Dodaj do ulubionych

Śniadek z Pis-em w wyborach...

23.02.11, 20:37
A czy ja nie pisałem o tym już parę miesięcy temu, przecież to było do przewidzenia, nie ma nic do zaoferowania związkowi, więc przyssa się do PiS-u, może wybiorą, i parę lat na nicnierobieniu znowu zleci, jakie to żałosne, tak kończą aparatczycy, i to czeka członków (to adekwatne określenie) PiS-u...
A, byłbym zapomniał, jestem jasnowidzem, za drobną opłata przepowiem przyszłość, zwłaszcza PiS-ową...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9150270,Janusz_Sniadek_solidarny_z_PiS.html
Obserwuj wątek
    • etta2 Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... 23.02.11, 20:43
      Dobry PiSduś, sprawdzony w bojach, z pewnością dostanie dobre miejsce na listach wyborczych.
      • czan-dra Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... 23.02.11, 20:48
        etta2 napisała:

> Dobry PiSduś, sprawdzony w bojach, z pewnością dostanie dobre miejsce na listac
        > h wyborczych.

Ale wtedy będzie wykopana Fotyga z okręgu Gdańskiego, albo Szczypińska z Słupsko-Gdyńskiego, tak że mają PiSiorki dylemat, a jak dostanie dwójkę, albo dalsze, to przepadnie, co mnie niezmiernie cieszy...:)
    • nocri Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... 24.02.11, 02:37
      Lepiej żeby był w PiS niż szkodził w "Solidarności" Cała nadzieja w nowym przewodniczącym że związek przestanie być symbolem politycznej hucpy a stanie się organizacją wspierającą pracowników.

Poszukiwania Utraconego Raju Specjalisty Śniadka :) - do poczytania
    • prawieemeryt Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... Więc jest O.K. 24.02.11, 08:11
      Poszedł wreszcie w PiS_du!
    • nie_pis_mienny Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... 24.02.11, 08:51
      czan-dra napisał:

>.....nie ma nic do zaoferowania związkowi, więc przyssa się do PiS-u, może wyb
      > iorą, i parę lat na nicnierobieniu znowu zleci......

Wyraźnie widać co oznacza skrót PiS = PZPR i Solidarność.
      Śniadek tylko to potwierdza.
      :-)
    • cookies9 Re: Śniadek z Pis-em w wyborach... 24.02.11, 09:28
      Nie bez przyczyny podlizywał się Yarosławowi:-)
    • kontprosty jasne , Sniadek winien przystać do złodziei z PO 24.02.11, 09:36
      aferzystów , zdrajców przyspawanych do państwowego żłobu
      • prezydent6 Inzynier ... 24.02.11, 09:41
        Rośnie nam nowa populacja inzynierów od zwiazków zawodowych, od polityki.
        Koryto musi mieć ssanie bo sie przeleje i wtedy klpoS
        Prezydent6
      • boblebowsky Re: jasne , Sniadek winien przystać do złodziei z 24.02.11, 15:14
        kontprosty napisała:

> aferzystów , zdrajców przyspawanych do państwowego żłobu

A pisie to niby na do jakiego żłobu są przyssane jak nie doi państwowego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka