gold.lachon 03.03.11, 18:11 www.fakt.pl/Co-mowil-general-Odczytaja-z-ruchu-warg,artykuly,97280,1.html Kiedy szpece od ruchu ust odczytaja dialog pomiędzy Tuskiem a Putinem na molo w Sopocie? Ilez by to uprościło spraw! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 [...] 03.03.11, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: idź do Antonia Materaca 03.03.11, 22:50 podchwyci temat napewno powoła Komisję, zatrudni fachmanów i przejedzie się Wuja Sama dopiero nam obwieści sensacje na miarę sztucznej mgły, wytrzymałości brzozy itp, itd Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon wasza reakcja mówi mi , że uderzyłam celnie :) 03.03.11, 22:54 tym watkiem he he he Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: wasza reakcja mówi mi , że uderzyłam celnie : 03.03.11, 22:58 gold.lachon napisał: > tym watkiem he he he www.skubi.net/IV-RP-6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: uderzyłam celnie : jak zwykle samobój 03.03.11, 23:01 niekoniecznie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: uderzyłam celnie : jak zwykle samobój 03.03.11, 23:05 gold.lachon napisał: > niekoniecznie :))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=EDDKXIWlIEY // Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Kaczyński bedzie pozywałc do sądu za epitety 04.03.11, 01:56 pod swoim adresem ( i swego kochanego Brata) które wyczyta z ruchu ust otaczających go os osób! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Odczytali. 04.03.11, 02:31 P: Ty wiesz, że Kaczyński bez przerwy kapował na SB? T: Trudno mi w to uwierzyć... P: A jednak, przed obiadem dam ci kwity. SB to natychmiast nadawało do nas, bo nadawał na Wałęsę, a nas ten człowiek interesował, bo był niebezpieczny. T: Co ty powiesz... cholera. P: Żalił się też, że Breżniew nie wyraża zgody na przyjazd zespołu Queen do Polski. Chodziło mu o tego geja, co tam śpiewał. Ale wiesz, to dla obozu komunistycznego był zbyt dekadencki numer. T: No tak, czasy były trudne. P: Ale nie denuncjuj go, to był jednak pionek. Taki kapuś kmiotek bez znaczenia. KGB nazywało go "Pączek". T: Nawet ładnie. Koniec. Odpowiedz Link Zgłoś