ze sobą wspólnego ( chociaż
        > tak wiele ich dzieli - co jest oczywiste). Zajadle atakują swoich wrogów.

Tak tutaj jest problem, poniewaz Rydzyk, jak na swietego przystalo powinien wroga
        milowac. A Michnik? Z tego co zauwazylem swoich dawnych wrogow miluje.
        Kwasniewskiego wprost uwielbia.

• riga Re: Rydzyki i Michniki 24.02.02, 16:21

> riga napisał(a):
          >
          > > Nie wiem czy nie jesteś kolejny antypolskim prowokatorem, który skwapliwie
          >
          > > podchytuje albo wymyśla jak powyższe farmazony.
          >
          > Dlaczego mialbym byc antyposlim prowokatorem? Wymyslic powyzszy farmazon?
          > Wybaczac, przeceniasz mnie. Czegos takiego wymyslic nie bylbym w stanie. Wydawa
          > lo
          > mi sie, iz cytat zaznaczylem wyraznie.
          >

Bo takich na tym forum także nie brakuje. Chętnie podszywają się pod wyjaśnianie
          prawdy. Ale jak ktoś nie pisze po ich myśli, bardziej po chamsku i naspatpliwie
          napadają niż nawet zajadli przeciwnicy Unii. Dla mnie to zwykły ciemnogród,
          podobny temu który z definicji nienawidzi Unii. Rzucając slogany bez pokrycia, że
          po wejściu to stracimy niepodległość.

> > MOżna się zastanowić skad u
          > > ciebie takie zainteresowanie takimi kretyństwami
          >
          > Zastanawiaj sie.
          >
          > > ( bo jeżeli to prawda co
          > > piszesz, to Rydzyk wypowiedział po prostu głupoty)?
          >
          > Otoz to.
          >
          >
          > > I co żeby poraz kolejny, jak
          > > juz nie jeden na tym forum "zatroskany o wejscie Polski do UE" czy "prawdz
          > iwy
          > > patriota" starajacy się o wejście do UE - pokazać prawe o polskim ciemnogr
          > odzie?
          >
          > Prawdy nigdy nie za wiele.

No właśnie na tym polegały moje wątplwości. Gdyż Rydzyk i "jego mądrości" często
          służą do opluwania innych. Nie ugoólniam.
          >
          > > Ale mniejsza o intencje i jątrzenia takimi przykładami.
          >
          > Intencje mialem jak najlepsze, nie przypuszczalem, ze ktos moze odeprac moj wpi
          > s
          > jako jatrzenie.
          >

Dziwne ale po twojej odpowiedzi. Jeszcze bardziej się w tym przekonaniu
          utwierdzam, chociazogę się mylić. Tej opcji takze nie wykluczam.

> > Przy załozeniu, iż to co piszesz to prawda. Nie ulega wątpliwości, że to &
          > #62
          > brednie, a Rydzyk nie tylko nie
          > > zostanie papieżem. Ale poprostu kompromituje się swymi "cennymi uwagami".
          > ja
          > > myślę, że on wykonuje krecią robotę. Gdyż eurotaliban, który jest w natarc
          > iu
          > > wykortzystuje tego typu kretynizmy dla swojej propagandy.
          >
          > W tym punkcie sie zgadzamy. ( czy ty czasem nie jatrzysz? )

Czy jątrzenie polega na wytykaniu prawdy? Nawet takiej która jest gołym okiem
          widoczna. Tyle, że ze względu na wydźwięk nie za bardzo wygodna?
          > > Dla mnire przeciwnym
          > > biegunem jest Michnik, którego gazeta atakuje wszystko co tylko próbuje ch
          > cąc
          > > wejść do UE, ale śmie troszczyć się o polskie interesy. Dla "GW" jakoś
          > > największym zagrożeniem jest Kalinowski, PSL i cała formacja, która wberw
          > temu
          > > co
          > > mówią ich wrogowie chce Polski w UE. Ale nie - jak inni - na warunkach bez
          > szan
          > > s
          > > i przyszłości.
          >
          > Ludzie do czego to doszlo - PSL jedynym ratunkiem dla Polski. Tego tez bym nie
          > wymylil.
          >
          Nie pisałem że jedynym. Ale ma odwagę sprzeciwić się i opowiedzieć za niewygonymi
          dla Unii aczkolwiek słusznymi postulatami. Niestety uważam, że będzie musiał
          ulec, gdyż został na tym polu sam. I mam wątpliwości co do Kalinowskiego ( dla
          mnie jest zbyt słabą osobowością- ale może się mylę ) aby wytrzymac presje i nie
          dać się. Przy tym zachować umiar i gotowość do kompromisu. Nie tylko na tym forum
          jest uważany za "zaplutego karła reakcji". W paru postach o Kalinowskim na tym
          forum padło ww. określenie. Ale nie chę go wychwalać bo ma na swoim koncie takze
          porażki. Załuję tylko, że tylko PSL-owi nie zabrakło jaj. A ta partia chyba wbrew
          pozorom niewiele może. Bo po jednej stronie ma eurotaliban, a z drugiej - to
          szkoda gadać. Same oszłomy dla który już samo słowo Unia brzmi po szatańsku. I
          dostają gęsiej skórki.

> > Tak więc Rydzyk i Michnik mają coiś ze sobą wspólnego ( chociaż
          > > tak wiele ich dzieli - co jest oczywiste). Zajadle atakują swoich wrogów.
          >
          > Tak tutaj jest problem, poniewaz Rydzyk, jak na swietego przystalo powinien wro
          > ga
          > milowac. A Michnik? Z tego co zauwazylem swoich dawnych wrogow miluje.
          > Kwasniewskiego wprost uwielbia.

Pisałem tylko, że wbrew pozorom łączy ich wiele. Nienawiśc do swoich przeciwników
          i bezpardonowe rozpraianie się z nimi. Oczywiście Michnik mam tu na myśli GW-
          jest dużo bardziej przegieła - niż Rydzyk i jego radyjko. Rydzyk to na szczęście
          zwykły osioł. Ale Michnik dyploatycznie wbija nóż w plecy tym, którzy chcą do
          Unii, ale próbują wiązać przyszłość własną z UE. Nie tylko jako pomywaczki i
          czysciciele kibelków. A o tym właśnie decydują obecne rokowania. Tak Rydzyk
          papieżem na pewno nie będzie. Jest zbyt głupi, aby pełnić duża niższe fukcje w
          kościele.

• douglasmclloyd Re: Rydzyki i Michniki 25.02.02, 01:29
            riga napisał(a):

> douglasmclloyd napisał(a):
            >
            > > riga napisał(a):
            > >
            > > > Nie wiem czy nie jesteś kolejny antypolskim prowokatorem, który skwap
            > liwie
            > >
            > > > podchytuje albo wymyśla jak powyższe farmazony.
            > >
            > > Dlaczego mialbym byc antyposlim prowokatorem? Wymyslic powyzszy farmazon?
            > > Wybaczac, przeceniasz mnie. Czegos takiego wymyslic nie bylbym w stanie. W
            > ydawa
            > > lo
            > > mi sie, iz cytat zaznaczylem wyraznie.
            > >
            >
            > Bo takich na tym forum także nie brakuje. Chętnie podszywają się pod wyjaśniani
            > e
            > prawdy. Ale jak ktoś nie pisze po ich myśli, bardziej po chamsku i naspatpliwie
            >
            > napadają niż nawet zajadli przeciwnicy Unii. Dla mnie to zwykły ciemnogród,
            > podobny temu który z definicji nienawidzi Unii. Rzucając slogany bez pokrycia,
            > że
            > po wejściu to stracimy niepodległość.

Naprawde nie wiem o co ci chodzi.

> > > MOżna się zastanowić skad u
            > > > ciebie takie zainteresowanie takimi kretyństwami
            > >
            > > Zastanawiaj sie.
            > >
            > > > ( bo jeżeli to prawda co
            > > > piszesz, to Rydzyk wypowiedział po prostu głupoty)?
            > >
            > > Otoz to.
            > >
            > >
            > > > I co żeby poraz kolejny, jak
            > > > juz nie jeden na tym forum "zatroskany o wejscie Polski do UE" czy "p
            > rawdz
            > > iwy
            > > > patriota" starajacy się o wejście do UE - pokazać prawe o polskim cie
            > mnogr
            > > odzie?
            > >
            > > Prawdy nigdy nie za wiele.
            >
            > No właśnie na tym polegały moje wątplwości. Gdyż Rydzyk i "jego mądrości" częst
            > o
            > służą do opluwania innych. Nie ugoólniam.
            > >
            > > > Ale mniejsza o intencje i jątrzenia takimi przykładami.
            > >
            > > Intencje mialem jak najlepsze, nie przypuszczalem, ze ktos moze odeprac mo
            > j wpi
            > > s
            > > jako jatrzenie.
            > >
            >
            > Dziwne ale po twojej odpowiedzi. Jeszcze bardziej się w tym przekonaniu
            > utwierdzam, chociazogę się mylić. Tej opcji takze nie wykluczam.
            >
            > > > Przy załozeniu, iż to co piszesz to prawda. Nie ulega wątpliwości, że
            > to &
            > > #62
            > > brednie, a Rydzyk nie tylko nie
            > > > zostanie papieżem. Ale poprostu kompromituje się swymi "cennymi uwag
            > ami".
            > > ja
            > > > myślę, że on wykonuje krecią robotę. Gdyż eurotaliban, który jest w n
            > atarc
            > > iu
            > > > wykortzystuje tego typu kretynizmy dla swojej propagandy.
            > >
            > > W tym punkcie sie zgadzamy. ( czy ty czasem nie jatrzysz? )
            >
            > Czy jątrzenie polega na wytykaniu prawdy?
            > Nawet takiej która jest gołym okiem
            > widoczna. Tyle, że ze względu na wydźwięk nie za bardzo wygodna?

A moj wpis to niby klamstwo?

> > > Dla mnire przeciwnym
            > > > biegunem jest Michnik, którego gazeta atakuje wszystko co tylko próbu
            > je ch
            > > cąc
            > > > wejść do UE, ale śmie troszczyć się o polskie interesy. Dla "GW" jako
            > ś
            > > > największym zagrożeniem jest Kalinowski, PSL i cała formacja, która w
            > berw
            > > temu
            > > > co
            > > > mówią ich wrogowie chce Polski w UE. Ale nie - jak inni - na warunkac
            > h bez
            > > szan
            > > > s
            > > > i przyszłości.
            > >
            > > Ludzie do czego to doszlo - PSL jedynym ratunkiem dla Polski. Tego tez bym
            > nie
            > > wymylil.
            > >
            > Nie pisałem że jedynym. Ale ma odwagę sprzeciwić się i opowiedzieć za niewygony
            > mi
            > dla Unii aczkolwiek słusznymi postulatami. Niestety uważam, że będzie musiał
            > ulec, gdyż został na tym polu sam. I mam wątpliwości co do Kalinowskiego ( dla
            > mnie jest zbyt słabą osobowością- ale może się mylę ) aby wytrzymac presje i ni
            > e
            > dać się. Przy tym zachować umiar i gotowość do kompromisu. Nie tylko na tym for
            > um
            > jest uważany za "zaplutego karła reakcji". W paru postach o Kalinowskim na tym
            > forum padło ww. określenie. Ale nie chę go wychwalać bo ma na swoim koncie takz
            > e
            > porażki. Załuję tylko, że tylko PSL-owi nie zabrakło jaj. A ta partia chyba wbr
            > ew
            > pozorom niewiele może. Bo po jednej stronie ma eurotaliban, a z drugiej - to
            > szkoda gadać. Same oszłomy dla który już samo słowo Unia brzmi po szatańsku. I
            > dostają gęsiej skórki.

Wiec jesli nie PSL to kto jeszcze moze uratowac polskie rolnictwo?

> > > Tak więc Rydzyk i Michnik mają coiś ze sobą wspólnego ( chociaż
            > > > tak wiele ich dzieli - co jest oczywiste). Zajadle atakują swoich wro
            > gów.
            > >
            > > Tak tutaj jest problem, poniewaz Rydzyk, jak na swietego przystalo powinie
            > n wro
            > > ga
            > > milowac. A Michnik? Z tego co zauwazylem swoich dawnych wrogow miluje.
            > > Kwasniewskiego wprost uwielbia.
            >
            > Pisałem tylko, że wbrew pozorom łączy ich wiele. Nienawiśc do swoich przeciwnik
            > ów
            > i bezpardonowe rozpraianie się z nimi. Oczywiście Michnik mam tu na myśli GW-
            > jest dużo bardziej przegieła - niż Rydzyk i jego radyjko. Rydzyk to na szczęści
            > e
            > zwykły osioł. Ale Michnik dyploatycznie wbija nóż w plecy tym, którzy chcą do
            > Unii, ale próbują wiązać przyszłość własną z UE. Nie tylko jako pomywaczki i
            > czysciciele kibelków. A o tym właśnie decydują obecne rokowania. Tak Rydzyk
            > papieżem na pewno nie będzie. Jest zbyt głupi, aby pełnić duża niższe fukcje w
            > kościele.
            >

Wydaje mi sie, ze powmywaczka lub specjalista od czyszczenia kibelkow zostaje sie
            na wlasne zyczenie. Czyzbys taka przyszlosc przewidywal dla siebie?

• Gość: ktoś tam Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 01:56

Kilka postulatów:
      1. Rozkurwić stolcową kichę Rydzykowi - najlepiej kijem owiniętym
      drutem
      kolczastym!!!
      2. Paetz'owi natomiast odciąć kutasa śmierdzącego kałem kleryków (od
      jebania
      ich w dupale) i ugotować z niego rosół. Następnie rosołek taki podać
      wszystkim
      bezkrytycznie broniącym klechów!
      3. Postawić czarnym skurwielom ultimatum: albo koniec z celibatem,
      albo
      powszechna kastracja w dniu święceń!

• archiwald Re: Rydzyk nie chce byc papiezem 25.02.02, 07:52
        Gość portalu: ktoś tam napisał(a):

>
        > Kilka postulatów:
        > 1. Rozkurwić stolcową kichę Rydzykowi - najlepiej kijem owiniętym
        > drutem
        > kolczastym!!!
        > 2. Paetz'owi natomiast odciąć kutasa śmierdzącego kałem kleryków (od
        >
        > jebania
        > ich w dupale) i ugotować z niego rosół. Następnie rosołek taki podać
        >
        > wszystkim
        > bezkrytycznie broniącym klechów!
        > 3. Postawić czarnym skurwielom ultimatum: albo koniec z celibatem,
        > albo
        > powszechna kastracja w dniu święceń!
        >

Oj chory, zboczony, perwrsyjny zboczku........

• Gość: Kagan Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.lib.monash.edu.au 25.02.02, 08:01
      Gdy jestes klerykiem, i spotkasz biskupa,
      to dnia nastepnego zaboli cie dupa.
      Pan Biskup kutasa do dupy ci wlozy,
      i forsy ci nie da, wiec cie upokorzy!
      Pan Prymas Biskupa ochroni przed tluszcza,
      i jeszcze te tluszcze na ciebie napuszcza!
      Pan Papiez Prymasa pochwali nad Tybrem,
      wiedz bowiem, iz z Kuria na pewno NIE wygrasz!
      Posadka koscielna dla ciebie niepewna,
      pod kosciol twa droga, na schodach masz zebrac!
      Bo kosciol ten rzymski to kupa gangsterow,
      z rodakiem-Polakiem (niestety) u steru...
      Kagan

• rataj1 Re: Rydzyk nie chce byc papiezem 25.02.02, 09:29

> Rydzyk bedzie swietym!
      >
      > ( o losie przeciwnikow wstapienia do UE )
      >
      > "A ze beda na kamieniowac? A kogo nie kamieniowali ze swietych? A czasem to
      > nawet kamienuija ci, ktorzy by sie wydawali, ze sa nasi. Mozna porownac tych z
      > UE do przywodcow ZSRR. Nacja ta sama, ktora tworzyla Zwiazek Radziecki. To jaki
      >
      > jezyk bedzie obowiazywal w Unii? Moze na przyklad jidysz."
      >
      > Rozne rzeczy czytalem ale powyzsze zwala z nog.

A ty tak dla pokazania prawdy? Może wystarczy tych ataków i prowokacji? Rydzyk to
      osioł taki jak ty!
      • douglasmclloyd Re: Rydzyk nie chce byc papiezem 25.02.02, 15:20
        rataj1 napisał(a):

> douglasmclloyd napisał(a):
        >
        > > Rydzyk bedzie swietym!
        > >
        > > ( o losie przeciwnikow wstapienia do UE )
        > >
        > > "A ze beda na kamieniowac? A kogo nie kamieniowali ze swietych? A czasem t
        > o
        > > nawet kamienuija ci, ktorzy by sie wydawali, ze sa nasi. Mozna porownac ty
        > ch z
        > > UE do przywodcow ZSRR. Nacja ta sama, ktora tworzyla Zwiazek Radziecki. To
        > jaki
        > >
        > > jezyk bedzie obowiazywal w Unii? Moze na przyklad jidysz."
        > >
        > > Rozne rzeczy czytalem ale powyzsze zwala z nog.
        >
        >
        > A ty tak dla pokazania prawdy? Może wystarczy tych ataków i prowokacji?

Jakie ataki? Jaka prowokacja?

> Rydzyk
        > to
        > osioł taki jak ty!

Nawet jesli mialbys racje, to Rydzyk jest bylo nie bylo osoba publaczna. Ja z
        koleji jestem wyimaginowana postacia, istniejaca tylko w rzeczywistosci
        virtualnej. Dostrzegasz roznice?

• Gość: Fifuła Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 15:29
          Łotpiedolta sie od Ojca Dyrechtora !
      • Gość: Kubag Re: Rydzyk nie chce byc papiezem IP: *.chello.pl 25.02.02, 17:53
        rataj1 napisał(a):

> A ty tak dla pokazania prawdy? Może wystarczy tych ataków i prowokacji? Rydzyk
        > to
        > osioł taki jak ty!

O.d Rydzyk, to przywódca duchowy kilku milionów Polaków:( Skoro ON mówi takie
        brednie, to co sądzić o jego wyznawcach???
    • douglasmclloyd A jednak! 25.02.02, 20:52
      Rydzyk ma racje! Najwyzszy czas otwierac kamieniolom. Bedzie to niedlugo swietny
      biznes.

Sobotnia „Rzeczpospolita” napisala: „Juliusz Paetz, arcybiskup poznanski,
      molestowal seksualnie kleryków i ksiezy swoich diecezji”. Wczoraj na te slowa
      zareagowal ksiadz Józef Zawitkowski, biskup, który powiedzial: „Kamieniarze
      Rzeczypospolitej ukamienowali biskupa"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka