Dodaj do ulubionych

Sponsor słupa pod fotoradar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 22:51
Dziwny słup! Dotej pory tzw Słupu dostarczały policji w Csęstochowie i
Katowicach paliwo bez akcyzy. Bardzo dziwnie się to kojaży, co na to inni!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zula Re: Sponsor słupa pod fotoradar IP: *.net / *.net 28.04.04, 23:45
      niech pan Czyż lepiej zajmie sie droga przebiehającą pod jego majatkiem bo to w
      głownej mierze jest powód wypadków a nie predkosc... choc kretynów za
      kierownica nie brakuje w Myszkowie...
    • Gość: mieszkaniec Re: Sponsor słupa pod fotoradar IP: 213.199.204.* 29.04.04, 01:55
      A może do tego zasponsoruje także fotoradar, kosztuje tylko 100.000zł, a w
      województwie jest tylko kilka. A tak radar do uzytku na wszystkich drogach i
      czesto przenoszony będzie w jednym miejscu - wszystkim znanym. Wielkie dzięki
      panu radnemu za troskę o bezpieczeństwo.
      • ka-8 Re: Sponsor słupa pod fotoradar 29.04.04, 21:31
        Gość portalu: mieszkaniec napisał(a):

> A może do tego zasponsoruje także fotoradar, kosztuje tylko 100.000zł

Oj, na taką inwestycję nie żałowałbym pieniędzy. Zwróci się błyskawicznie.
    • Gość: Arti Najpierw to niech zasponsoruje łatanie dziur. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 07:32
      Przecież przez Słowackieog nie da sie przejechać, a co dopiero o przekraczaniu
      prędkości !
    • Gość: Tomasz Re: Sponsor słupa pod fotoradar IP: 195.46.231.* 29.04.04, 09:26
      Myślę, że Pan Czyż powinien również zasponsorować fotoradary w Częstochowie.
      Bardzo często kierowcy luksusowych Land Cruiser'ów, ML'ek, Audi, BMW oraz
      Porsche Cayenne na myszkowskich numerach jeżdzą po mieście jak szaleni.

Pozdrawiam Panie Radny.
    • Gość: melon Re: Sponsor słupa pod fotoradar IP: 82.160.21.* 29.04.04, 12:14
      "biedaczek" ale ma gest nie to co miller....
    • Gość: adk Re: Sponsor słupa pod fotoradar IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.04.04, 21:22
      czy ktoś wie , gdzie już stoją fotoradary na DK 1?
    • Gość: Jajo Re: Gzie stoją fotoradary - ja wiem IP: 212.160.234.* 30.04.04, 06:55
      No wiem ale po co ci to wiedzieć ? Chętnie napiszę ale jak logicznie umoywujesz
      dlaczego chcesz to wiedzieć i przekonasz mnie.
      O.K. ? ? ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka